Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba muhabbeti ne kadar doğru bilmiyorum ama mantıklı gelen tek noktası şu; Kolo Toure ve Didier Drogba'yı Eboue çok rahat ikna eder. Bugün yayılan Video da gösteriyor ki bayılıyorlar adama. Hoş parasını Eboue vermeyecek ama.

Drogba'yı beğenmeyip stoper gelsin diyen arkadaşlar. Tamam çok gol yiyor olabiliriz ama bunu Fatih Terim görmüyor mu? Drogba transferini kabul ederse İmparator vardır bir bildiği deyip geçin. Ayrıca Melo'yu da stoperlerin içinde oynatabilir. Eeeee ilerisi Selçuk, Sneijder, Hamit, Drogba olacak en nihayetinde.

Güvenin İmparator'a biraz...

Drogbaya 1 Numara yakisir diyenler? :D :ayatollah:

Beyler artık şu Burak'ı tartışmayı bırakın.

İyi özellikleri: golcü,dikine iyi koşular yapabiliyor, kafaları etkili, önüne top atılırsa yazar ve fırsatçı.

Kötü özellikleri: top kontrolü yok, çalım tekniği zayıf, pas konusunda da eksikliği var.

Bunlar yani üç aşağı beş yukarı amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok herkes Burak konusunda master yaptı :D

şidmi şeref reis gelse iyi nöbetler :) dese neler olur burada acaba:D

diego aliev ‏@iago_aliev iyi geceler ben gurcustandan yazıyorum burda burda drogba transferi açıklandı dogrumu

beyler twitterdan ********************* haberi temkinli olun yazsın biri arkadaşa :lol:

:D Ya olur öyle forvet oyuncularında özgüven çok önemli Torres bu güveni çok yitirdi İngiltere'de ama buraya gelsin 2-3 gol atsın sen sonra izle Torres'i forveti her maç banko bize yapıştır reis tek alır :D Atletico Madrid'de ilk çıktığı zamanlarda bile genç yaşına rağmen liderlik yapabiliyordu sorumluluk alıp yani biraz form tutarsa offf..

Eski torres'i mumla arar oldu futbol dünyası yalan yok. Aslında zaten böyle umutsuz oyuncular hep patlama yapmıştır. Bkz elmander herkes niye alındı diyordu geçen sene. Ujfalusi aynı şekilde. Ben ikisinden de umutluydum hep. Hep diyordum ki elmander 2.plana atılıyor ya o adam patlama yapacak hacı.

Ama aynı şeyleri torres için söyleyemiyorum malesef. Dönsün ispanyaya atletico'ya falan. Torres+bir miktar paraya ( :lol:) = falcao transferi olabilir.

Re: Transfer Nöbeti

Burak'tan kat kat iyi olan bir Drogba ile Burak'ı karşılaştıran herkese bahsettiğin şeyleri söyleyebilirim..

İkisini zaten karşılaştıramazsın. Oynadıkları lig, kariyerleri, futbolcu özellikleri farklı.

drogba hakkın rahmetine kavuşmuş, yaş gelmiş 35 e alınsa bile yarım sezon etkili olur o da bence şüpheli. Ligimizde yabancı sayısına takılır zaten, oynayamaz. Çöp transferdir resmen. Defans SOS veriyorken hayal peşinde koşmamak gerek.

Drogba muhabbeti ne kadar doğru bilmiyorum ama mantıklı gelen tek noktası şu; Kolo Toure ve Didier Drogba'yı Eboue çok rahat ikna eder. Bugün yayılan Video da gösteriyor ki bayılıyorlar adama. Hoş parasını Eboue vermeyecek ama.

Drogba'yı beğenmeyip stoper gelsin diyen arkadaşlar. Tamam çok gol yiyor olabiliriz ama bunu Fatih Terim görmüyor mu? Drogba transferini kabul ederse İmparator vardır bir bildiği deyip geçin. Ayrıca Melo'yu da stoperlerin içinde oynatabilir. Eeeee ilerisi Selçuk, Sneijder, Hamit, Drogba olacak en nihayetinde.

Güvenin İmparator'a biraz...

Defans ofanstan başlar! Powered by İmparatore :ayatollah:

Arsenal maçının son dakikasındaki hücum pres.Paha biçilemez :ayatollah:

Bende oynayamayacağını düşünüyorum, neyse Drogba gelsinde biz formasını alalım hoca düşünsün dizilişi :D

Soner abi sözün vardı Drogba gelince forma alacam demiştin..

Hatırlamıyor olabilirsin, böyle ortalık karışıktı o an öyle birşey demiştin. Hatırlamazsan anlarım..

:D

ersun yanal hatırlamadıgım bi mlli takımın hazırlık maçında Umutu o bölgede kullanmıştı ve hatta 2 gol atmıştı Umut oynar o bölgede

Orta saha çok zayıf kalır bence 4-3-1-2 oynarız orta üçlü Hamit-Melo-Selçuk olur

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Burak varken Drogba'ya lüks demek... sıkıntılı...

Onu kim dedi bilmiyorum ama " Burak'ın bitiriciliği hiç iyi değil " cümlesi ne kadar saçmaysa " Burak varken Drogba lüks " cümlesi de o kadar saçma ...

Drogba gelmelidir ilacımız olur ilacımız ... Ah yanına bide Taşçı ya da Toprak'ı alabilsek Allah'Im nolur duy sesimiz olmuşken tam olsun :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt