GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 87

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
87/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Granqvist icin 4-5 Milyon Euro´lardan bahsediliyor. Genc yetenek de degil. Yani bu kadar para veriyorsan iyi cikmali.

Kimsenin icine tam anlamiyla sindi diyemeyiz mutlaka, cünkü oraya gercek bir lider istiyorduk.

Isvecli olmasi iyi cikma ihtimalini arttiriyor. Türkiye´ye uygun yapida futbolcular bunlar.

Ama Dany´yi hemen kesecek capta biri oldugunu da düsünmüyorum

Granqvist icin 4-5 Milyon Euro´lardan bahsediliyor. Genc yetenek de degil. Yani bu kadar para veriyorsan iyi cikmali.

Kimsenin icine tam anlamiyla sindi diyemeyiz mutlaka, cünkü oraya gercek bir lider istiyorduk.

Isvecli olmasi iyi cikma ihtimalini arttiriyor. Türkiye´ye uygun yapida futbolcular bunlar.

ben ızledım bu adamı dany ı her turlu keser ve fatıh terım bu adamı sırf gerıden oyun kurabılıyor dıye ıstıyordur yanı terım ın oyun anlayısına en uygun ısımlerden bırı.. yoksa muhtesem bı transfer degıl yanı

drogba gelirse, gençlerden aykut demiri alıp transferi kapayalım. maçlar zevkli geçecek yüzde yüz. 2 yiyip 5 atacağız her maç :D

Stoperden ziyade sol bek lazım açık ve net riera hucumda iyi ama savunmada çok aksıyor solbek alırsak stoper oynayanlarda düzelecektir

aynen. ben şimdilik emniyet subapı olarak görüyorum.

bişey oldu, cezalı filan koyarsın oraya. gerekirse hamit--danyy-granvisst yaparsın- sakatlık-ceza olursa..

bu kadar abartmayada gerek yok..

büyük takımların her oyuncusu süper diye bişey yok asla.

burda hücüm hattına lüsk olarak görünsede drogba, maç aldıracak -takımı gerekirse sırtlayacak fizikte hala.

para için diyorsunuzda.

madonnoyaı-jennifer lopez yıllık 100 milyon euro gel çinde-rusyada takıl deseler kabul etmez. özgür olmak ismini dünya piayasında tutmak isterler.

drogbada böyle.. gitti baktı olmadı.

zaten 1-2 sene daha avrupada kendimi göstereyim. kata gider 1 sene daha takılırım ondan sonra teknik adam olurum der..

drogba gelirse, gençlerden aykut demiri alıp transferi kapayalım. maçlar zevkli geçecek yüzde yüz. 2 yiyip 5 atacağız her maç :D

benim anlamadigim drogba gelirse nyie devansimiz kötülesiyor simdiki durumundan ?! Drogba sadece hucuma katkisi olmayacak ki. savunmayida rahatlacak bir kisi. arkadakilerde nal toplamiyor herhalde :D

Ondan emin değilim ama forum tarihinin büyük trollerinden birinin lafıydı o maç kazanırdık "bu maça sevinenler ihanet içerisindeler" falan yazardı :D Geçen sene ona kalsa 8. olduğumuz seneyi mumla arayacaktık.

Şu kadar vakti emeği bizimle uğraşacaklarına kendi kulüplerine faydalı olmak için harcasalar zaten çoktan düzlüğe çıkarlardı. Ama işleri güçleri bizimle uğraşmak olduğu için burunları pislikten çıkmadı, çıkmayacak da.

...................dr. ogba..................

amrabat..........şırayder..........burak

...........selçuk............hamit.........

.....................melo.....................

xxx...........xxx........semih.......ebue

....................muslera..................

XXX ler türk olmak zorunda :sad007:

Transfer Nöbeti

Futbol bilgin olmadigindan konusmayin diyorum. savunma savunma savunma diyorsunuz ama Drogba hem takimin kalitesini yukarya cikartacak bir isim hemde savunmayi di rahatlacak bir isim dir. pek sen niye istemiyorsun drogbayi?!

Niyemi istemiyorum? Gunu kurtarma transferleri oldugu icin... Drogbayi alacgiz 6 ay verim aldiktan sonra bidaha verim alamiyacagiz buna eminim.. Adamin yasi 34.. Hayvan gibi adam 40'a kadar oynar deme Ingiltere liginde gecen sene dokuluyordu.. CL'de iyiydi eyvallah ama Drogba eski Drogba degil.. Bunu gormuyorsunuz bir cogunuz..

Onun disinda savunma hucumda baslar diyorsunuz.. Burak'i pres yapmiyor diyorsunuz..

Sizce Sneijder-Drogba-Burak uclusu presmi yapacak? Bunlar pres yapan adamlar degil hicbiri.. 4-3-1-2 bizim infazimiz olur.. Sol bek Riera tek basina hallac pamuguna doner Schalkeli Farfana karsi..

Hersey isim degil.. Takim olacaksin.. Kusura bakmayinda.. Yildizlari alip oynatmak olsaydi onemli olan.. Zanli, Servetli savunma ile sampiyon olurduk, onde Nonda, Arda, Jo, Elano, Keita gibi adamlar vardi.. Hadi Nonda gitti Jo geldi.. Simdilik Sneijder yeterde artar bile.. Simardik transfer manyagi gibi bisey olduk.. Saglam bi solbek yeterlidir.. Kis doneminde fazla transfere ne gerek var anlamiyorum..

Yaz doneminde bakilir lazim olan adamlar.. Drogba'yi alacagina Demba Ba ayarinda bi adam alsinlar yazin..

Serdar Taşcı, Hakan Balta.:sad007:

Bu ara transfer döneminde Dany'den iyi adam bulamayız o yüzden bir tane yedek stoper alırsak yeterli olucaktır önceliği sol beke vermeliyiz.

Yedek stoper olarakda hem kendi altyapımızdan çıkmış hemde bu sene bana kalırsa iyi oynayan Aksihar Belediyeden Uğur Demirok alınabilir aslında

futbol 11 kısıydı artırdılar mı mudur :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri