Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abi haklısın ama bunlar liseli . nasıl anlatim inanılmaz bir bağ var aralarında. Acayip birbirlerini kollarlar. Birbirlerine destek verirler. Özellikle eski mezunlar . Yani komple erkek lisesi iken ve yatılı iken çok ciddi bir kollama varmış aralarında

valla ben evlat olsa eve almam :D

muslera giderse cok uzulurum gayet net hersey para degil cok iyi bir kaleci bence yillardan sonra guven veriyo

Olur mu hiç bazı arkadaşlar için sıf yeni transfer olsun da...Muslera gider, Eboue gider, Riera,Amrabat zaten gider..Sneijder de bu sene olmasa da sonraki sene gitsinki yerine yenisi gelsin ister onlar. Sadece transfer olsun isterler.

Bu yenileri alınca 10 yıldır beraber oynayan Barca'ya kafa tutacakmışız.:asd:

belçikadan kraliyet nişanı, türkiyeden üstün hizmet madalyası almış bir beyefendi, "sneijder'i ne soruyorsunuz,bitti gitti işte" gibi bir üslup kullanırmı, önce bunu bir düşünün, sonra tıssssss kara kobrayı bekleyin...

insua gibi bir beki nasil harcayabildik anlamiyorum, bülent ünder sagolsun hakan balta'yi oynatti durdu..

Insua kaça gitti acaba biz alsak fena olmazdı

sinan_engin_hangi_takima_gidiyor-78bef8d186ce8ecc4a80bbf7e392ceb4.jpg
drogba gelirse kafama saç ektirip örgü yaparım saçlarımı:):):):

Porto 35 yaşındaki Liedson'u alıyor Galatasaray niye Drogba'yı almasın?

32 yaşındaki necati bizi şampiyon yaptı

ondan 2 yaş büyük drogba ne yapar si.... aman allahım dilim varmıyor si...

İnsua bizdeyken ayakları eğrilmiş gibiydi sanki, pas bile veremiyordu yahu. Abartmayın şu adamı. Giderken arkasından sevince boğulmuştunuz o zamanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt