Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Evet cümleten iyi geceler Drogbalı rüyalar

Drogba gelirse bana göre tabiki 10 yılın en büyük transferi olur bana göre

bence ne drogbasi ne de touresi gelecek. bunlar hepsi uydurma ya. herkes almis gaz artik gidiyo medyada.

bence bi stoper alirlar okadar, gazmanin tekini getirirler. ben toureymis drogbaymis hayatda inanmam.

sneijder drogba toure... yok devenin ahi

seref yazdiysa var bir bildigi. ayrica bu kadar gazetecinin de aynisini yazmalari da tesadüf degil :)

ilk olarak öğle saatlerinde şeref aydın drogba için gsli yöneticilerin afrikaya gittiğini söyledi sonra amkspor twittterden drogbanın menejerinin istanbula geldigini anlasıldıgını 1,5 +1 yıl olarak anlaşıldığını prensipte yıllık 3,5m euro ya da 4,5 m euro(bu parasal olarak tam bilgi yok belli kesim 3,5 belli kesim 4,5) anlaışdığını ve az incede (2:00da) osman altunterim anlaışdığını drogba ile hatta toure ile anlaışlmak üzere olduğunuda belirtti ve önemli aşamalar keydedildiğini drogba da sıkıntı yokmuş son bilgiler böyle

Eyvallah renktaşım, şeref reyisin açıklamalarını biliyodum, şimdilik sıkıntı yok demişti, ve hatta yöneticiler şuan afrikaya gidiyor demişti. Şimdilik sıkıntı yok ama ne olur bilemem demişti.

Neyse ben evi dağıtmıyım yine biraz sabrediyim:) Ben Osman'a fazla güvenmiyorum. ********************* desen yine aynı. Bunlar biraz bilgi edinip gerisini de kendileri uydurabiliyor.

Şimdi çıldırırsam olur da ters bir durum olur intihar etmem lazım eder.

En iyisi ben şeref reyisin söylediği yerlerde kaliyim. Size de aynı tavsiyelerde buluniyim:) Gelirse zaten kesilmedik çocuk bırakmayız illaki:rolleyes: Ama eğer olaki masa başı mantık haberiyse hepimiz hiç beklentimiz yokken bulutların üzerine çıkmış ve yere çakılmışa döneriz. O yüzden sizler de lütfen benim canım abilerim kardeşlerim ve yaşıtlarım lüfen ama lütfen şuan inanmayın ve sadece bekleyin.

Bu arada renktaşım gelişmeleri özet geçtiğin için binlerce kez teşekkürler...

osman palavracı ama Şerefe güvenimiz tam.

melo sezon sonunda kesinlikle alinmamali. hem cok para aliyor hem kötü performans gösteriyor. Hamit-Selcuk-Yekta (yabanci DM) Sneijder önlerinde

********************* gerçekten sağlam diğer gazetelere göre.

Eyvallah renktaşım, şeref reyisin açıklamalarını biliyodum, şimdilik sıkıntı yok demişti, ve hatta yöneticiler şuan afrikaya gidiyor demişti. Şimdilik sıkıntı yok ama ne olur bilemem demişti.

Neyse ben evi dağıtmıyım yine biraz sabrediyim:) Ben Osman'a fazla güvenmiyorum. ********************* desen yine aynı. Bunlar biraz bilgi edinip gerisini de kendileri uydurabiliyor.

Şimdi çıldırırsam olur da ters bir durum olur intihar etmem lazım eder.

En iyisi ben şeref reyisin söylediği yerlerde kaliyim. Size de aynı tavsiyelerde buluniyim:) Gelirse zaten kesilmedik çocuk bırakmayız illaki:rolleyes: Ama eğer olaki masa başı mantık haberiyse hepimiz hiç beklentimiz yokken bulutların üzerine çıkmış ve yere çakılmışa döneriz. O yüzden sizler de lütfen benim canım abilerim kardeşlerim ve yaşıtlarım lüfen ama lütfen şuan inanmayın ve sadece bekleyin.

Bu arada renktaşım gelişmeleri özet geçtiğin için binlerce kez teşekkürler...

ne demek nöbete devam:yenieek:

Drogba dedik Sneijder'ide unuttuk

Sneijder h.sonu oynarsa napar :cool:

bence 1 asist

bence ne drogbasi ne de touresi gelecek. bunlar hepsi uydurma ya. herkes almis gaz artik gidiyo medyada.

bence bi stoper alirlar okadar, gazmanin tekini getirirler. ben toureymis drogbaymis hayatda inanmam.

sneijder drogba toure... yok devenin ahi
sneijdere inaniyosunda toureyemi inanmiyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt