Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

-----------------drogba---burak--------------------

---------------------sneijder------------------------

----------selçuk------melo--------hamit-------------

h.balta--------k.toure----------semih----------eboue

---------------------muslera------------------------

itirazı olan...??? :D

Bu sene için yok :)

Drogba gelmez abi... Gelmez.... 34 yasindaki Drogba Galatasaraya gelmez!

Sen istedigin kadar görüs Kulübüyle! :D:D:D:D:D:D

Ben Terry yi tercih ederim toure ye. Neill etkisi yaratir kesinlikle. zaten adam pek oynamadi bu sene :D

Bu arada bazı arkadaşlarımız bizim stoperde sıkıntımız yok demişler. Bizim sıkıntımız ilerde top tutamayıp, ani top kayıplarıyla rakiplerin ani atağa çıkıp savunmamızı hazırlıksız yakalamaları demiş! Kesinlikle aynı fikirdeyim. Dany'nin riskli hareketleri haricinde,semihin bazen yavaş kalması haricinde çok şükür stoperlerimiz taş gibi.

Ama olaya biraz farklı açıdan bakmak lazım. Urfalı sakatlıktan çıkar çıkmaz yeniden 1 ay daha sakatlandı. Ki bu saatten sonra bu kadar sakatlık süresinden sonra, ve özellikle bu yaştaki adamın sakatlıktan çıkışı, kolay kolay dikiş tutturamaz. Ya yeniden sakatlanır. Yada form tutamaz.

Olaki Allahım korusun da Semih yada Dany sakatlanırsa, yada cezalı pozisyona düşerse, Gökhan'a kalırız. Bu arada bence Gökhan Zan boş adam değil. Bazıları beğenmez ama ben beğenirim. Ama adam ne zamandır oynamıyor resmen pas tuttu. O yüzden mutlaka stoper açığımız var ve transfer şart. Bu stoperlerimizin kötü olduğundan değil, alternatifimiz yok. Ama ben klübeye transfer yapmaktan hoşlanmam o ayrı konu. Benim her zaman ki düşüncem elindekinden daha kalitesini alacaksın, elindeki klübeye gidecek. Bundan güzel klübe transferi de olmaz zaten:)

Ama benim anlamadığım nokta şurası, bizim en fazla stoper istememizin bir nedeni de, melo dahil 5kişi defansif anlamda yabancı oluyor. Muslera-Eboe-Dany-Riera-Melo... Ya Türk sol bek bulamıyoruz en azından stoperi Türk'e çevirelim die düşünüyoduk.

Ben stopere adam alacaksak ki almalıyız. Ne yapıp edip, Serdar Taşçı, Ömer Toprak yada Serdar Aziz üçlemesinden birisini almalıyız. Ha kıyaslama yaparsak tabiki Kolo Toure daha iyi ama yabancı kısıtlamasına düşünürsek kesinlikle diğer mevkiler için kontenjan açılabilmesi için siz de bu 3ünden birisini isteyeceksinizdir.

Bizim transferler harbiden Ermanın söylediği gibi kadın alışverişine döndü, Biz erkekler birşey istiyosak gider onu alırız mesela kravat istersek gider kravat alır çıkarız. Ama kadınlar çanta bakmaya gider ayakkabı alır çıkar o örneği vermişti ilk defa ermana katılmıştım bizim iş de aynı ona döndü.

Türk stoper almak istedik, baktık biraz zorluyor hemen yabancı stopere döndük. Şimdi yabancı alırsak, sezon sonu mecburen bir yerli almak zorunda kalıcaz:( Melo'yu gönderip Gökhan'ı alma zorunluluğu olucak. Ne bilim ben yabancı sınırlaması kalkacak da bizim mi haberimiz yok. Allah korusun Semih sakatlanırsa Kolo Toureyi alsak ne olcak? Oyuna gökhan girmek zorunda yine:(

Hala okuyorum :coffee:

Valla su an ne Besiktas macini ne biseyi ne transferi düsünüyorum.

Tek düsündügüm Schalke maci. Gerisi tinimda degil inanirmisiniz

Renktaşım açık konişiyim mi? Ne Shalke umrumda ne de başka birşey. Benim gözümde bu sene ki hedefimize ulaştık. Ben Türkiye maçlarına daha fazla önem veriyorum. Bizim Avrupa'da kalıcı olmamız lazım. Önemli değil derken yanlış anlaşılmasın. Çeyrek finale kalırsak çıldırırım. Olurda yarım finale kalırsak tey tey tey...

Ve içimden geçen ama samimice geçen birşeyi söliyim. Barcelona bile çıksa, süper oynadığımızdan değil de, Zamanında R.Madrid'i yenip süper kupayı nasıl aldıysak belki Barcelona'ya da bir sürpriz yapabileceğimizi düşünüyorum.

Sonuçta geçen hafta 2-0 önden 3-2 yenildiler:) Hee fark da yiyebiliriz bişi diyemem. Ama Shalkeye elensek bile çok fazla üzülmem şahsen. Ama şampiyonluğu gerekiyosa yarım puan farkla bile olsa kazanmak şart. Çünkü bu sene de şampiyon olursak birileri çok fena psikolojik olarak yıpranacak. Ve bu fark 4-5 sene kapanmayacak hale gelecek.

Seneye garanti olarak gidecek oyuncular ;

Rierra - Baros - Ujfalusi - Melo - Hakan Balta - Sabri - Zan - Ufuk -

Şunlar gelsin isterim açıkçası ;

Taiwo - Sissokko - Ömer Toprak - Tolga Ciğerci - Kerim Frei -

O değilde yarın yeni kız arkadaşımla buluşup ona teklif edicem ama ben hala nobet tutuyorum..Kıza yazık olcak senı sevıyorum derken yalan solemıs olcam ben GALATASARAYIMI tarıfsız sevıyorum delı gıbı

Haklisin ama gobekde yabanci hakkimizi Melo'dan yana kullanacagimiza . Eger 4-2-3-1 yada 4-3-1-2 sistemlerinin biri ile oynayacaksak sag ve sol bekin onemi cok fazla olacak hucum katkisi acisindan. Sag bek icin Eboue yeterli bunun icin ama Sol bek'de Hakan Unsal'in hucuma katkisini pek dusunemiyorum bence Riera daha iyi doldurur bu yeri. Tabii bu benim gorusum.

Abi Hakan Ünsal futbolu bırakmadı mı? :)

Ben o sıralamayı yaşı itibariyle 1-Sneijder 2-R.Carlos 3-Drogba 4-Guti diye yaparım

Seneye garanti olarak gidecek oyuncular ;

Rierra - Baros - Ujfalusi - Melo - Hakan Balta - Sabri - Zan - Ufuk -

Şunlar gelsin isterim açıkçası ;

Taiwo - Sissokko - Ömer Toprak - Tolga Ciğerci - Kerim Frei -

Balta gitmez. Yedek sol bek yok. Ayrıca Sabri de gitmez.

Irmak Kazuk sneijder transferiyle benim gözümde olumlu bi' izlenim bıraktı.Adam resmen 10 gün öncesinden Sneijder Galatasarayda dedi.Kim bilir belki de kumar oynadı mesleğiyle ama ben kaynakların sağlam olduğu görüşündeyim.Drogba haberini de Irmak Kazukun ağzından okudum, ilk görüşmeler olumlu geçmiş.Zaten geçen seneden heycanlıyız bu adama.Gelirse Abdulkader keita transferini bile geride bırakır :D

Elin işte gözün oynaşta olursa tabi hala okumaya devam edersin:) Bi taraftan okuyor diğer taraftan yorumluyor :troll:

Şimdi 10 sayfalık bir yorum yazsam, arada bir yerde tek cümle halinde Drogba'nın gelip gelmeyeceği konusundaki son kararının açıklaması var desem 3 dakikada okursunuz:asd:

şakası falan sadece bir kaç cümle yazıcam diye başlıyorum sonra bir bakmışım roman olmuş. Ben hala kendimi bu işe alıştıramadım.

Objektif sıralama yaparsak son 10 yıl

Roberto Carlos - Guti - Sneijder - Drogba - Quaresma - Anelka

şahsi fikrim

Kariyer acisindan siralama yapmissan dogru gibi yalniz Guti 2. sirada olamaz kesinlikle. Fakat son 10 yildaki en buyuk transfer dersen Roberto Carlos, Guti ve Drogba, Sneijder, Ribery, Lincoln, Harry Kewel , Milan Baros, Misimovic ve Anelka'nin altinda kalirlar uzak ara. Burasi Katar olsaydi dediginiz dogru olabilirdi.

O değilde yarın yeni kız arkadaşımla buluşup ona teklif edicem ama ben hala nobet tutuyorum..Kıza yazık olcak senı sevıyorum derken yalan solemıs olcam ben GALATASARAYIMI tarıfsız sevıyorum delı gıbı

tam kafede oturuyosunuz teklif edeceksin ve gözün televizyona kayıyor ve orda bi son dk kırmızı bant :D Drogba Galatasaray' DA naparsın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt