Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

O kadar da olur abi adamlar ayrıca Ünal Aysal'ın ve Atletico başkanının yemek yerkenlerki fotolarını paylaşmışlardı tam o dönem ... He borçların yeniden yapılandırılmasıyla ilgili buluşmuşlar heralde ama o bile başarıdır yani ... ********************* Galatasaray haberlerinde kesinlikle çok başarılır ... Şeref Aydın , ********************* , Irmak Kazuk ... Bu 3'lü derse inanırım :) ilk 2'si dedi şimdi Irmak da derse kadro tamamlanmış olcak :asd:

********************* boş sallayıp dolu çıkarmaya çalışıyor gibi geliyor bana. Drogba'ya olan ilgi tamam ama hemen anlaşıldığı haberleri biraz "ya tutarsa" mantığı bence. Akşam üzeri attıkları tweetlerin birinde "büyük ölçüde anlaşıldı" derken 1 dakika sonra "anlaşıldı" yazmışlardı. Ya tutarsa işte.

İnanılmaz bir dejavu yaşadımmmm akıllara zarar

Arkadaşlar, Bjk maçına kadar resmi herhangi bir gelişme olmaz kanımca transferde..

tamam kabul drogba'ya 10 veremeyiz ama şuan avrupa da hiçbir kulüpte bu adama 10 vermez.avrupa'ya dönmek istiyorsa illaki ücretinde çok büyük oranda indirime gitmek zo-run-da.italya'dan teklifler var diyorlar ama ben hiç sanmıyorum onlarında drogba'ya yüksek paralar verebileceğini.

stoper ve sol bek eksikken drogba lüks diyorum hala ayrica kontenjan sıkıntısı da dogacak

Büyük başarılara büyük oyuncularla gidersin.

Stopere Serdar Aziz ve türevi bitane yerleştir,bitti gitti.

Gol yememek,gol atmaktan daha kolay.

Burak+Umut+Elmander'in aynı anda kilitlenip kaldıkları maçları çok iyi biliyoruz.

Drogba Schalke'yi oyar,içlerine bade koyar,çok net!

Bu arada bazen gazetelerde haber olma oranları açıklanıyorya. Son 20 gün için açıklansa bu rakamlar %90 Galatasaray çıkar.

selcuk şahin?

ntvspor selçuk inan yerine selçuk şahin diyen kaseti hala düzeltmemiş , yuh :D

tamam kabul drogba'ya 10 veremeyiz ama şuan avrupa da hiçbir kulüpte bu adama 10 vermez.avrupa'ya dönmek istiyorsa illaki ücretinde çok büyük oranda indirime gitmek zo-run-da.italya'dan teklifler var diyorlar ama ben hiç sanmıyorum onlarında drogba'ya yüksek paralar verebileceğini.

renkdaş rahat olun o konuda galatasaray drogbaya 6 milyondan fazla vermez. görüşmeler olduğuna göre drogbada o paralara inmiş belli

Büyük başarılara büyük oyuncularla gidersin.

Stopere Serdar Aziz ve türevi bitane yerleştir,bitti gitti.

Gol yememek,gol atmaktan daha kolay.

Burak+Umut+Elmander'in aynı anda kilitlenip kaldıkları maçları çok iyi biliyoruz.

Drogba Schalke'yi oyar,içlerine bade koyar,çok net!

o zaman önce eksikler kapatilmali 5 atip 4 yiyen bir takim mi yoksa daha komple bir takim mi istersin?

Ntvspor bandında Selçuk Şahin dediler bizim tahmini 11'i sayarken farkeden oldu mu ? ahahahahahahhahahahah :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt