Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba gelirse ilerde top tutarız o indirir Sneijder vurur falan en büyük artısı bu olur savunma rahatlar :yenieek:

DROGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

iyi geceler

Arkadaşlar Drogbanın bonservisi yok çünkü Çin takımı maaşları ödemiyceni açıkladı yani yok bonservis öyle 10m maaş filan o kağıt üstünde bize gelceği maksimun 3m yıllık bonserviside yok.Anelkada aynı takımdaydı bugün juventusa imzaladı

Ama Drogbaya hayran olamam rağmen karşıyım stoper -solbek alınlan ama isveçli servetide alcaksınız hiç almayın ********************* iyice kafam karştı

Sneijder'in transfer sürecinden yoruldum..

Drogba'yı kaldıramaz bu bünye..

Drogba gelirse oynadığın sistemin bir önemi yok... Drogbayı koy ileriye..Arkasına diğerlerini diz..Bu adam Adamantium iskeletinden yapılmış..Adam bildiğin Cyborg...

Arkadaşlar Drogbanın bonservisi yok çünkü Çin takımı maaşları ödemiyceni açıkladı yani yok bonservis öyle 10m maaş filan o kağıt üstünde bize gelceği maksimun 3m yıllık bonserviside yok.Anelkada aynı takımdaydı bugün juventusa imzaladı

Ama Drogbaya hayran olamam rağmen karşıyım stoper -solbek alınlan ama isveçli servetide alcaksınız hiç almayın ********************* iyice kafam karştı

Aynen..Nette de bu muhabbet dönüyor.

Senelik 2-2,5 milyon euro yazanlar var Drogba için?

İlginç gerçekten..

Ne olursa olsun,insanın Drogba'ya hayır diyesi gelmiyor ya...

Bundan 6 ay önce adam gelsin diye sabahladık.6 ayda ne değişti ki?

Şimdi biz Drogbayı alırsak adam 10 şubata kadar gelmez :D Finale çıkar kesin bunlar

Yalnız bu transfer dedikoduları umarım bizi olumlu etkiler takım zaten top oynamıyor bir de şu geldi bu gitti havasında geçtiyse hafta beceke ne yazık ki yenebilir bizi daha organize oynuyorlar derli toplu en azından..

Ben olsam forvet alacaksam Torres ile uğraşırdım tam çöp muamalemesi görüyor şu an yeni bir çıkış arıyordur o da mutlaka tutup kolundan getirelebilir eğer oyuncu isterse.

Çöp. Adam boş kaleyi ıskalar hale gelmiş. Saç baş yoldurur. Cinayetler artar :lol:

Aklıma geçen sene geldi. Banko chelsea'ya vermişim. Adam 1 metre abartmıyorum 1 metreden peş peşe 2 tane kaçırınca kuponu yırtıp attım. Çok sinirlenmiştim.

4-3-1-2 oynarsak amrabat nerede oynayacak sonucta 8 küsür milyon euro bonservis verdik biranda oyuncu silemeyiz ki 4-3-1-2 gibi bi taktik neden oynayalımki 4-2-3-1 gibi bi taktik varken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt