Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BBdY3DvCYAEaVu5.png:large
:D:D:D:D amma hevesli bunalrda oturmaya yaw:)

ayrıca 5 santrafor nerede be misayamadım ???

Burak

Umut

Elmander

Baroşu sayıyorlarsayok

Sercan gitti Sivas'a

:confused:

Amrabat artık kör gözüyle orta açar gibi ortalar açmayı bırakıp ta geçen yılki amrabat performansını yakalasa hiç sorun kalmayacak ta...

Drogba gelsin stoper oynasın espirisi yapılmıştır büyük ihtimal.

resim ekliyorum eklenti linki çıkıyor direkt tam boyut çıkmıyor nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek varmı?

Burak

Riera, Selçuk, Sneijder, Hamit

Melo

Transfer, Transfer, Semih, Eboue

Muslera

​

Drogba + Stoper yerine Stoper + Sol Bek'i tercih ederim. Daha dengeli bir takımımız olur.

İlginç olan ; bu kadar ayyuka çıkmış bir Drogba haberi var ancak resmi siteden yalanlama yok , düşündürücü

Abi yapmayın adam yıllarca sağ kanat sağ forvet oynadı adamın futbol hayatı bitiyodu nerdeyse ...

Ne zamanki bitirici rolü üstlenmeye başladı tek forvet oynadı vs. adam kendini buldu ... Burak'ın çünkü en iyi yaptığı iş bitirmek ... Tam tersi kesinlikle oranın oyuncusu değil bence kariyeri bunun en büyük ispatı zaten ...

Dizilişte Burak'ı sağ kanada koyman adam çizgiye yapışıp kalacak anlamına gelmiyor. TS'nin 82 puan aldığı sezon Burak sağ kanat/forvet oynamıştı ve 19 gol atmıştı. Umut ile hücum hattını paylaşıyorlardı. Burak ortaya geçince umut sola kayıyor, Burak sağa geçince Umut ortadan gidiyordu. Burak-Drogba ikilisi bunu haydi haydi yaparlar.

mevcut kadroda farklı olarak Dany , Riera , Hamit ve Amrabat var .. Bunlar mı heyecanlandırıyor renkdaş? :asd:

sistem biraz korkutuyor sanki :)

----------melo

hamit selçuk

--------sneijder

----------------------- amrabat

--------- forvet

bu kadroyu daha çok istiyorum nedense :)

şeref bey nerdesin yavv.. gelde bizi bi bilgilendir ortalık fena burda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt