Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaşlar Dany Antep'te sol kanatta oynamıyormuydu bir ara hatta antepin bizi yendiği maçta kazım a gol attırmıştı hatalı hareket yaparak yada ben mi yanlışım emin değilim ama Dany zorda kalınırsa solda da oynar bence dolayısı ile sol ayağını da kullanabilen bir stoper işimizi görebilir yaza kadar

seref aydin yalan yazmaz. net. bildigi birsey var demekki. buraya kesin ugrar bugun. az bekleyelim bence.

gercekten diyorum, bence ntvspor felan seref abiyi ise alsin? irmak'la beraber cozerler transferleri. :)

seref aydin for president.

BJK Maçında sadece bilet geliri ne kadar ? Fiyatlar ne durumda ? Sneijderin gelmesi etkilemiş mi kazancımızı ?

Zaten aşağı yukarı 8000-9000 bilet satışa çıktı kombineden bildiğim kadarı ile. Ortlama 200 tl gibi bir fiyata satılmış olması lazım biletlerin. demek ki sırf bu maçtan takribi 1.5-2 arası bir ciro yapar herhalde

porto brezilyadan 35 yaşında bir adam kiralamış lan:SS: bu nasıl bir kafa. portodan bekklenemdik hareketler. adamda bişeymi gördüler acaba:D

Drogba yalan ahanda bura yaziyorum adam ac milandan 18 aylik 10 miljon euro istemis sizce fatih terim buna uzun verirmi mantikli dusunun (ornek ronaldinho)

yıllık 4'e halledilir pazarlıkla bu ara da ronaldinho olayını yalanlamıştı terim sanırım

Bu arada bilet sitemiz süper çalışıyor demin hiç beklemeden içeri girdim. Pek bilet kalmamış. Bütün bloklara baktım toplasan 500-1000 arası bir bilet kalmış ki, yarın genel satışa çıkacak biletler. Almayan var ise son şansı.

haysiyetsiz medyada hemen yeni sisteme sallamıştı taraftar isyanda diyerek. biletix denen rezil kuruluş bizi 30-45 dk arası bekletiyordu üstelik istediğimiz yerden bilet de alamıyorduk. en azından bizim sitemiz dürüst bi şekilde bekletiyor sıraya koyup hakkını da yemiyor.

an itibarıyla galatasaraylı yöneticiler bu arkadaşımıza resmi sözleşme imzalatmak için güney afrika'ya uçmuşlardır.

(bkz: srfydn/#31808308)

(srfydn, 25.01.2013 16:04)

Biri Şeref Aydın Geldi Mi? diye site açaydı iyiydi :D

güney afrika kaç saat sürüyor yöneticiler varmış mı :asd:

Zaten aşağı yukarı 8000-9000 bilet satışa çıktı kombineden bildiğim kadarı ile. Ortlama 200 tl gibi bir fiyata satılmış olması lazım biletlerin. demek ki sırf bu maçtan takribi 1.5-2 arası bir ciro yapar herhalde

+ store gelirleri maça gelenler hücum edecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt