Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

porto gibi alip satalim demiyorum.. ama 34 yasinda adam alacagina 4-5 milyon senelik verecegine ... 24 yasinda 25 yasinda adam alip yillik 2 milyon ver saglam adam al.. portonun en cok kazanan topcusu nekadar aliyor biliyormusun?
git o saglam dediklerini soldado yu hulk u falcao yu ikna et bakalım edebilecekmisin

haklisin reis úl üstad, ama iyice simardik taraftar olarak.

Taraftarımızdaki şımarıklık konusunda sen de haklısın.

Ama kulübüne ihanet eden Barış ve kulübüne küfreden M.Sarp gibi kazma - kalas oyunculardan bu klas oyunculara geçince bu parça ruh hali bir parça normal karşılanabilir. Zira taraftar profili bu, olayı anlık yaşıyor. Transferle, galibiyetle mutlu olup, mağlubiyetle yıkım yaşıyor.

Daha dur, ilk yenilgiyle bugün sempati besledikleri Sneider 'e bile sallamaya başlayanları göreceğiz. :)

Drogba geleceğine Kolo Toure gelsin ona daha çok ihtiyacamız var.

Bu sefer şeref aydın fena çuvallayacak benden söylemesi. Aman hemen kızmayın biliyorum bende seviyorum kendisini. Ama her zaman papaz pilav yemezmiş.

saka bi yana Serefe bende güvenirim ama Drogba olayinda senin gibi bir hise kapildim :SS:

------------Melo-------------------

---Sneijder-----Selçuk--------

----------Amrabat--------------

----Drogba------Burak----------:rolleyes:

BBd0ydCCAAE_Erh.jpg

:asd:

Taraftarımızdaki şımarıklık konusunda sen de haklısın.

Ama kulübüne ihanet eden Barış ve kulübüne küfreden M.Sarp gibi kazma - kalas oyunculardan bu klas oyunculara geçince bu parça ruh hali bir parça normal karşılanabilir. Zira taraftar profili bu, olayı anlık yaşıyor. Transferle, galibiyetle mutlu olup, mağlubiyetle yıkım yaşıyor.

Daha dur, ilk yenilgiyle bugün sempati besledikleri Sneider 'e bile sallamaya başlayanları göreceğiz. :)

mustafa sarpa saydırmaktan sneijdere saydırma noktasına gelmek bile bi devrimdir. :)

Bu sefer şeref aydın fena çuvallayacak benden söylemesi. Aman hemen kızmayın biliyorum bende seviyorum kendisini. Ama her zaman papaz pilav yemezmiş.

Yaa harbiden anlamıyorum sizi. Adam birşey duymuş, duyduğunu gelip paylaşıyor. Hayır adam geliyor selam veriyor, daha selamının karşılığını vermeden aman abi canım abi duyum var mı diye 50tane mesaj geliyor, adam olmadığında yok diyor, duyduğunda da böyle böyle birşey duydum diyor.

Hayır birşey duydum ama emin değilim, emin olmayı beklicem dese etmedik küfür bırakmazsınız içinizden. Kesin birşey bilmiyor da vs vs... Duyduğunu gelir söyler, sallıyor da falan da filan da...

Hayır anlamıyorum Şeref aydın neden çuvallasın? Sanki transferi adam kendisi yapıyor? Duyduğunu gelip aktarmış, belki de yanlış bilgidir. Bu adamı kötü birisi yapmaz ki. Sonuçta başkan ile hoca arasında bile yanlış bilgiler dolaştırılabiliyor.

az önce söyledim yine söylüyorum seref aydın ya kıral olacak yada soytarı şu an çok ince bir çizgide insallah bi tarafından sallayıp bukadar kişinin duygularıyla oynamamıstır

git o saglam dediklerini soldado yu hulk u falcao yu ikna et bakalım edebilecekmisin

falcao diyip komik duruma dusmussun... falcao hangi klasmanda? Ronaldo-Messi ile ayni gozumde.. A-LA-MAZ-SIN.

Soldadoyu gercekten istersen alirsin..

Hulku rus klubu aliyorsa sen bile alirsin parayi bastiktan sonra.. ama bastigin paraya yazik :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt