Canım, beğen diye yapmadım zaten. Yada birileri beğensin diye değil
Durum, bu kadronun bu sistemle sahaya çıkıcağını söylüyor.
Imzahele hele isaretledigim kisim cok dogru tespit . Futbol show ise Drogba bu shwoun icinde en iyi sanatcilarindan birisidir.
Afferin Selcugu tanimayan gozleri istemem at cope gitsin..
Riera omru hayatinda sol bek oynamamis adam hoca mecburen koydu oraya..
Solbek orjinli diyorsun.. Bastos bi lyon icin demiyoruz son sene icin demiyoruz, bastos bircok maci hatta Brezilya milli takiminda bile sol bek oynamis bi adam.. Bastos 10 tane Riera eder sol bek pozisyonunda..
Bastos keske gelsede oyle tartissak muthis olurdu..
+ unutmaki bircok sol bek futbola forvet/kanat oyuncusu olarak baslamistir.
olurmu ya alper potuk,serdar aziz izlemek varken drogba izlenirmi.drogbayi istemeyenlerin bir cogu orhan sam,s.kesimal,h.ali kaldirim gibi eziklerin aldigi transferlere yonetime giydirip bu adamlari nasil kacirdiniz dediler zamaninda.Imzahele hele isaretledigim kisim cok dogru tespit . Futbol show ise Drogba bu shwoun icinde en iyi sanatcilarindan birisidir.
Ben almayacağız diye düşünüyorum.
Stoper transferi yapılmasını şu aşamada gerekli bulmuyorum.
Neden;
1-Stoper mevkiisi atanın telafi edilemeyeceği kritik bir mevkii. Başarı için bu bölgede oynayan oyuncuların kaliteli olma şartlarının yanında birbirlerini iyi tanımalarının da çok çok önemi vardır. Alınacak oyuncu maksimum kalitede olmalı ki sorunsuz bir şekilde sisteme ayak uydursun. Aksi halde yaşanacak uyum sorunu istenmeyen sonuçları beraberinde getirebilir. [GG][/GG]İyi kalite de oyuncunun da ara transfer döneminde alınması pek mümkün olan bir şey değil.
2-Bana Sneijder'in alınması hücum etkinliğinin artmasının yanında gol yeme sorununu da önemli ölçüde çözüm getirecektir. Ne alakası var demeyin çok alakası var. Şöyle ki;
Snejder'in hücum yükünü üstlenmesiyle Selçukve Melo asli vazifelerine döneceklerdir. (Trabzonspor'dayken Selçuk, Colman ve Jaja'lı sistemi düşünelim) Yani öncelikli olarak defans. Bu durumda defansın işi de %100 hafifleyecektir.
Sözün özü dereyi geçerken at değiştirmek kadar tehlikeli bir durum.
Eğer ikinci yarı Sneijder Melo ve Selçuk üçlüsü aynı anda oynarlarsa yeni bir kaliteli bir stoper transfer edilmiş hissiyatı alırız.
He stoper konusu Melo'nun da durumuna bakılarak sezon sonu birinci gündem maddesi olarak ele alınmalıdır.
Bugün KAP'a yapılması beklenen bildirim Granqvist için değildir umarım.
Bugün KAP'a yapılması beklenen bildirim Granqvist için değildir umarım.
olurmu ya alper potuk,serdar aziz izlemek varken drogba izlenirmi.drogbayi istemeyenlerin bir cogu orhan sam,s.kesimal,h.ali kaldirim gibi eziklerin aldigi transferlere yonetime giydirip bu adamlari nasil kacirdiniz dediler zamaninda.
Drogba reisi:lol:
konuşcak malzeme çıksın be reis![]()

********************* da var mı bu
ara transferde bu ne kadar mümkün olur sence?oyun kurabılen bır tecrubeli stoper
ya vallahide bizim yektamiz bu alper denen dallamaya 5 ceker,neyin derdindeyiz anlamiyorumabi. bu sene amaca ulaştık şimdilik şpl de.
genç adamları alıp oynatmadıktan sonra, iyi bir hazırlık döneminde takıma hazırlamadıktan sonra çöp olur gider.
alper i aldın ne yapıcan? melo yu kestin. orda hazır olan performansı iyi-kötü bişeyler yapan-takımı tanıyan yekta var..
genç birilerini alırken sezon başı düşünmek gerek. hee alacağın genç çok iyiyse mevcuttan daha iyiyse eyvallah..
şu anda ortam öyle değil, amaç sonucu almak artık..
olurmu ya alper potuk,serdar aziz izlemek varken drogba izlenirmi.drogbayi istemeyenlerin bir cogu orhan sam,s.kesimal,h.ali kaldirim gibi eziklerin aldigi transferlere yonetime giydirip bu adamlari nasil kacirdiniz dediler zamaninda.