Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

simge fıstıkoglu beyaza sneijder forması almış haha:cool:

renktaşlar bilmiyorum bana katılacak mısınız ama drogba'yı yedek oturtamayız, e sneijder'imiz var çift forvet de oynayamayız (sakın 4-3-1-2 demeyin hepimiz biliyoruz böyle bir sistemin ne işleyeceğini ne de fatih Terim'in tercih edeceğini), diyelim ki aldık drogba'yı sene başında o kadar para verdiğimiz amrabat ve takımda sol bek gibi oynayan tek isim olan riera'yı yedek bırakacağız. üstüne bu iki isim yerine emre çolak ve hakan balta oynayacak. toplamda 30a yakın gol atmış iki forvetimiz de yedek kalacak vs vs bu kadar sıkıntıya değer mi, bence değmez.

Ulan geldimi drogba çıldıracam beyler bişeyler söyleyin:troll:

FLASH_HABER.gif

Bunlari bagirtmak icin alacaksin,pis sikeciler

Drogba gelirse Engin oynar Kanserbatın yerine ve çok da iyi olur gerçekten ancak sol bek Balta'nın olur direk.

Garip bi Ocak transfer dönemi geçiriyoruz.

En son jo-Santos geldiğinde böyle hissetmiştim.

Umarım sonu benzemez. İyi bi stoper alırız.

Jo , Santos geldiğinde orta sahamızda ismini bile zikretmek istemediğim 2 eleman vardı takım olarak şuanki halimizle uzaktan yakından alakamız yoktu yani rahat ol tam ihtiyacımız olan transferler bunlar ...

Bide Serdat Taşçı ya da Ömer Toprak'ı alabilsek varyaaaaaaaa uçarız yardırırz haksız rekabete yol açarız :yenieek:

Drogba ve Serdar Tasci gelirse gelen geceni tecavüz ederiz acik ve net

Bundan sonra bizim mac'lar +18 olur en adiyim

Şu Jo ve Santos örneğini vermekten vazgeçin artık.Sneijder ve Drogba nere Jo ve Santos nere.

Ynt: Transfer Nöbeti

Tasci haberleri nerden cikti.selamin aleykum bu arada

Drogba şarttı valla top tutan sırtını kaleye dönüp oynayabilen bi oyuncu şart tek forvet oynayacaksak şimdi yapılması gereken 1.5 sezon sonrasının forvetini bulmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt