Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tevez'in menejerini arayın oda teklif yapsın alak onuda :uyy:

Drogba ÖKÜZ gibi bi forvet ya, gelsin. gelmesine de bu yüzden en cok Kamil abi sevinir :o

Gelişmeleri sorup,siz değerli kardeşlerimi yormama adına 2 sekme açıp 30 sayfa geriden gelip tüm postları bir bir elden geçirdim. :asd:

Bunlarda götletine başlarına bişe sokmanın derdindeler. Aklımdan garip garip şeyler geçiyor töbe töbe meireles'in el hareketinden sonra adamlar artık dışa vurmaya başladılar. Saklamıyorlarda.

yok be hocam. bu böyle yazdı ya bir çok kişi bunu fallowlamıştır. dötünü riske attı ama internet işte insana her şeyi yaptırıyor.

Hayy lan harbiden Drogba mı gelicek şimdi peki Şeref gelip foruma bişeyler dedi mi?

Beyler şimdi bunu söyleyince çoğu kişi kızcak bana ama bence imkanı olsa da Necatiyi tekrar alabilsek ilaç olurdu :)

ama eğer hoca bizim sağ önde burak sol önde umut düşünüyorsa , bence çok yanılıyor

tam sağ ön değil de 2.forvet gibi olabilir aslında. Drogba ve Sneijder'ın yanına kimi koysan coşma ihtimali yüksek gerçi Aydın falan da oynayabilir :D

Drogba gelirse, Muslera - Eboue - Sneijder - Drogba - Melo - Riera ile çikariz dmi renktaslar ?

Aklıma takılan olay ne biliyormusun? Bu yaşta ki bir adamın değerinin düşmemesi.Normalde 1.5 filan oynaması lazımdı:)

Kategori işte bunun adı.

Selçuk Melo vb. C kategorisi

Huntelaar robben ribery vb. B kategorisi

Messi ronaldo Xavi İniesta Drogba Gerard Sneijder A kategorisi :)

Adem Kabayel ‏@akabayell

Yarin saat 10.30'da Arena'da olacagiz. Baskan Unal Aysal yeni üyelerle bulusacak. Biz de tam saha press uygulayacagiz. Biraz sabir...

Drogba'dan x2 nonda etkisi bekliyorum gelirse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt