Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ekşi'den alıntı.

''alınacaksa efor testi yanında dna testide yapılsın,bu çinli i.neler 6 ayda aynısını yapmıştır drogbanın,dikkatli olmak lazım bu transferde''

:)

1. Olmadığını nerden biliyosun?

2. Adama kaynağı o şekilde söylemişse suçu nedir?

3. Adam birşey duysa ama size şuan emin olmadan söylemiyecem dese, söyletmek için elinizden geleni yapmazmısınız?

4. Sen o adamdan daha iyi Galatasaraylı olduğuna emin olabiliyor musun?

Not: Şeref Aydın değilim, yalakası hiç değilim. Sadece insanlara biraz nankörlük ettiğimizi düşünüyorum.

Suç kardeşim emin olmadan gelip burada duyumculuk yapmasın kimse. Hele ki o dördüncü madde nedir yahu? Kim kimin ne kadar taraftar olduğunun hesabını yapabilir?

Ki bence o bu duyumlarla gerçekten transfer olsa bile sürece zarar veriyor.

beyler Şeref Aydın'ı tanımıyorum ama yanılmıyor. uA'da (forum) bu iş bitti gözüyle konuşuluyo.Hatta bi kaç yazışma bile gösterilip hemen editlendi.orada dalga geçicek adam da yok.benden söylemesi.

Herkes burada Sneijdere Sinan Kalpakçıoğlunun gidişi olayını Seref Osman Altunterimden aldı dedi. İlk önce bu olayı Osman Altunterim bilgi olarak aktardı. Daha sonra Şeref sözlükte yazdı. Bu Drogba olayı Şeref için sınavdır çünkü kimsenin bu konuda Şereften başka iddiasını bırak konuşması bile yok. Sadece Şeref söylüyor gelirse Şeref kral olur
ya gelmesse....!!!!!!!! bittiginin resmidir adamın

Transfer Nöbeti

Drogbayı geçiniz. O iş olmaz.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Galatasaray Taraftarı nın Hali ; Başkan oyuncu transferi için Özel Uçağını G. Afrikaya yollar....

Taraftar 1 : Ne zaman varaırlar ?

Taraftar 2 : Bilmem 15-16 saat yol var .

Taraftar 1 : Ya bizim başkan da az pinti diil hani, insan daha hızlı bir uçak alır yahu

yani jet ler dururken. cididen pinti bizim baskan :lol:

Herkes burada Sneijdere Sinan Kalpakçıoğlunun gidişi olayını Seref Osman Altunterimden aldı dedi. İlk önce bu olayı Osman Altunterim bilgi olarak aktardı. Daha sonra Şeref sözlükte yazdı.

Bu Drogba olayı Şeref için sınavdır çünkü kimsenin bu konuda Şereften başka iddiasını bırak konuşması bile yok.

Sadece Şeref söylüyor gelirse Şeref kral olur

daha sneijder ortada yokken ekşi sözlüge sneijderin peşinde oldugumzu yazdı.

beyler Şeref Aydın'ı tanımıyorum ama yanılmıyor. uA'da (forum) bu iş bitti gözüyle konuşuluyo.Hatta bi kaç yazışma bile gösterilip hemen editlendi.orada dalga geçicek adam da yok.benden söylemesi.

şaka maka adam geliyor mu ne ?

Drogba falan gelmeyecek arkadaşlar. (Duyum yok, akıl var.:))

Abdullah abi orda yıllık 18milyon euro, haftalık 300bin euro aldığı söyleniyor. Ha bu paraları bırakıp geliyorsa bana pek mantıklı gelmiyor. Ama bu adamlar paralara doymuş zaten. Ama bu adamlar paraya önem verdikleri kadar, egolarına da önem veriyorlar. Zamanında ilgilendik bu adamla. Menejeriyle falan bir tanışıklığımız ilişkimiz var. Oraya gitmeden önce de en son isteyenlerden birisi bizdik.

Eğer orda sıkılmışsa, yeniden Avrupa'da oynamak istiyorum demişse, para çok fazla önemli değil zaten sonuna geldik demişse, menejerine bana klüp bul demişse.

6aylığına kiralamak çok da mantıksız değil bence... Vereceğin para maksimum 5milyon euro olur yıllık onun da yarısı 2.5milyon euro...

Gelirse bu şartlardan öte gelemez. 2.5milyon 3milyon da çok paralar değil yani gelirse faydası elbet olur.

Gelmezse de kimse için sorun olmaz zaten böyle bir beklentimiz yoktu.

Ne yaptı euro 2008'de ne golü var ne asisti.

Semih Nihat Arda gol attı zaten koca turnuvada sadece. Ha birde Boral'ın şans golü var .

Balta'nın birincil görevi sol bölümden gelecek atakları kesmekti. " Gol atmadı yeaaaaa " demek =

beyin-bedava.jpg

8.5 milyonluk Amrabatı yedek bırakacak halimiz yok.:rolleyes:

olmadı Amrabat---Melo----Selçuk-----Sneijder

önlerinde Drogba Burak

Kalan yabancıdan biri Muslera diğeri Eboue..

Sol bek ve sol stopere yerli şart oluyo

taş gibi solbek-stoper alınacaksa Drogba ok.

Ama Drogba alınd die dandirik bi savunmacı alınacaksa büyük gaflet.

savunmacıdan taviz vermemeliyiz, Ujfa nın bize geçen sene verdiği katkıdan daha fazlasını verecek bi savunmacı düşünün... uçarız

Transfer Nöbeti

Selam beyler

Girmedim bütün gün

Şeref reis bir açıklama mı yaptı?

Sent from my iPad using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt