Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler başkan yıldıza doymamış , yeni hedefleri var :asd:

jckmk.jpg

:yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek: süper olmuş kardeşşşşşşşşşş

Defansif zaafiyet var dediğin elbet doğru.Bu yerli bir stoperle çözülebilir.

Ama ofansif sıkıntı da görmezden gelemez.

Cl'de; ligdeki Tirabzonspor gibi olduk.Varsa yoksa Burak..Çocuk bişeyler yaparsa.Ha bu turdan sonra da Burak da yetmeyecek.Bunun da farkındasındır mutlaka.

haklisin ceyrek finalde ciddi yetersiz kalir ama stopere de sürekli yabanci isim ciktigi icin soyledim, yerli bir stoperle kontenjan acilirsa cok daha iyi olur

[video=youtube_share;Yl5C-RqcdkE]https://youtu.be/Yl5C-RqcdkE[/video]

Bonservis muhabbeti keyif kaçırdı.

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK

Taraftarımız ve Aileleri Her Durumda Kendilerini Güvende Hissetmeli! GSSigorta HDI’li olmak için 44 47 434’ü arayın!

Yani diyor ki çocuklara sigorta yaptırın.

Bjk nin transferi için neteve : sol açıkta denendi ,göz doldurdu falan dedi...eskiden transferler için böyle şeyler söylenirdi... adam pek tanınmaz ne çıkarsa diye...

Allah'a şükür Snieder var.. antrenmanda şuraya koydular şöyle oynadı falan haberleri yok en azından.. :)

Ben olsam forvet alacaksam Torres ile uğraşırdım tam çöp muamalemesi görüyor şu an yeni bir çıkış arıyordur o da mutlaka tutup kolundan getirelebilir eğer oyuncu isterse.

haklisin ceyrek finalde ciddi yetersiz kalir ama stopere de sürekli yabanci isim ciktigi icin soyledim, yerli bir stoperle kontenjan acilirsa cok daha iyi olur

Şöyle de bir durum sözkonusu.Cl'de kontenjan sıkıntısı olmadığı için Granqvist dahi alınabilir.

Fatih hoca ligde rotasyonu zaten sağlar. Cl maçına rüya takımla çıkar.Bu da bir seçenek tabiki.

Ha,bu arada Amrabat da bu yıl bişeyler yapmak zorunda.Sürekli gözümden düşüyor...Katkı 0.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt