Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Selam Aleykum renktaslar... Butun gun giremedim, son durum ne.. onemli gelismeler mi var.. drogba laflari dolasiyor..

Seref ne demis... birisi benim icin ozetleyebilirmi

uçmuşlar afrikanın güneyine drogba didiere sözleşme imzalatmak maksadı ile

şeref aydın muhakkak gelir 1-2 saate foruma. ekşiye yadığı şeyden belliki yeni bilgiler almış

Ynt: Transfer Nöbeti

Seref Aydin duyumcu degil bi kere bunu bilmeyenler var.

Bilgi sahibi direk kendisi. Eboue transferi gundemde yokken kendisi gssozlukte yazmistir.

Drogbayla anlasamasak bile kendisinin yalan soyledigini asla dusunmem mutlaka Drogbayla anlasma asamasina gelmisizdir.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eğer drogba gelirse şeref aydın gerçekten hakettiği değeri bulsun artık.Bazı arkadaşlarımız her defasında şerefe giydirmeye çalışıyor.

Şeref bütün duyumcular arasında en çok bizim derdimizden anlayan ve en gerçekçi kişi.Bizi asla boş heveslere yanıltma yoluna gitmiyor hic bır zamanda prim peşinde olmadı.Şerefın duyumlarından bır ıkı tanesını bılen bırı olsa buraya sureklı gelıp paso sallardı.Ama hakkını yemeyelım şeref hıc bır zaman bunu yapmadı.podolski dedı bıldırım geldi shaqiri dedı bıldırım geldi ve daha niceleri eboue muslera saymıyorum bile.Ki drogba olayınıda ılk o verdi.Şeref ın yalakası arkadası degılım ama bazen gercekten kendısıne haksızlık edıyoruz

Siz nasıl bildiklerinizi aktarıyorsanız Şeref ve diğerleri de aynısını yapıyor. İsteyen istediğine inanmakta serbest sonuçta. :)

Eyvallah ona bir şey dediğimiz yok ama yok uçağa bindiler yok imzayı attı gibi ileri derece twitler'den benim kastım. Bunları yazıyorsan ve tersi çıkıyorsa ne dersin buna senin lugatında.

Ha dersin ki böyle bir şey duydum ilgimiz olabilir bu daha anlaşılır .

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Seref Aydin duyumcu degil bi kere bunu bilmeyenler var.

Bilgi sahibi direk kendisi. Eboue transferi gundemde yokken kendisi gssozlukte yazmistir.

Drogbayla anlasamasak bile kendisinin yalan soyledigini asla dusunmem mutlaka Drogbayla anlasma asamasina gelmisizdir.

Uzun lafin kisasi, Transfer olursa Baskan'dan önce Seref Abi bilir :lol:

barış özbek almanya 2. liginde yer alan fc. union berlin takımına transfer olmuş.adam alman 3. liginden geldi Galatasaray ve Trabzon'da oynadı tekrar alman 2.ligine döndü

abi ben uçakktan bahsetmiyorum. sneijder olayı daha ortada yokken yazdı diyorum ekşi sözlükte. burda göstermişlerdi. her neyse hep birlikte görücez. çok emin konuştu. bu arada osman altunterim güvenilir biri degildir.

Ben adam güvenilir diye iddia etmiyorum

Gerçek olan Sinan Kalpakçıoğlunun saat 9 uçağıyla Sneijdere gittiğini ilk söyleyen isim Osman Altunterimdir Yani gerçek budur

Adamın yorumlarına demiyorum haberin kaynağı olarak söyledim iyi veya kötü demedim

ntvspor'a göre Beşiktaş maçında ortasahada Felipe Melo ve Selçuk Şahin'in forma giymesi kesin gözüküyormuş.:Z3:

Yiğidi öldürün hakkını verin Sneijdere uçak gidişi Osman Altunterimin haberi

Osman Altunterim'e gelince, renktaşlar ben bu adamın sitesinin reklamını yapmak için yaptığı haberleri de biliyorum.

İşte 2 şeyi birbirinden ayırmayı bilin artık. Şeref Aydın bir menfaat beklemek için sizlerle duyduğunu paylaşmıyor.

Osman Altunterim'e gelince, Saim Altunterim'in neyi oluyor bilmiyorum. Ama ya kardeşi ya birşeyi. Saim Altunterim de bildiğiniz Galatasaraylı gözüküp Galatasaray düşmanı.

Osman Altunterim'e gelince, sitesinin reklamını yapmak için haber yapıyorsa, kendi menfaati için uydurma haberler yapabiliyorsa ki 100lercesine şahit oldum tartışmak bile abeste iştikaldır.

Eğer drogba gelirse şeref aydın gerçekten hakettiği değeri bulsun artık.Bazı arkadaşlarımız her defasında şerefe giydirmeye çalışıyor.

Şeref bütün duyumcular arasında en çok bizim derdimizden anlayan ve en gerçekçi kişi.Bizi asla boş heveslere yanıltma yoluna gitmiyor hic bır zamanda prim peşinde olmadı.Şerefın duyumlarından bır ıkı tanesını bılen bırı olsa buraya sureklı gelıp paso sallardı.Ama hakkını yemeyelım şeref hıc bır zaman bunu yapmadı.podolski dedı bıldırım geldi shaqiri dedı bıldırım geldi ve daha niceleri eboue muslera saymıyorum bile.Ki drogba olayınıda ılk o verdi.Şeref ın yalakası arkadası degılım ama bazen gercekten kendısıne haksızlık edıyoruz

+ hawkinsin dopingini ilk o gelib bura soyledi

Ynt: Transfer Nöbeti

Ben serefi "seref abi hosgeldin abi" tarzinda forum icinde ilahlastirmaniza karsiyim ama adama durduk yere giydirmenize de karsiyim. Bilgiyi aldiktan sonra heyecan duyup gelip bizimle paylasiyor adam. Paylasmasa bu sayfalar 5 dkda ilerlemez. Buraya heyecan katan birisidir.

Renktas Seref drogba ile ilgili ne dedi... nerde yaziyor

Kayserispor Fathi'yi göndermiş.Aslında solbek için bir alternatif olamaz mı biz alsak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt