Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 3.815
- 912
- 1.853
Cevap: Transfer Nöbeti
drogba yalanlanmadı
drogba yalanlanmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam kafede oturuyosunuz teklif edeceksin ve gözün televizyona kayıyor ve orda bi son dk kırmızı bantDrogba Galatasaray' DA naparsın
![]()
Son 10 yıl demıstık renktas![]()
Abi Hakan Ünsal futbolu bırakmadı mı?![]()
heee 2013 deyizz demii
o değilde ,
drogba - umut mu ?
drogba - burak mı ?
ben umutla daha iyi bi ikili olacağını düşünuyorum
Hakan Balta olacakdi ozur saat gec ve yas 40 in uzerinde olunca mazur gorun![]()
34 yaşındaki adamın yanına dinamo gibi bi' adam vericeksin ki onu ateşlesin. Bence umut bulut daha iyi olur.
o değilde ,
drogba - umut mu ?
drogba - burak mı ?
ben umutla daha iyi bi ikili olacağını düşünuyorum
Hakan Balta olacakdi ozur saat gec ve yas 40 in uzerinde olunca mazur gorun![]()
Irmak Kazuk sneijder transferiyle benim gözümde olumlu bi' izlenim bıraktı.Adam resmen 10 gün öncesinden Sneijder Galatasarayda dedi.Kim bilir belki de kumar oynadı mesleğiyle ama ben kaynakların sağlam olduğu görüşündeyim.Drogba haberini de Irmak Kazukun ağzından okudum, ilk görüşmeler olumlu geçmiş.Zaten geçen seneden heycanlıyız bu adama.Gelirse Abdulkader keita transferini bile geride bırakır![]()
Hagi nerde beylerrr....![]()
Hala okuyorum![]()
Drogba-Umut tarz olarak benzer gibi ama Drogba yırtıcı-Burak akıcı ve son vurus olarak umuttan daha ıyı kanımca Drogba-Burak
Abi özet geç bizede pliz :lol:
Aklıma takıldı Hasan Şaş ın attığı çalım stili gibi çalım atabilen şuan aktif futbolcu varmı avrupa futbolunda ?
burakcım senin dediğin 2 sene önceki drogba amahala öyle mi ki inşallah öyledir