GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 101

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,5K
Sayfa
101/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Zamanında böyle oynamıyodu ama işte barça. :asd: Real, City, Juve, Bayern M. hepsi ile bende başbaşa oynayabileceğimize inanıyorum ya da inanmak istiyorum ancak Barça ile hiç bi takım başa baş mücadele edemez. :)

sadece takim oyunu degil baska bir suru faktor var futbolda skora etki eden... Kral Kupasi var bu hafta sonu, gorelim bakalim...

ohanssssssssssss

arkadaş şeref abi ye sormanın gereken asıl soru ertelemeyin.

fatih hoca nasıl bakıyor drogba mevzsuna, sence diyip kitlyeceksin??

olumlu bakıyorsa bu iş biter, olumsuz ise farketmez bakkk snejder var...

Zamanında böyle oynamıyodu ama işte barça. :asd: Real, City, Juve, Bayern M. hepsi ile bende başbaşa oynayabileceğimize inanıyorum ya da inanmak istiyorum ancak Barça ile hiç bi takım başa baş mücadele edemez. :)

Vaaay bee ne Barçaymış arkadaş. Onları övdüğünüz kadar, biraz takımınızı övseniz daha iyi olurdu bence :yenieek: Zamanında dedim çünkü biz Real'i en parlak döneminde yenmiştik. O zaman Real, şimdi çok övdüğünüz Barça'dan çok iyi takımdı. Carlos, Makalele, Raul'un falan en parlak zamanları hani...

Ben bel altımdan mı uyduruyorum?

Öyle bir şey mi dedim? Yanlış bilgi edinmişsin.

https://www.uefa.com/MultimediaFile.../Regulations/01/79/68/69/1796869_DOWNLOAD.pdf

Buyur 27. sayfanın 18.07. maddesinden itibaren başla okumaya, 18.07. madde 18.18'e bak diyor sonradan, ona da bakarsın:

As a rule, a player may not play in a UEFA club competition (i.e. UEFA Champions League and UEFA Europa League, but not UEFA Super Cup) for more than one club in the course of the same season.

18.18 For all matches from the start of the round of 16, a club may register a maximum of three new eligible players for the remaining matches in the current competition. Such registration must be completed by 1 February 2013 (24.00 CET) at the latest. This deadline cannot be extended.

18.19 One player from the above quota of three who has been fielded in a UEFA club competition group stage match for another club in the current season may exceptionally be registered, provided that the player has not been fielded:

a) in the same competition for another club; or

b) for another club that is currently in the same competition

Buyur.

sadece takim oyunu degil baska bir suru faktor var futbolda skora etki eden... Kral Kupasi var bu hafta sonu, gorelim bakalim...

Chelsea, İnter yaptı bunları. Yenebiliriz öyle bi ihtimal var yok değil. Rubin Kazan bile iyi döneminde gitti yendi Barça'yı hatta 2 defa yendi ya da berabere falan kaldı yanılmıyorsam benim takıldığım nokta "başa baş" mücadele kısmı :) Yok öyle bi dünya :o

Vaaay bee ne Barçaymış arkadaş. Onları övdüğünüz kadar, biraz takımınızı övseniz daha iyi olurdu bence :yenieek: Zamanında dedim çünkü biz Real'i en parlak döneminde yenmiştik. O zaman Real, şimdi çok övdüğünüz Barça'dan çok iyi takımdı. Carlos, Makalele, Raul'un falan en parlak zamanları hani...

hacı sabah akşam oynamıyoruzki adamlarla, barca izliyosun ve rakibin oluyor. yenme ihtamalin-yenilme ihtamelleri.

cift mac eliminasyon olsa 2. mac ne olurdu sence ?

Orasını Allah bilir hocam. futbol sürprizlere açık bir oyun. çift maç olsaydı belki celtic yine yenerdi. Yenileceğinin garantisini kimse veremez. Evet barcelona üst düzey bir takım fakat bu yenilmeyecek anlamına gelmemeli.

Dalgami geciyorsun . daha dogrusu yazdigina kendinde inaniyormusun?! Barca gibi takim bu dünyaya hic bir zaman gelmedi oyun tarzi olarak. isimlere bakarak yorumlamiyorum ben. isim dersek messi-xavi-iniesta var zaten de system cekli oyun cekli. makine gibi takimlari var. carloslu makaleli raulü yemisim ben .

başkan dengeleri bozmamak için tüm takımı sneijderin aldığı para kadar alabilcek topçuları getircek sanırım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt