GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 91

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,5K
Sayfa
91/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan nasıl bir altyapımız var hayret arkadaş. 10 senede bir tane solbek çıkaramadık şu gençlerden. bıraktım süper olmasını, idare edecek kadar bir adam dahi yok

Ben alınabiliyorsa çok iyi bir stoper transferi yapılsın(Chedjou gibi hem tecrübeli sağlam, akıllı hem de yaşı ideal), eğer yapılamıyorsa transfer kapatılsın istiyorum. Bu kadar adamı alıp bir de göndermekle uğraşmayalım.

Gidecek o kadar çok adam varki. Batdal,Sercan,Culio,Baros,Yiğit,Ceyhun,Ufuk,Elmander,Ujfalusi,Melo,Çağlar,Kazım vs.

Artık kurtulalım fazlalıklardan. Üstüne fazlalık bindirmeyelim. Adam gibi stoper gelmeyecekse o da kalsın. Drogba da kalsın.

Bu gün yabancı sınırı kaldırılsa takımda kaç yerli kalır? Söyleyeyim: 0. Şu an Selçuk dahil tüm oyuncularımızın daha iyisini alabilecek bir mali yapımız var.

Yani konu bizim kimi beğenip kimi beğenmediğimiz değil. Konu takımda kaç tane yabancı oyuncu oynatabildiğin. Bir yerden feragat etmen gerekiyor.

Ya kaleden vazgeçeceksin, ya orta sahadan ya da forvetten.

O nedenle önce kadroya 5 tane yerli oyuncu ismi yazıp ondan sonra diğerleriyle o olur bu olmazı tartışmak daha mantıklı.
tamam kardesim onuda tartisalim.bende diyorumki drogba-sneijder-muslera-eboue takimimda olduktan sonra bu adamlari ilk 11e koyarim gerisini ona gore ayarlarim benim futbol mantigim bu

Ben alınabiliyorsa çok iyi bir stoper transferi yapılsın(Chedjou gibi hem tecrübeli sağlam, akıllı hem de yaşı ideal), eğer yapılamıyorsa transfer kapatılsın istiyorum. Bu kadar adamı alıp bir de göndermekle uğraşmayalım.

Gidecek o kadar çok adam varki. Batdal,Sercan,Culio,Baros,Yiğit,Ceyhun,Ufuk,Elmander,Ujfalusi,Melo,Çağlar,Kazım vs.

Artık kurtulalım fazlalıklardan. Üstüne fazlalık bindirmeyelim. Adam gibi stoper gelmeyecekse o da kalsın. Drogba da kalsın.

abartıcam ama

drogba gelir ise türkiye liginde.

3 oyuncuyu geriye kitler. çıkamazlar..

stoper nasıl gerekli değil ya. ne semihin ne danynin yedeği yok. diyelim dany sakatlandı 1 ay yok ne olacak. cam adam gökhanzan demeyin. ujfa 6 aydır zaten sakat. hakanbalta-semih defansına okeyseniz sorun yok. stoper transferi şarttır ama illaki gidip en iyisini almalarına gerek yok. kiralık falan bizi sakatlıkta idare edecek birini alsalarda olur. granqviste ben olsam o kadar para vermezdim, riskli bir transfer ama kiralık ve sezon sonu opsiyonlu alınırsa fena olmaz.

ulan nasıl bir altyapımız var hayret arkadaş. 10 senede bir tane solbek çıkaramadık şu gençlerden. bıraktım süper olmasını, idare edecek kadar bir adam dahi yok

Bu sol bek sorunu dünyada genelikle var ama. bana 10 tane üst düzey sol bek sayamasin galiba. bale-marcelo-luis atl madirden-evra-ashley cole ve stop bende :)

allahtan gsc ve transfer formu 96 yilinda yoktu,yoksa hagi-popescu transferinde yonetime ne giydirenler olurdu.hagi yi napacaz olmus 31 yasinda barcada relade tutunamamis emekliligini bizde yapacak,popescu cok agir tank gibi bize hizli genc adam lazim derlerdi.pehh anasiniii

hele hele stoper mevkisi hakinda ise bu aciklama hic yapilmaz . Zaten öz güven sorunlugu hisediyor defansdaki oyuncularimiz bide bu kap olayi cikarsa tam dagilar herhalde.

Alınacak isme bağı. Gidip Chedjou'yu alırsan Dany kendini yedekliğe hazırlar ama Aykut Demir'i alırsan Semih sakatlanana kadar formayı çıkartmam diye düşünür.

abartıcam ama

drogba gelir ise türkiye liginde.

3 oyuncuyu geriye kitler. çıkamazlar..

Günü kurtarır. Reddetmiyorum. Ama biz günü zaten kurtarıyoruz. Lideriz ve büyük ihtimalle şampiyon olacağız. CL'de ilk hedefe ulaştık ve hatta ilerleme ihtimalimiz minimum %50. Uzun vadeli düşünmenin, günün peşinde koşmamanın zamanı şimdi bana göre.

allahını seversen şu nalet yabancı kuralı varken türk futbolcu kendini geliştirirmi ? nasıl sa yerim garanti niye yırtınayım der alır parasını yatar örnek arda bizdeki son sene haline bak bide şimdiki haline bak bizde dana gibi olan adam şimdi nasıl fit oldu ee papuç pahalı tabi

Transfer Nöbeti

napıyım başlamışsa sonunda nereye geldigi önemlidir ve genelde kanat oyuncusudur bastos. brezilya milli takımında zamnında sol bek olmadıgı için 2 3 maç izlediginiz için arkanızı dayanıyorsunuz.

dedigimi anlamadın sonuçta rieradan bastosun yapıcaklarının 10 da 5 i nin yapıyordur ama yapamdıklarının 10 da 4 ünü yapıyordur. yani gerek yok. sol bek lazımsa takıma sol bek alınır bu kadar net. takım savunmasını bilen pozisyon bilgisi olan adam alınır. bilmem anlatabildim mi? gönül ister hollanaca yazmak ama maalesef..

selçukta degildi ayrıca hala ne diyorsun

Hahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahshs

allahtan gsc ve transfer formu 96 yilinda yoktu,yoksa hagi-popescu transferinde yonetime ne giydirenler olurdu.hagi yi napacaz olmus 31 yasinda barcada relade tutunamamis emekliligini bizde yapacak,popescu cok agir tank gibi bize hizli genc adam lazim derlerdi.pehh anasiniii

yok ya . o zamanlar hagi sensasyonel bir transferdi türkiye icin. Maradona etkisi yaratmisdi cogumuzda. Öyle pek star oyuncu gelmiyordu yabanci olarak türkiye ye.

BBcScpICMAEfOnJ.jpg:large

Arkadaşım almış maç biletlerini.

FATİH TERİM:" SİZ RAHAT OLUN. BEN GELECEĞİ DÜŞÜNMEM SADECE, TARİHİ YAZANLAR, FUTBOL TARİHİNE İMZAYI ÇAKACAK KLUBUN ELEMANIYIM"

:lol:

fatih terim granvigst-drogba onay verdiyse. no problem bence.

mevut olandan kötü olmayacağız bu garanti.. daha iyi olursak :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt