Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Kaç tane karşı karşıya kaçırdı bi bakın arkadaş. bu kadar pas alıp onları da atmıyacaksa hiçbirşeye gerek yok zaten...

Zaten burak haricindeki tüm forvetler her girdikleri pozisyonu gol yapıyorlar bi tek burak değerlendiremiyor. Çok haklısın.

Dünyada senin aradığın şekilde bir forvet yok. Tabiki kaçıracak.

Cevap: Transfer Nöbeti

11 maç sekiz gol ve çin ligi türkiye ligi bence çok fark yok maçları izlerseniz anlarsınız hatta stadları taraftarları bizim ligden iyi adamların nerdeyse :D

Kaç tane karşı karşıya kaçırdı bi bakın arkadaş. bu kadar pas alıp onları da atmıyacaksa hiçbirşeye gerek yok zaten...

Burak'ın girdiği pozisyonların kaçını gole çevirdiği konusunda Avrupa'daki en üst düzey forvetlerin bir çoğundan daha iyi ortalamaya sahip olduğunu bilmiyosun dimi ... Doğru bilsen böyle yazmazdın :( Neyse öğrenmenin sonu yok neyseki hepimiz hergün yeni bişeyler öğreniyoruz ...

Ulan bende Drogba'yı istemiyordum ama vazgeçtim.Gelsin aslanlar gibi oynar.

Schalke forumlarına dalıp Drogba GS'de desek..

Adamlar lanet eder nerden eşleştik bunlarla diye..

:D

Çöp. Adam boş kaleyi ıskalar hale gelmiş. Saç baş yoldurur. Cinayetler artar :lol:

Aklıma geçen sene geldi. Banko chelsea'ya vermişim. Adam 1 metre abartmıyorum 1 metreden peş peşe 2 tane kaçırınca kuponu yırtıp attım. Çok sinirlenmiştim.

:D Ya olur öyle forvet oyuncularında özgüven çok önemli Torres bu güveni çok yitirdi İngiltere'de ama buraya gelsin 2-3 gol atsın sen sonra izle Torres'i forveti her maç banko bize yapıştır reis tek alır :D Atletico Madrid'de ilk çıktığı zamanlarda bile genç yaşına rağmen liderlik yapabiliyordu sorumluluk alıp yani biraz form tutarsa offf..

------Drogba---Burak

----------Sneijder

--------Yekta-Selçuk-Hamit

-Riera---Toure-Semih---Eboue

-----------Muslera

Drogbayı alalım Serdar Taşcıyıda bonservisiyle kiralayalım :ayatollah:

Drogba gelirse oha derim artik. Nerden nereye.

Burakla Drogbayı kıyaslamayın o kadar da değil

Drogba> Burak+Umut+Elmander

Burak'ın girdiği pozisyonların kaçını gole çevirdiği konusunda Avrupa'daki en üst düzey forvetlerin bir çoğundan daha iyi ortalamaya sahip olduğunu bilmiyosun dimi ... Doğru bilsen böyle yazmazdın :( Neyse öğrenmenin sonu yok neyseki hepimiz hergün yeni bişeyler öğreniyoruz ...

öyle öyle.. lig maçlarını tekrar izlemek lazım diyorum. daha fazla da birşey yazmaya gerek duymuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt