GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 104

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,5K
Sayfa
104/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Biraz ayaklarımız yere bassın bence,en son Jo,Santos,Neill devre arası transferleriyle havalara girdiğimiz 2009-2010 sezonunu zar zor 3.bitirdik.O zaman ki takımın ortasahası ve bekleri sıkıntıydı,şimdiki takımında stoper ve sol beki sıkıntılı ama bunu gidermek gerekirken Drogba falan konuşuluyor.Geçmişten biraz ders almak gerekir diye düşünüyorum.

Stoper alınacak zaten. Sanki Drogba gelecek diye stoperden vazgeçtiler.

Granqvist'e yavaş deyip toure istemek saçma değil mi arkadaşlar? Ben Granqvist'i pek bilmiyorum ama Toure pek hızlı değil.

1297325478_13_drogba_gs.jpg
gelıyorum reisler rahat olun:):):)

Biraz ayaklarımız yere bassın bence,en son Jo,Santos,Neill devre arası transferleriyle havalara girdiğimiz 2009-2010 sezonunu zar zor 3.bitirdik.O zaman ki takımın ortasahası ve bekleri sıkıntıydı,şimdiki takımında stoper ve sol beki sıkıntılı ama bunu gidermek gerekirken Drogba falan konuşuluyor.Geçmişten biraz ders almak gerekir diye düşünüyorum.

O zamanlar bekler stoperler daha beter durumdaydı. Üstüne orta sahamız berbat ötesiydi. Drogba gelirse o zamanki hücum hattından çok daha iyi bir hücum hattımız olacak. Üstüne üstük müthiş bir orta saha, çok iyi bir kaleci ve görece daha iyi bir savunmaya sahibiz. Havaya girmeyelim ama azıcık da şımaralım yahu

Haklısın ancak bu takımın gol sorunu da var.

Aman hocam o takımla kimse kıyaslanmaz orta sahası BAM olan bir takımdı..

Yemin ederim millet Sercan Furkan Yigit Ceyhun Balta Caglar Sabri Ufuk gibi antrenmana çikmaktan baska hiçbir ise yaramayan adamlarin maasini hesaplamiyor kalkmis Drogba Sneijder gibi adamlarin maliyetini hesapliyor.....

Transfer Nöbeti

Bence aslında esas önemli olan Terim'in ideal taktiği nedir sorusu.

Bu kadar garip bir transfer politikasından sonra, ben açıkçası kendisinin bile emin olduğunu zannetmiyorum. İki kanat oyuncusu aldık güya, biri 4-3-3 forveti, diğeri sağ iç orta saha oyuncusu. İkisi de 4-4-2 oyuncusu değil. Diyelim Terim'in kafasında başka bir sistem vardı, neden bütün ilk yarıyı 4-4-2 oynayarak geçirdik?

Şimdi Sneijder'in gelişiyle sorulması gereken şu: iki forvetli olarak devam edecek miyiz? (4-3-1-2) eğer bu sorunun cevabı evet ise, Drogba çok katkı yapar.

Eğer yok tek forvete döneceğiz diyorsak, o zaman bence çok gereksiz bir transfer olur... CL'de en çok gol atan oyuncu olan Burak'ı kesmek değil, daha iyi nasıl faydalanabiliriz diye sormak gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt