GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 100

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,5K
Sayfa
100/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder´deki havayi seziyorum Drogba transferinde de. Var birseyler. Hatta cok yol alinmis demek ki.

Bu hamleler yürek ister, ama ayakta alkislanir. Ayrica 1 günde takim olamazsin. Zaman dar.

Havaya da girmemek lazim. Her hamlenin riski de var

Elenmeleri ile alakası yok. City ile CL maçına çıkmış olsaydı, City elenmesine rağmen oynayamazdı. Ama maça çıkmadı, kadroda bile yoktu. Bu yüzden oynayabilir bizde.

Cl'de oynamış olsa bile 1 oyuncuyu kaydedebiliyorsunuz bir sonraki aşamada yeni kural gereği. Tabi maça çıktığı takım elendiyse. Oynamış olsa da sorun olmazdı yani.

Cl'de oynamış olsa bile 1 oyuncuyu kaydedebiliyorsunuz bir sonraki aşamada yeni kural gereği. Tabi maça çıktığı takım elendiyse. Oynamış olsa da sorun olmazdı yani.

Hayır öyle bişey yok. Şampiyonlar Ligi'nde sahaya çıkmış 1 oyuncuyu bile oynatamıyorsun. O senin dediğin 1 oyuncu kuralı UEFA Kupası'ndan gelenler için geçerli. UEFA Kupası'nda oynamış en fazla 1 oyuncuyu kaydettirebiliyorsun takımına.

kayserıspor malık fathı ıle sozlesmesını karsılıklı fesh etmıs.....

aslında sol beke turk alınablır bu adam balta ve caglardan ıyıdır

Siz geçin dalganızı. Zamanında o çok büyüttüğünüz Barça, Real falan titriyordu bizimle maç yaparken. Ve bu takımlar o dönemde de dünyanın en iyi takımlarındandı.

Zamanında böyle oynamıyodu ama işte barça. :asd: Real, City, Juve, Bayern M. hepsi ile bende başbaşa oynayabileceğimize inanıyorum ya da inanmak istiyorum ancak Barça ile hiç bi takım başa baş mücadele edemez. :)

Bazen burada yapılan kadrolarda Semih kesiliyor ya çok üzülüyorum. Sow'u izlediğim kadarıyla durdurabilen tek stoper TSL'de. Oynadıkça kademe hatalarını da en aza indirgeyecektir. Yani kesecekseniz ya Dany'i kesin ya da ikisini de bırakın yan yana oynasınlar alışmışken :)

kayserıspor malık fathı ıle sozlesmesını karsılıklı fesh etmıs.....

aslında sol beke turk alınablır bu adam balta ve caglardan ıyıdır

Hep aynı düşünceler. Kayseri'de bile tutunamayan Fathi, Ordu'da bile istenileni veremeyen Atilla ile filan Hakan'ı kıyaslamayın. Hakan'ı övmüyorum ama bu adamları toplasan çarpsan 2008'deki ve geçen seneki Hakan'ın kullanmadığı sağ ayağı etmez. Hakan'ı övmüyorum bu arada.

Siz geçin dalganızı. Zamanında o çok büyüttüğünüz Barça, Real falan titriyordu bizimle maç yaparken. Ve bu takımlar o dönemde de dünyanın en iyi takımlarındandı.

Her takima kafa tuta biliriz bencede ama Barca gibi oynayan hic bir takim görmedim ben simdiye kadar. eskiden de büyükdü ve sayre tamam da ama futbol anlayislar bu cekilde degildi. Real ciksin eleye biliriz diye bilirim korkmadan hemde. Ama Barca makine gibi takim havasinda oldugu bir günde kimse yenemez o takimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt