Bu arada bazı arkadaşlarımız bizim stoperde sıkıntımız yok demişler. Bizim sıkıntımız ilerde top tutamayıp, ani top kayıplarıyla rakiplerin ani atağa çıkıp savunmamızı hazırlıksız yakalamaları demiş! Kesinlikle aynı fikirdeyim. Dany'nin riskli hareketleri haricinde,semihin bazen yavaş kalması haricinde çok şükür stoperlerimiz taş gibi.
Ama olaya biraz farklı açıdan bakmak lazım. Urfalı sakatlıktan çıkar çıkmaz yeniden 1 ay daha sakatlandı. Ki bu saatten sonra bu kadar sakatlık süresinden sonra, ve özellikle bu yaştaki adamın sakatlıktan çıkışı, kolay kolay dikiş tutturamaz. Ya yeniden sakatlanır. Yada form tutamaz.
Olaki Allahım korusun da Semih yada Dany sakatlanırsa, yada cezalı pozisyona düşerse, Gökhan'a kalırız. Bu arada bence Gökhan Zan boş adam değil. Bazıları beğenmez ama ben beğenirim. Ama adam ne zamandır oynamıyor resmen pas tuttu. O yüzden mutlaka stoper açığımız var ve transfer şart. Bu stoperlerimizin kötü olduğundan değil, alternatifimiz yok. Ama ben klübeye transfer yapmaktan hoşlanmam o ayrı konu. Benim her zaman ki düşüncem elindekinden daha kalitesini alacaksın, elindeki klübeye gidecek. Bundan güzel klübe transferi de olmaz zaten
Ama benim anlamadığım nokta şurası, bizim en fazla stoper istememizin bir nedeni de, melo dahil 5kişi defansif anlamda yabancı oluyor. Muslera-Eboe-Dany-Riera-Melo... Ya Türk sol bek bulamıyoruz en azından stoperi Türk'e çevirelim die düşünüyoduk.
Ben stopere adam alacaksak ki almalıyız. Ne yapıp edip, Serdar Taşçı, Ömer Toprak yada Serdar Aziz üçlemesinden birisini almalıyız. Ha kıyaslama yaparsak tabiki Kolo Toure daha iyi ama yabancı kısıtlamasına düşünürsek kesinlikle diğer mevkiler için kontenjan açılabilmesi için siz de bu 3ünden birisini isteyeceksinizdir.
Bizim transferler harbiden Ermanın söylediği gibi kadın alışverişine döndü, Biz erkekler birşey istiyosak gider onu alırız mesela kravat istersek gider kravat alır çıkarız. Ama kadınlar çanta bakmaya gider ayakkabı alır çıkar o örneği vermişti ilk defa ermana katılmıştım bizim iş de aynı ona döndü.
Türk stoper almak istedik, baktık biraz zorluyor hemen yabancı stopere döndük. Şimdi yabancı alırsak, sezon sonu mecburen bir yerli almak zorunda kalıcaz

Melo'yu gönderip Gökhan'ı alma zorunluluğu olucak. Ne bilim ben yabancı sınırlaması kalkacak da bizim mi haberimiz yok. Allah korusun Semih sakatlanırsa Kolo Toureyi alsak ne olcak? Oyuna gökhan girmek zorunda yine