Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beğenmediğimiz Arda Atleticoya gitmişti.Kimi beğenmesek oraya gidiyor :D

Dany'siz,Riera'sız kadro kuran arkadaşlar.Hayal dünyanız çok geniş.Bu sene bu ikisi ful çekecek.Drogba gelirse Amrabat oynamaz sadece.

sezon sonu yabanci bir forvet almasak bile bence umut kadroda tutulmali, elmander ile sercan gönderilmeli. eren derdiyok veya mevlüt erdinc transfer edilmeli, frankfurt'un ikinci takimindan gelen cenk tosun bile bu ligin golcüsü olduysa bunlar hayli hayli olur. o begenilmeyen gurbetciler cok rahat oynar bizim ligde. tabiki tek sorun gelirler mi acaba ? para konusu sorun olmaz da, gurbetcilerin burnu bir karis havada, öyle geziyorlar.

drogba hayırlı olsun diyebilirmiyiz?? :D

drogbalı kadrolar zorlama gibi geliyor bana

Dany'siz,Riera'sız kadro kuran arkadaşlar.Hayal dünyanız çok geniş.Bu sene bu ikisi ful çekecek.Drogba gelirse Amrabat oynamaz sadece.

S.a mrk işten yeni geldim.. Drogba geldimi .. Yolda gelirken bi tane çocuk buldum attım arabaya şuan eli kolu bağlı bi odada zırlıyor... Eğer Drogba geldiyse kesicem bunu.. :D

S.a mrk işten yeni geldim.. Drogba geldimi .. Yolda gelirken bi tane çocuk buldum attım arabaya şuan eli kolu bağlı bi odada zırlıyor... Eğer Drogba geldiyse kesicem bunu.. :D

Aleyküm Selam mrk.Şeref Reis yöneticilerin Afrika'ya gittiğini söyledi sadece.Aziz Yıldırım'ı yakalayaydın.Onda da çocuk beyni var.

drogbalı kadrolar zorlama gibi geliyor bana

Aynen öyle. Hoca istediyse yapacak birşey yok da. Nerdeyse Şampiyon olan kadrodan kimse kalmayacak 2 sene içinde. Bu doğru bir hareket değil. Evet elbette, misyonunu dolduracaklar gidecek ama bir anda bütün takımı gönderenler var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt