Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ekşide yöneticiler imzalamaya gittiler diye yazmış eğerki o değilse yazan kendisinden özür dilemeyide bilirim ama böyle ciddi bir konuda bi tarafından duyum vererek taraftarın duygularıyla oynamaya kımsenın hakkı yok

Sende durup duruken kimseye kulp bulmaya hakkın yok 1,2 saat önce yanlışlıkla gözümden kaçırdım tribündergi zannettim 2 tane i varmış sonunda ki linkte paylaşmadım sadece dedim varmı böle bişey hemen kulp taktın bize

an itibarıyla galatasaraylı yöneticiler bu arkadaşımıza resmi sözleşme imzalatmak için güney afrika'ya uçmuşlardır.(srf aydn)

Lan bu dogru mu anam ben daha yenı gordum allahım sana gelıyorum

Yalnız Drogba gelirse külüpten önce ben batacam heralde hadi öğrenci halimizle bi Sneijder yaptık ama Drogba ne olacak hayırsever bi abimizden bu yönde bir duyarlılık bekliyorum gelmesi halinde :D

BBdokwfCEAERHcU.jpg
:trollface::trollface:

fotosok'a benziyor.

Olur mu hiç bazı arkadaşlar için sıf yeni transfer olsun da...Muslera gider, Eboue gider, Riera,Amrabat zaten gider..Sneijder de bu sene olmasa da sonraki sene gitsinki yerine yenisi gelsin ister onlar. Sadece transfer olsun isterler.

Bu yenileri alınca 10 yıldır beraber oynayan Barca'ya kafa tutacakmışız.:asd:

katiliyorum sana birlik beraberlik uyum daha onemli muslera avrupa arenasinda cok kurtardi bizi ben ne olursa olsun rierayida cok seviyorum gidicek bi adam varsa bi tek caglardir melo bile kazanilmali

Black Mamba gelmiyormu ? :'(

arkadaslar milliyet olmayacak dediyse bu iş bitmiştir nezaman bişi bildilerki :D

Riera'yi Dubai'den bir Kulüp istiyormus.

Satin gitsin, ama bir kanat/sol bek almak sartiyla tabiki.

Riera sol kanatta oynarsa bekleneni veremez bence, ben öyle hissediyorum.

Galatasaray'in gelecegi Dany-Amrabat-Riera-Elmander gibi yabancilar degildir.

Takimda 3 tane adam gibi her takimda oynayabilecek yabancilar var bana göre, onlarda MUSLERA - EBOUE - SNEIJDER. Gerisi hikaye bu takimda.

Bunlar ancak yedek olur, biz büyük düsünüyorsak. Amrabat'lara verilen bonservislerle ne adamlar transfer edilirdi..

Hiçbir gazetede çıkmaması ilginç.

İnsua bizdeyken ayakları eğrilmiş gibiydi sanki, pas bile veremiyordu yahu. Abartmayın şu adamı. Giderken arkasından sevince boğulmuştunuz o zamanlar.

yanındaki oyunculara rağmen şans bulduğu maçlarda gayet iyiydi

Şeref Aydın o entryi girdiğine göre büyük bir sürpriz olmazsa bence anlaşılmış gibi yani geliyor Drogba. Bakalım kendisi gelsin ne diyecek.

Porto 35 yaşındaki Liedson'u alıyor Galatasaray niye Drogba'yı almasın?

millet tutturmuş sol bek, yok şu stoper.

varmı öyle herhangi bir haber. mevcut gelişen olaylar üzerine drogbayı isterim..

siz hala ters gidin..

SOL BEK GELİYORDA BENMİ GÖRMÜYORUM? 10 GÜN KALMIŞ HANGİ SOL BEKİ ALICAZ.. VARMI TEKLİF? BELKİ TEKLİF YAPTILAR BIRAKAN OLMADI??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt