Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba transferinin ben maliyet kismindayim, Sneijder transferinde maliyet konusunu hicbir zaman acmayan birisi olarak 35'lik bir oyuncuya az önceki 8 milyon istiyor falan twitlerini görünce gerildim ister istemez. Umarim o paralara falan gelmez gelirse de. Net yatmaya gelmistir ozaman o paralara transfer edilirse. Stoper + Sol Bek alsak Drogba'nin yerine cok daha iyi olur. Tam bir haftamiz kaldi suan. Haftaya bu saatlerde kesin kadrolar kurmaya baslayacagiz.

Yok o kadar para vermeyiz bence vergi falan cok oralarda bizde 3 4 arası alabilir

çagları furkanı bir yerlere verelim bari. bedava para vermeyelim. onu drogbaya veririz.:ayatollah:

Renkdaslar karar verin

Drogba mi?

Stoper mi? :D. Galiba ben drogba derim

Bence Hoca Hakan Balta yı monte eder yine sol beke. Gayetde mantıklı. Başka yapacak birşey yok

Stoperde isterükkkkkkkkkkk :ayatollah:

kabasakal ‏@kaabaaSaakaal Transfer konusu açıldığında sürekli pazar günü maç olduğunu hatırlatan arkadaşa soruyorum. Ne yapalım, kampa mı girelim ***?

veee günün twiti ve yorumu

Yaman Akinci ‏@YamanAkinci Sizden rica etmiyorum, size yalvariyorum birakin transferi, 48 saat sonra Besiktas ile cok onemli derbi macimiz var, Kasimpasa'ya yenildik.

Forumdaki insanlar transfer konuşmasaydı Kasımpaşa'yı yenecek miydik? O zaman boş yere veriyoruz o kadar parayı o maçtaki oyunculara. Forumdakilere verelim. Laf olsun torba dolsun.

*********************'nın yaptığı haberler %95 doğrudur. Bazen özünden sapsa bile çıkış noktaları yine doğrudur. ********************* gazetesini hiç hafife almayın derim.

Drogba konusunda da doğru söylüyorlar zaten.

Baros - Sercan ile yollar ayrılacak ..

Burak , Umut , Elmander , Drogba ..:ayatollah:

********************* verdi duyumu sayfalar ilerlemeye başladı. :asd:

MaviFil geliyor KOP KOP

[video=youtube;kbzjL_ms_B8]https://www.youtube.com/watch?v=kbzjL_ms_B8[/video]

Sneijder araya pas Drogbaaaaaaa ve gollll Veltins Arena'da sessizlik :trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt