GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 106

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,5K
Sayfa
106/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AW: Transfer Nöbeti

Belki yazan olmustur, neyse herkese Kadir cetincali ve iskender baydar in yazilarini okumasini tavsiye ederim

Sayın Kiğılı; siz Şampiyonlar Ligi’ne giremediğiniz için Galatasaray’ın Market Pool’dan fazladan aldığı 7.5 milyon Euro, Sneijder’in bonservisi olarak Inter’e ödendi. Kabullenmesi zor biliyorum ama para, sizin paranız aslında!

Ve Sayın Toroğlu: Eğer Galatasaray’ın kasasından yapılan transfer harcamalarının gerçekten her Türk vatandaşının cebinden çıktığını düşünüyorsanız size bir müjdem var.

Gelir gideri aştı! 1 liralık katkınızı belgelemeniz kaydıyla, payınıza düşen 5 kuruşluk kar payınızı almak üzere G.Saray Sportif AŞ’ye uğrayabilirsiniz.

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

stoper-sol bek nöbeti beni hasta etti arkadas, az önce doktordan geldim. drogba diyorlar..

Barosun sözlesmesi fesh edilecektir Drogba gelince. Mantik yürütün. barosa verecegimiz parayi drogbaya veririz en azindan oynar

şeref reis bua aralar çok takılıyor buralara.

arada nöbet kitlemek lazımm, komutan postası gibi geliyor bişeyler söyleyip gidiyorr:D

Transfer Nöbeti

https://www.totemspor.com/haber/futbol/drogba-kiralik-mi-satilik-mi-250113

Son gelen haberler ise Galatasaray, Drogba ile 4 Şubat'a kadar geçerliliği olan bir protokol imzaladığı yönünde.

Protokolü imzalatanın Bülent Tulun olduğu öğrenilirken, bu gelişmenin ardından Galatasaray'ın Shangai Shenhua ile anlaşmasının da an meselesi olduğu öğrenildi.

Totemspor özel

Eğer doğruysa bizimkiler iyi sardı bu protokol olayına :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt