GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 103

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,5K
Sayfa
103/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BARÇAdan değil messi den tırsıyıyorum sadece.

senjder-hamit-selçuk orta sahasaı xavi-inesta orta sahalarının altında değil. drogba gelirse forvette ezeriz.

kalecimiz onlardan iyi. defans-bekler belki sırıtır bizde..

sorun barca değil, messi:D

abartmayalim lütfen. Belki sneijder onlar ile ayni basamakla diye biliriz. ama selcuk ve hamit en az bir level altinda . hamitin simdiki perfomansina var sayarsak bir kac leve altinda malesef. adamlar pastayi kurmus hemde uzay yapimi ceklinde üstünüde uzayli cilek adami messiyi koymuslar resmen. Barcaya yeneriz yinede ama cok cooook büyük sans ile ve savasarak olur ancak. örnekleri var. kimse barcayi ezerek yada basa bas oyunla yendigini hatirlamiyorum ben.

"Yalan" demek istemem ama doğru değil. Tek fark Messi falan değil, yalnızca kalede onlardan iyi olduğumuzu söyleyebiliriz belki ama diğer tüm mevkilerde bizden iyiler.

farkındaysan

senjder-hamit-selçuk= xavi-ineasta demişim :)

drogba ile kim kapışacak. adamlarda forvetmi var..

diğer mevkileri saymadım zaten..

celtic bile- chelsea o kötü halde bile yendi..

yeneriz ama şu durumla 100 1 kere. oda şpl finali olsun bariii:D

farkındaysan

Çok yanlış ele alıyorsun meseleleri...

farkındaysan

Motive ettmek istedigin icin tesekür etmek istiyorum . yani barcadan korkmayin demeye getirmek istedin ama bende nedense etkisiz kaldi :SS::lol:

Bence önce bir forma girip Kasımpaşa'yla , Karabük'le kafa kafaya oynayalım, Barcelona'ya sonra bakarız. Çok net söyleyeyim takımın şu haliyle Barcelona'yla falan karşılaşmasını istemem. Sneijder, Drogba falan kurtaramaz bizi.

arkadaslar bir de rica ederim su adam adama takim kiyaslama huyunuzdan vazgecin , Fener derbilerinden once de goruyorum

futbol boyle bir sey degil ki , sistem isi

Biraz ayaklarımız yere bassın bence,en son Jo,Santos,Neill devre arası transferleriyle havalara girdiğimiz 2009-2010 sezonunu zar zor 3.bitirdik.O zaman ki takımın ortasahası ve bekleri sıkıntıydı,şimdiki takımında stoper ve sol beki sıkıntılı ama bunu gidermek gerekirken Drogba falan konuşuluyor.Geçmişten biraz ders almak gerekir diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt