Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Seref aciklanacagi gune kadar herseyi bildi osman altunterim dediginiz zorlama kimdir? Ha su yonetimi elestirmek icin fason haberler yapan adamdi demi. Tsn,nin sahibi. Tsn yasak forumda. Bence altunterimler komple yasaklansin.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Transfer Nöbeti

Yiğidi öldürün hakkını verin Sneijdere uçak gidişi Osman Altunterimin haberi

abi ben uçakktan bahsetmiyorum. sneijder olayı daha ortada yokken yazdı diyorum ekşi sözlükte. burda göstermişlerdi. her neyse hep birlikte görücez. çok emin konuştu. bu arada osman altunterim güvenilir biri degildir.

Suç kardeşim emin olmadan gelip burada duyumculuk yapmasın kimse. Hele ki o dördüncü madde nedir yahu? Kim kimin ne kadar taraftar olduğunun hesabını yapabilir?

Ki bence o bu duyumlarla gerçekten transfer olsa bile sürece zarar veriyor.

Son cümlene kesinlikle katılıyorum. Ama adam burda birşey yazdı. Orda ne kadar kazandığını bilmiyorum dedi. Alacağı konuşulan para medyaya düşmemiş dedi benim de söylemem doğru olmaz ama biliyorum rakamları dedi.

Ayrıca duyduğunu aktarmak suç falan değil. Ama illa bir suçlu arıyosan, aşırı duygusal davranan biz taraftarlarda arayacaksın o suçu.

İnşallah gelir melih . Sen benim istemediğimi sanma . Ben diyorum ki haberler yalan. Öyle bir çalışma yok. Haberler kolpa diyorum

Siz nasıl bildiklerinizi aktarıyorsanız Şeref ve diğerleri de aynısını yapıyor. İsteyen istediğine inanmakta serbest sonuçta. :)

Şeref Aydın geldi mi ?

Selam Aleykum renktaslar... Butun gun giremedim, son durum ne.. onemli gelismeler mi var.. drogba laflari dolasiyor..

Seref ne demis... birisi benim icin ozetleyebilirmi

Bizim İnsua Atletico Madrid'e transfer olmus...

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Seref aciklanacagi gune kadar herseyi bildi osman altunterim dediginiz zorlama kimdir? Ha su yonetimi elestirmek icin fason haberler yapan adamdi demi. Tsn,nin sahibi. Tsn yasak forumda. Bence altunterimler komple yasaklansin.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

osman altunterim ile saim altunterimi karistirmayalim. saim altunterim oglunu elestiri fazla fanatik Galatasaray li diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt