Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eski torres'i mumla arar oldu futbol dünyası yalan yok. Aslında zaten böyle umutsuz oyuncular hep patlama yapmıştır. Bkz elmander herkes niye alındı diyordu geçen sene. Ujfalusi aynı şekilde. Ben ikisinden de umutluydum hep. Hep diyordum ki elmander 2.plana atılıyor ya o adam patlama yapacak hacı.

Ama aynı şeyleri torres için söyleyemiyorum malesef. Dönsün ispanyaya atletico'ya falan. Torres+bir miktar paraya ( :lol:) = falcao transferi olabilir.

Valla onu bunu bilmemde Atletico'ya şu an dünyaları versen Falcao'yu vermezler o derece adamlarda haklı bi yerde :D Ben hala umutluyum Torres'ten hele bi Chealse'den ayrılsında.

Drogba gelirse...saka maka Kornerler'de cok can yakariz

Sneijder kulanir, Drogba+Burak kafa atar

beyler sneijder geldiğinden beri yokum hayırdır ne oldu drogba olayı ney lan ?

Drogba gibi bir highone'nın yaşına bakılmaz.

eğer gelirse takıma level atlatacağının aksini kimse idda edemez değil mi?

Reis açıkcası bende yaşına takılıyordum.Ama gördüm ki Drogba bir hayvan kadar güçlü.Adam ezip geçiyor.En az 3 sene daha oynar.

Inter'in Şampiyonlar Ligi'ni aldığı sezon oynadığı diziliş:

-----------------------------------Cesar-----------------------------------------------

Maicon---------------Lucio-------------------Samuel----------------------Zanetti

--------------------------Cambiasso--Motta----------------------------------------

------------------------------------Sneijder-------------------------------------------

-------------------Eto'o-----------Milito-------------Pandev------------------------

klasik 4-2-3-1'den çok 4-2-1-3 gibi... yani ilerideki 3 elemandan Eto'o ve Milito santrfor özellikli, Pandev'se daha çok ortasaha ile bağlantıyı sağlayan kanatlara açılan tipte bir oyuncu.

buna benzer bir diziliş düşünüyor olabilir Fatih hoca, eğer Drogba gelirse.

Drogba gelirse Schalke filan diyorsunuz da bu takım bu oyunla sizce Schalke'yi elebilir mi gönül ister ki fark atsın ezsin geçsin ama samimi olarak baktığınızda ne görüyorsunuz gerçekten.

CIN'de 45% vergi var. Drogba nin aldi klasmanda.

Drogba bence bu sezonluk çok işimize yarar ben asıl sıkıntımızın ilerde top tutmak ve pozisyonları bitirmek olduğunu düşünüyorum topu ileri taşıyoruz ama farkındaysanız pozisyonları tamamlayamadan kaptırıp savunmamızı hızlı ataklarla zor durumda bırakıyoruz bu arada pozisyonları bitirmekten kastım sadece gol atmak değil auta atsak bile yerleşmek için zamanımız olur ama biz onu bile yapamadan topu çok rahat veriyoruz rakibe top ilerde kalmıyor savunma zaafının bundan kaynaklandığını düşünüyorum ve drogba bu derdimize çare olabilir

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

İkisini zaten karşılaştıramazsın. Oynadıkları lig, kariyerleri, futbolcu özellikleri farklı.

drogba hakkın rahmetine kavuşmuş, yaş gelmiş 35 e alınsa bile yarım sezon etkili olur o da bence şüpheli. Ligimizde yabancı sayısına takılır zaten, oynayamaz. Çöp transferdir resmen. Defans SOS veriyorken hayal peşinde koşmamak gerek.

bu tür özel adamların yaşına bakmamak lazım Del Pierro 38 yaşındamı ne bu hafta 4 gol attı adam bu adamlar özel adamki bu adam bide Drogba adamda güç var siyahi bi oyuncu kolay kolay formdan düşmez

Bu fenerlilerde ne meraklılar ya:asd:

Valla onu bunu bilmemde Atletico'ya şu an dünyaları versen Falcao'yu vermezler o derece adamlarda haklı bi yerde :D Ben hala umutluyum Torres'ten hele bi Chealse'den ayrılsında.

Verir verir gırtlaklarına kadar borç içindeler şu anda. Drogbayı bırakıp biz alalım 60 milyon€ belielediler zaten parasını nefis.

Seneye 100e okuturuz :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt