Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

%C3%9Cnal-Aysal-Fatih-Terim.jpg
hocam almışken şu drogbayıda allaımmı ? terim al başkan al sen iiyice sapıttın:):):):

Adam yazmıs ya ustad an ıtaberıyle sozlesme ımzalamak ıcın yonetıcıler afrıkaya ucmustur dıye.Daha ne aydınlatması

Bunun aynısını sneıjder ıcınde yazmıs seref aydın ayın 19 da 20 sı aksamı sneıjderin sözlesme imzladıgı borsaya bıldırıldı.

Bugun yazdıgına gore yarın aksam drogba galatasaray da dıyebılırız :D

Gördüm renkdaş sağolasın,hayırlıs olsun iyi transfer :D

Galatasaraylı olup Selçuk'a düşman olan adam yoktur.

valla bilmiyorum bir ara forumda Alper'le takaslasak Eskişehir kabul eder mi, bir an önce takımdan ayrılması lazım vs diyenler bile vardı. Bu net düşmanlık bana göre.

FB'ye attığı golden sonra sustular biraz ama yine ortaya çıkabilirler.

Satin gitsin, ama bir kanat/sol bek almak sartiyla tabiki.

Riera sol kanatta oynarsa bekleneni veremez bence, ben öyle hissediyorum.

Galatasaray'in gelecegi Dany-Amrabat-Riera-Elmander gibi yabancilar degildir.

Takimda 3 tane adam gibi her takimda oynayabilecek yabancilar var bana göre, onlarda MUSLERA - EBOUE - SNEIJDER. Gerisi hikaye bu takimda.

Bunlar ancak yedek olur, biz büyük düsünüyorsak. Amrabat'lara verilen bonservislerle ne adamlar transfer edilirdi..

Hocam deşme yaramızı kurbanın olayım ;

Ryad Boudebouz ;

Ryad Boudebouz - l'ambitieux HD - YouTube

Amrabat yerine şu çocuk alınsaydı fena mıydı ? :(

şu ligdeki takımlara bakın ya bu takımlar için sol bek alınmaz balta idare eder cldede riera oynar sene sonu sol bek alırız

Şeref reis geçenlerde Drogba'yı sormuştu bize ne düşünürsünüz diye..

:D

Var birşeyler belli ama düşünüyorum he Serdar Aziz'i alırlarsa tamam derim Drogba'ya..

Ama stoper transferini boşverirlerse kötü olur..

stoper zaten alacaklar o konuda rahat ol. drogba ekstra bi transfer olacak ayağımıza gelmiş fırsatı tepmememiz doğru olur bence :)

valla bilmiyorum bir ara forumda Alper'le takaslasak Eskişehir kabul eder mi, bir an önce takımdan ayrılması lazım vs diyenler bile vardı. Bu net düşmanlık bana göre.

FB'ye attığı golden sonra sustular biraz ama yine ortaya çıkabilirler.

Yuh. Bunu diyen adamı direk atsınlar forumdan.

Beyler bi de Barça'nın falan borçlarını araştırın bakın karşınıza ne çıkacak :f Futbol kulüplerinin 0 borç olması mümkün değil zaten. İleriye dönük yapılan her sözleşme borç olarak yazılır haneye.

Drogbaaa gelsin.. su gelsin bu gelsin ingaaa ingaaa.. bu takim 100 senedir var bi 100 sene daha olacak insallah.. kisa vadeli yatirim degil.. uzun vadeli yatirim yapmaktan yanayim.. halada diyorum Drogbayi istemiyorum!

al 25 yasinda kaliteli adam 10 milyona agzimi acmam.. ama senelik Drogbaya 4-5 verirsen haram olur..

geçen seneki defanstan bu seneki defansın farkı ne beyler sadece dany-ujfa zaten stoper de alınacakmış bu sene sıkıntı defans değil orta sahadaki adamlar yeterince topu kesemiyorlar ve ilerde top tutamıyoruz biraz da şanssızlığımız var bence sneijder ve drogba ile geçen sene ligdeki havayı çok rahat yakalarız ş.liginde de shalkeyi eleriz para kısmına da takılmayın beyler erman ayısı gibi düşünmeyin para sizin cebinizden çıkmayacak klüp ödeyecek 2 senedir takımı baştan aşağı yeniledik ve birçok kaliteli adam aldık ve bunun yanında da 150m dolar borç ödendi bunları unutmayın

Drogbaaa gelsin.. su gelsin bu gelsin ingaaa ingaaa.. bu takim 100 senedir var bi 100 sene daha olacak insallah.. kisa vadeli yatirim degil.. uzun vadeli yatirim yapmaktan yanayim.. halada diyorum Drogbayi istemiyorum!

al 25 yasinda kaliteli adam 10 milyona agzimi acmam.. ama senelik Drogbaya 4-5 verirsen haram olur..

Amrabat transferini eleştirdin mi hiç ? Ya da Yiğit, Sercan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt