Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence ne drogbasi ne de touresi gelecek. bunlar hepsi uydurma ya. herkes almis gaz artik gidiyo medyada.

bence bi stoper alirlar okadar, gazmanin tekini getirirler. ben toureymis drogbaymis hayatda inanmam.

sneijder drogba toure... yok devenin ahi

hmmm:allaalla6vr:

Transfer Nöbeti

melo ile amrabat olur o

melo amrabat demek kolay.. sanki amrabatnyerine arda melo yerine inler oyniyacak.. emre/aydin ve yektayimi izliyecez yani her mac 11de? bence forvetten cok kanar oyuncu ihtiyacimiz var.. Sneijderda geldi ki bu tek forvet 4-5-1 oynicagimiz anlamina gelir.. tek forvette drogba, burak, umut, elmander biraz luks olur sanki?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

melo ile amrabat olur o

riera'nın defansa herhangibir katkısı yok. lakin hücüma iyi destek oluyor. sırf hücum için onu tutacağıma hakan'a solbeke katlanırım daha iyi. hiç olmadı yeni stoper alınacak deniyor, dany'i solbek'e çeker, yeni gelecek adamla semih'i yan yana oynat daha iyi. en azından defans yaparlar. eboue sağdan, riera soldan gidiyor defansta adam kalmıyor anasını satayım. hayır geri gelseler çıksınlar ama geri gelende olmuyor. sonra dany'e kaka pis deniyor.

Sneijder 1 numara. 28 yasinda dünyanin en iyi orta sahalarindan birisi. hemen adami attiniz 2. siraya.

drogba mı futbolcu olarak efsane sneijder mı?

bence drogba

İnşallah Drogbayıda Toureyide alarız. Herkese iyi geceler hayırlı nöbetler.

Objektif sıralama yaparsak son 10 yıl

Roberto Carlos - Guti - Sneijder - Drogba - Quaresma - Anelka

şahsi fikrim

Transfer Nöbeti

biz, fb,bjk,ts birlessek tffye baski kurup yabancinin serbest olmasini sagliyamazmiyiz? Tabi anadolu kuluplerinin isine geliyo.. yoksa kim topuza 9 milyon verecek..

Sent from my iPad using Tapatalk HD

beyler Gutide var

guti konusuna kesinlikle katılmıyorum ispanyol olmasından dolayı madridde ilk 18 de kendisine yer bulan biriydi en azından guti dünya çapında biri hiç birzaman olmadı(oyuncu olarak) tamam fazla ezmiş olabilirim haddime değil kariyeri iyi ama sadece madridde forma giymis(tamam madrid belki dunyanın en iyi takımı ama) başka yerde kendini deneyememiş biri

guti konusuna kesinlikle katılmıyorum ispanyol olmasından dolayı madridde ilk 18 de kendisine yer bulan biriydi en azından guti dünya çapında biri hiç birzaman olmadı(oyuncu olarak) tamam fazla ezmiş olabilirim haddime değil kariyeri iyi ama sadece madridde forma giymis(tamam madrid belki dunyanın en iyi takımı ama) başka yerde kendini deneyememiş biri

görüşüne saygım sonsuz ama kariyer olarak demiştim ben rdaş

602674_10152481220335164_979640431_n.jpg

Oha çimlere bak.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt