GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 89

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
89/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bastos forvette bizmi bilmiyoruz kardesim.. Iyi acin bakin Bastos yeri geldiginde sol bekte oynuyor..

Sen gozleri olcturdunmu? Ne cikti?

Doğrudur Bastos sol bek de oynar. Hatta Dunga bir ara milli takımda sol bek oynatmıştı.

Ancak:

Sağ bekin son zamanlarda defansta aksayan Eboue ise,

Stoperlerin süratli olmalarına rağmen pozisyon alma konusunda zayıf ise,

Orta sahadaki oyuncuların ( Melo-Selçuk) defansif olarak ciddi şekilde aksıyorlarsa,

Kanat oyuncuların (özellikle Hamit) tüm takım ilerideyken boyuna top kaptırıyorsa

kusura bakma sol bekin hayvan gibi süratli ve ayı gbi defans yapan birisi olmalıdır. Hatta hiç orta sahayı geçmemesi tercihimdir.

arkadas futbolda hersey bir mac kazanmak bir mac kaybetmenin üstüne kurulu degildir,drogba gibi dunya futboluna gelmis efsane forvetlerden birini1,5 yil bile olsa GALATASARAY formasi altinda izlemeyi nasil istemezsiniz.varsa yoksa yasina takmissiniz.yaw boyle adamlar dunya futboluna 30 senede bir gelir,hersey bir galibiyetmi veya sampiyonlukmu?hicmi futboldan keyif almak istemiyorsunuz anlamiyorumki yaw

abi cikcik vardı kaçırdın. benden söylemesi

bu yabancı kısıtlamasıyla biz şl.liginde başarı falan yakalayamayız arkadaş, bu işin düzelmesi lazım, yap sınırsız ama deki, şu kadar milli olacak yada yaş sınırlaması falan getir.. helak oluyoruz burda kadro yapacağız diye

Evet :sad007: Az önce dalınca 12 kişilik kadro yapmışım ben :sad007:

Melo dökülüyor şu anda zaten.

dökülüp dökülmemsi şu durumda farketmez. ideal kadroyu yazdım.

ona bakarsan hamit iyi değil..

ben drogba geldi diye sol taraf ne olacak diyenlere söyledim..

mevcut amrabat sol tarafta yardırıyor olsa drogba kalsın, iyi ve genç oyuncu kesiliri deriim..

arkadaşlar tutturmuşler drogbadan önce sol bek-stoper.

düne kadar sol bek varmıydı adı geçen . o da olmadı. gelecek adamı engellemedi.

zaten stoper gelecekti öyle veya böyle. iyi olsun istedik. g.zan dan iyisini aldık sadece. defans oalrak bilemem de hava toplarında geride-ileride fark yaratır...

-----------Muslera------

--Eboue---Semih---Kolo Toure---Hakan Balta---

------Selçuk-----Tolga Ciğerci----

--Hamit----Sneijder---Amrabat----

------------Drogba-------

Transfer Nöbeti

süper çıktı hatta bagışladım hayrınada öldükten sonra 100 de 100 durumda aktarılca. adresini verirsen sana postalattırırım.

sol bek orjinli mi bak bakalm lyonda kaç maç sol bek oynamış bu sezon. sol beki garanti altına almak istiyorsan sol bek orjinli adam alman lazım mantık oalrak. yeri geldiginde degil. yeri geldiginde rierada oynuyor

Afferin Selcugu tanimayan gozleri istemem at cope gitsin..

Riera omru hayatinda sol bek oynamamis adam hoca mecburen koydu oraya..

Solbek orjinli diyorsun.. Bastos bi lyon icin demiyoruz son sene icin demiyoruz, bastos bircok maci hatta Brezilya milli takiminda bile sol bek oynamis bi adam.. Bastos 10 tane Riera eder sol bek pozisyonunda..

Bastos keske gelsede oyle tartissak muthis olurdu..

+ unutmaki bircok sol bek futbola forvet/kanat oyuncusu olarak baslamistir.

bize yerli defans yada sol bek lazım yabancı sınırı zorluyor bizi. kontenjan 5 yabancuya düştüğünde isesanırım alper gibi balonlara 15 milyon eurodan aşağı para istemezler. şu yabancı sınırı serbest olur ozaman görürüm bizim kazma türk oyuncuları yan gelip yatıyorlar iki gol atınca havalarından geçilmiyor koskoca ülkede doğru düzgün oyuncu yok.

Sneijder'in gelmesini ne kadar çok istediysem aynı şekilde Granqvist'in gelmesini hiç ama hiç istemiyorum.

hic izlemedigimden dolayi soruyorum. sadece bir yerde yorumu gördüm onun hakinda italina forumunda. ama sen baya takip etmisligin var galiba. niye istemiyorsun sora bilirmiyim?!

arkadas futbolda hersey bir mac kazanmak bir mac kaybetmenin üstüne kurulu degildir,drogba gibi dunya futboluna gelmis efsane forvetlerden birini1,5 yil bile olsa GALATASARAY formasi altinda izlemeyi nasil istemezsiniz.varsa yoksa yasina takmissiniz.yaw boyle adamlar dunya futboluna 30 senede bir gelir,hersey bir galibiyetmi veya sampiyonlukmu?hicmi futboldan keyif almak istemiyorsunuz anlamiyorumki yaw

Imza :) hele hele isaretledigim kisim cok dogru tespit . Futbol show ise Drogba bu shwoun icinde en iyi sanatcilarindan birisidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri