Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İyi de alınsa bile Beşiktaş maçından evvel açıklanması hata olmaz mı ? Neticede önemli bir maç ve Drogba transferinin açıklanması forvetlerin performansını etkileyebilir.

Onların suan zaten herhangı bır performansı gosterdıklerı yok kı yatıstalar.Belkı drogbayı duyunca 11 de yer bulabılmek adına sov yaparlar :D

%C3%BCnal-aysal-%C4%B1n-volkan%C4%B1-evinden-ald%C4%B1rmas%C4%B1_295388.jpg
:D:D:D:DD:D:

Sözleşme imzalanmaya gidildiyse kapa neden bildirilmedi?

AC gozlulugu birakalim .. Drogba'ya gerenk yok .. O kadar para harcayip kulubu borca sokmuyalim bir iki ergen Unlu/Yildiz futbolcu gormek istedigi icin .:)

Katki yapar eyvallah ama cok para istiyorsa hic ugrasmiyalim ..

Drogbayı ısteyenlerın unlu yıldız ısteme cumlesıne katılmıyorum kardesım.Drogba bu tur atlatır adama

Ayrıca zaten bızımkılerı bılıyosun pazarlıgın sunnet oldugunu cok ıyı ogretmısler.Cok fazla verıceklerını sanmıyorum

Didier Drogba'nın Galatasaray'a transferi iddiasıyla ilgili Başkan Ünal Aysal açıklama yaptı. Akmerkez'de alışveriş yaparken görüntülenen Aysal, konuyla ilgili iddiaya "O kadar da değil, maliyeti çok yüksek" dedi. Aysal Sneijder ile ilgili sorulara da "Bu konuda niye soru soruyorsunuz ki, bitti gitti işte...

Transfer ettik" diye konuştu.

Milliyet/Skorer
tüpçünün gazetesinemi inanacaz.:D bitti gitti işte diye bişey söylemez okadar kibar olan ünal aysal. kolpa oldugu burdan belli.

seref aydin girsin artik foruma, su konuya bi aciklik getirsin bi zahmet.

sasirdim dogrusu.

Şeref reis geçenlerde Drogba'yı sormuştu bize ne düşünürsünüz diye..

:D

Var birşeyler belli ama düşünüyorum he Serdar Aziz'i alırlarsa tamam derim Drogba'ya..

Ama stoper transferini boşverirlerse kötü olur..

Yalniz sunu rahatlikla söyleyebiliriz ki, "Kagit üstünde tarihin en kaliteli en ezici kadrosu olur Drogba gelirse"

Bu takimi izlemek bir ayricalik olacaktir. Ne mutlu ki Galatasarayliyiz.

Tek handikap: Bu oyuncular hemen takima adapte olmali. Zaman yok. Hemen netice almaliyiz

yalnız şeref aydın sözleşme imzalatmak için gidildi diyorsa ozaman belliki anlaşma sağlanmış. yoksa öbür türlü görüşmek için gidiliyor derdi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt