Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yas olarak turkiyeye gelmis gecmis en buyuk transfer sneijderdir ondan sonra 31 yasindaki hagi gelir yoksa hagi en buyuk transferdir,sonra anelka daha sonra carlos gelir benim siralamam budur.drogbayi su an gelmemis saydim,gelince siralama degisir

Valla su an ne Besiktas macini ne biseyi ne transferi düsünüyorum.

Tek düsündügüm Schalke maci. Gerisi tinimda degil inanirmisiniz

Bizim finallerde bitti ama büt ler var ve nobetteyız hala transfer yok YONETIM ISTIFA :D :D

Hayırlı olsun renktaşım. Finaller ne beladır bilirim. Uykusuz aç susuz geceler:) Hele hele erkeksen, ve çalışma işini finallere bırakmışsan. Ve özellikle son gün finali geldiği zaman, son gün öncesi hiç çalışmak içinden gelmez aman bu da ne olursa olsun nihayet diğerleri bitti havası oluşuyor:D

Bu arada bazı arkadaşlarımız bizim stoperde sıkıntımız yok demişler. Bizim sıkıntımız ilerde top tutamayıp, ani top kayıplarıyla rakiplerin ani atağa çıkıp savunmamızı hazırlıksız yakalamaları demiş! Kesinlikle aynı fikirdeyim. Dany'nin riskli hareketleri haricinde,semihin bazen yavaş kalması haricinde çok şükür stoperlerimiz taş gibi.

Ama olaya biraz farklı açıdan bakmak lazım. Urfalı sakatlıktan çıkar çıkmaz yeniden 1 ay daha sakatlandı. Ki bu saatten sonra bu kadar sakatlık süresinden sonra, ve özellikle bu yaştaki adamın sakatlıktan çıkışı, kolay kolay dikiş tutturamaz. Ya yeniden sakatlanır. Yada form tutamaz.

Olaki Allahım korusun da Semih yada Dany sakatlanırsa, yada cezalı pozisyona düşerse, Gökhan'a kalırız. Bu arada bence Gökhan Zan boş adam değil. Bazıları beğenmez ama ben beğenirim. Ama adam ne zamandır oynamıyor resmen pas tuttu. O yüzden mutlaka stoper açığımız var ve transfer şart. Bu stoperlerimizin kötü olduğundan değil, alternatifimiz yok. Ama ben klübeye transfer yapmaktan hoşlanmam o ayrı konu. Benim her zaman ki düşüncem elindekinden daha kalitesini alacaksın, elindeki klübeye gidecek. Bundan güzel klübe transferi de olmaz zaten:)

Ama benim anlamadığım nokta şurası, bizim en fazla stoper istememizin bir nedeni de, melo dahil 5kişi defansif anlamda yabancı oluyor. Muslera-Eboe-Dany-Riera-Melo... Ya Türk sol bek bulamıyoruz en azından stoperi Türk'e çevirelim die düşünüyoduk.

Ben stopere adam alacaksak ki almalıyız. Ne yapıp edip, Serdar Taşçı, Ömer Toprak yada Serdar Aziz üçlemesinden birisini almalıyız. Ha kıyaslama yaparsak tabiki Kolo Toure daha iyi ama yabancı kısıtlamasına düşünürsek kesinlikle diğer mevkiler için kontenjan açılabilmesi için siz de bu 3ünden birisini isteyeceksinizdir.

Bizim transferler harbiden Ermanın söylediği gibi kadın alışverişine döndü, Biz erkekler birşey istiyosak gider onu alırız mesela kravat istersek gider kravat alır çıkarız. Ama kadınlar çanta bakmaya gider ayakkabı alır çıkar o örneği vermişti ilk defa ermana katılmıştım bizim iş de aynı ona döndü.

Türk stoper almak istedik, baktık biraz zorluyor hemen yabancı stopere döndük. Şimdi yabancı alırsak, sezon sonu mecburen bir yerli almak zorunda kalıcaz:( Melo'yu gönderip Gökhan'ı alma zorunluluğu olucak. Ne bilim ben yabancı sınırlaması kalkacak da bizim mi haberimiz yok. Allah korusun Semih sakatlanırsa Kolo Toureyi alsak ne olcak? Oyuna gökhan girmek zorunda yine:(

yigit vallahi cok uzun yasiyosun be kardesim,az bi kisalt özet gec mis gibi olsun:D

Haklisin ama gobekde yabanci hakkimizi Melo'dan yana kullanacagimiza . Eger 4-2-3-1 yada 4-3-1-2 sistemlerinin biri ile oynayacaksak sag ve sol bekin onemi cok fazla olacak hucum katkisi acisindan. Sag bek icin Eboue yeterli bunun icin ama Sol bek'de Hakan Unsal'in hucuma katkisini pek dusunemiyorum bence Riera daha iyi doldurur bu yeri. Tabii bu benim gorusum.

valla hocam yemişim taktiğini. defans namına bi halt yapmayan adamın solbek'te ne işi var allah aşkına. tamam hücum diyorsun da, hücum diye diye tonla maç kaybettik.

Bizim finallerde bitti ama büt ler var ve nobetteyız hala transfer yok YONETIM ISTIFA :D :D

inşallah başarı ile bitirirsin ben finallerden birinde sneijder muhabbeti yapıyordum yanımdaki ile gözetmen duydu o da katıldı bekle alırsınız yüksekten uçuyorsunuz diyordu(8taşlıymış sonradan öğrendim)

Vay arkadaş ne kadar yabancı oyuncu oldu la bizde. Bence gelirse drogba'da toure'de yarım sezok kiralık + satın alma opsiyonu ile gelir.

Şöyle düşünmeli.

Baros----->Drogba

Ujfalusu---> toure

zatende yazın culio var daha elden çıkartılacak. Amrabat belki gider çok enteresan şeyler olabilir. Bu takımda.

Yukarıda dediğim gibi ben olsam 3-5-2 yapmaya çalışırım. Kanatların arı gibi çalışması lazım hadi birine eboue'yi koyduk o ileri geri gider gelir diğer kısım sıkıntılı ayrıca yabancı sınırı baş çekiyor. Nereden bakarsan bak hoca 4lü defanstan vazgeçmez onu biliyoruz da.

Toure demek h.baltanın solbek olması demek.

-----------------drogba---burak--------------------

---------------------sneijder------------------------

----------selçuk------melo--------hamit-------------

h.balta--------k.toure----------semih----------eboue

---------------------muslera------------------------

itirazı olan...??? :D

Valla su an ne Besiktas macini ne biseyi ne transferi düsünüyorum.

Tek düsündügüm Schalke maci. Gerisi tinimda degil inanirmisiniz

Renktaş şuan yaşadığın duygunun aynısı bende var o turu geçelim ya dünya yansın umrumda değil yeterki geçelim son yıllarda avrupada adımızı unutturduk..Allah razı olsun Ünal Reiz den yaa vizyonu cok genıs adam

drogba tamamda toure için güvenilir kaynak varmı

Olmaz ama giripte finalde aldıgın notun altında not alırsan ozaman kotu :D riske atma kendini ben ff ve dd olan derslerimi alıcam ya herro ya merro

fd den kaldım, şimdi tekrar o yolu çekmek istemiyorum seneye vize-final akar. :asd:

yarın herhangi bir bildirim veya son dk olacağını düşünmuyorum..ki olursa derbi öncesi hocanın tepkisi sert olur...

-----------------drogba---burak--------------------

---------------------sneijder------------------------

----------selçuk------melo--------hamit-------------

h.balta--------k.toure----------semih----------eboue

---------------------muslera------------------------

itirazı olan...??? :d

ben :d

inşallah başarı ile bitirirsin ben finallerden birinde sneijder muhabbeti yapıyordum yanımdaki ile gözetmen duydu o da katıldı bekle alırsınız yüksekten uçuyorsunuz diyordu(8taşlıymış sonradan öğrendim)

Benim koyu f7 li bi hocam var 3 dersime giriyor 2 tane final sınavı olduğu gün şinayder resmi imza attı 3 ders de dd geldi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt