Cevap: Transfer Nöbeti
korner direklerının oraya
Drogba da gelirse ligdeki diğer takımlar nereye sıçacak?
korner direklerının oraya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drogba da gelirse ligdeki diğer takımlar nereye sıçacak?
Beyler bilgisayardan iyi anlayan var mı benim Pc Pes 2013 'ü çalıştırır mı diye soracağım.
Beyler bilgisayardan iyi anlayan var mı benim Pc Pes 2013 'ü çalıştırır mı diye soracağım.

Bizim Üyelerimizin bazileri anlamadini Kus bile anlamis
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]hcttp_emre - 25.01.2013 23:41[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
Bu sene Burak-Umut ikilisiyle ilerde top tutamıyorlardı. Bu kadar gol yemelerinin asıl nedeni buydu. Drogba gelmez umarım. Golcülüğünün yanında dolaylı olarak savunmaya da yardımcı olur.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Senmisin doğru söyle![]()

O zaman bizim defansın kategorisi yok.İleri uç elemanları,defans bloğu arasın da kalite farkı var bana kalırsa.Tabi Drogba da gelirse bu daha da açılacak.Defansa Kolo Toure şart.
Adam birde cevap veriyor utanmadan
UltrasFENER 1907 @Die_Ene_Turk_
Drogba GAYsaraya gelirse ..tüme başıma biblo,salatalık,bardak, pimaş boru vs sokucam , aha burayada yazdim *********************
Aç
Olay budur...
Muslera - Balta - Kolo Toure - Semih - Eboue - Melo - Selçuk - Hamit - Sneijder - Burak - Drogba
Galatasaray her zaman Alman takımlarını elemiştirbu gelenek Schalkedede devam edecektir