Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gün icerisinde müspet gelismelerin olmasi kuvvetle muhtemel.

Drogba in, Toure Out...

Bir takıma 3 Fildişili fazla :D Ayrıca huzurevine dönecez yahu..

bu Anelka harbiden imza attı mı Juveye? eğer attıysa bu demek oluyor ki Drogba da Çinden ayrılacak

Beyler takip edemedim bugün yeni giriyorum bilgisayara. Drogba Kolo Toure vs . okuyorum.

Son durum nedir?

Kalbim küt küt atmaya basladi

Muslera

Eboue

Toure

Drogba

Sneijder

5 yabancının forması garanti. 6. kim olacak, Riera mı Melo mu?

önce sen bir maclari izle bakalim emrenin sacma sapan kaptirdigi toplar ve olur olmadik sacma sapan yaptigi fauller yuzunden kac tane gol yedik.bos konusmuyoruz maclari izliyoruzda konusuyoruz.aradan 15 senede gecse emre vurdugu sutu yine ayni yerden kalenin 10mt ustunden auta atacak sen yine savunursun onu

Hee biz izlemiyoruz maçları. Neyse bu uzayıp gidecek böyle ben Emre'nin belli bir potansiyalinin olduğuna inanıyorum. Geçen sene bence bunu gösterdi. Henüz sadece 21 yaşında, kanatta değilde asıl mevkisine geçtiğinde verimi artacaktır. İki üç sene sonra da Emre için çok daha farklı konuşuyo olucaz. Dediydi dersin. :coffee:

Aysal istifa!!!! Ben akıllı uslu ve sakin olmak istiyorum...Fazla geliyor..Bu adam 20 milyonun akli dengesiyle oynuyor..Tarihi bir suç işliyor..

muslera eboue toure melo sneijder drogba 6 yabancı hakkımızı bence böyle kullanırız(eğer drogba ve toure alınırsa) fakat 5 yabancıya düşeceği için bir dahaki sene için bir dahaki transfer döneminde melo yerine gökhan inler alınmalı elmander riera baros ujfu ile yollar ayrılmalı(yaz döneminde) sol bek için ise hakan balta da ısrar edilebilir(tabiki isterim carlinhos tarzı birini alıp stopere serdar taşcı vs ama adamlar gelmek istemiyor TÜRKİYE'ye ) ya da atilla(ordudaki) alınabilir

ya drogba toure gelsin kalede eray oynasın nasıl olsa kimse şut çekemez

Drogba in, Toure Out...

Bir takıma 3 Fildişili fazla :D Ayrıca huzurevine dönecez yahu..

Fark etmez.

Galatasaray bi türk takimi bunu unutmayalim.

Avrupada basari istiyorsak ve genc iyi isimler istiyorsak ilk yapabilcegimiz is Sampiuonlar liginde kalici olmak ve yari final ceyrek final falan oynamak arka arkaya.

Ancak ozaman genc yetenekli adam alma sansin dogabilir.

Gayet alakalı sen demişsinki sonra diyorsunuzki altyapıdan niye oyuncu çıkmıyor hep eleştiride bulunuyorsunuz diye bende cevap verdim.Ahmet bunuda bana böyle ayrıntılı anlattırdın ya helal olsun sana

Ben boltladığım yere cevap aramıyordum, asıl soruma cevap istiyordum. Demek istediğim şu geçen seneki performansı ortada. O seviyelere ulaşmış bir oyuncu bu kadar kolay harcanmamalı. Bu sene takım olarak düşüş var sadece Emre de değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt