Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Rasim Ozan Kütahyalının zaten ne olduğunu ben hala çözemedim.Siyasetçi mi, spor yorumcusu mu, gazeteci mi... Toplum vicdanı önünde çok rahat yalan söyleyebiliyorlar ya helal olsun

Kesinlikle kumar oynadı. Ama mantıklı bir kumardı. Teklifimizi biliyordu, Sneijderin durumunu biliyordu. Değilse çarşamba gününe kadar bizim yöneticiler bile bilmiyodu kararı o 10gün öncesinden nerden bilsin:) Sneijder çarşamba günü kararını vermiş, komşusu olan bir iş adamı vardı o telegolde açıkladı. Transferde yardım istediğimiz, hatta sneijder ile birlikte türkiyeye gelen ismini unuttum işte o adam açıkladı.

Zaten Irmak spor servisine katıldığında, ağzından kaçırdı, Spor müdürü hemen düzeltti. Irmak gerçekten geleceğine inanıyodum dedi spor müdürü şşşt inanıyodum dersen olasılığa girer dedi gülümsedi ırmak da düzeltti.

Ama mesele o değil, mesele medyada bu kadar yalan söleyip, insanların gözünün içine baka baka yalan söylerken yüzü kızarmayanlar varken, örn beyaz tv uçak meselesi... Bu adamın bu konuyu onur meselesi yapıp, gidip kapısında nöbet beklemesi bence çok onurlu ve alkışlanması gereken bir işti. Gelmese bile alkışlanacak bir davranış.

Ali Güven

yabanci kontenjani yabanci kontenjani deyip durmayin yau! sampiyonlar liginde yabanci sinirlamasimi var?? Ünal aysal hedefi yüksek tutuyo schalke yi elersek ki bu kadrolan kesin eleriz bi sonraki turda sansimiz olsun diye takimi güclendiriyo...sonra yari final...top bu fenerliler gibi yuvarlak bi bakmissin finaldeyiz olurmu olur...zamaninda bizim Uefa yi almamiza 1 e 100 veriyolardi ne yaptik aldik biz imkansizlarin takimiyiz

hasan şaş ın meşhur bir olayı vardı acaba varmı videosu ercan taner anlatımıyla.haşan bir çalım,bir çalım daha,bir tane daha,onu da geçti,harika bir çalım daha şut ve taç

Drogba-Umut tarz olarak benzer gibi ama Drogba yırtıcı-Burak akıcı ve son vurus olarak umuttan daha ıyı kanımca Drogba-Burak

Onu bunu geçin de:) Drogba gelirse Elmander klübeden dışarı kafasını uzatamıcak sanırım. Adamı seviyorum ama ne bilim.:sad007:

1 - Wesley Sneijder (28)

2- Didier Drogba (34)

3- Roberto Carlos (-)

4- Guti

5- Anelka

Kamil abi saldırıya geçti, bütün mesajlarımı beğeniyor. :)

Herkese iyi geceler, Sarı Kırmızı Rüyalar :ayatollah:

Onu bunu geçin de:) Drogba gelirse Elmander klübeden dışarı kafasını uzatamıcak sanırım. Adamı seviyorum ama ne bilim.:sad007:

Elmander kendine yazık etti abi şampıyonluk macında kadıkoyde sakat sakat oynadı 5 10 dakka sakatlık suresını uzattı ama gercekten yuregıyle oynayan ender futbolculardan

yabanci kontenjani yabanci kontenjani deyip durmayin yau! sampiyonlar liginde yabanci sinirlamasimi var?? Ünal aysal hedefi yüksek tutuyo schalke yi elersek ki bu kadrolan kesin eleriz bi sonraki turda sansimiz olsun diye takimi güclendiriyo...sonra yari final...top bu fenerliler gibi yuvarlak bi bakmissin finaldeyiz olurmu olur...zamaninda bizim Uefa yi almamiza 1 e 100 veriyolardi ne yaptik aldik biz imkansizlarin takimiyiz

Renktaş umarım o düşünceyle hareket etmiyolardır. Eğer gerçekten onu düşünerek hareket ediyorlarsa işte o zaman Beşiktaş'a döneriz. Transfer yaparken şampiyon olamayacağını bile hesaba katıp bütçeni ayarlayacaksın. Ona göre transfer yapıp en kötü şartlarda bile etkilenmeyeceksin.

Seneye garanti olarak gidecek oyuncular ;

Rierra - Baros - Ujfalusi - Melo - Hakan Balta - Sabri - Zan - Ufuk -

Şunlar gelsin isterim açıkçası ;

Taiwo - Sissokko - Ömer Toprak - Tolga Ciğerci - Kerim Frei -

No no no, imkansız yane.

Taiwo - Sissokko - Ömer Toprak - Tolga Ciğerci - Kerim Frei

-leş-----seneye ingiltere akar--olabilir---leş-------kesinlikle alınmalı.

Rierra - Baros - Ujfalusi - Melo - Hakan Balta - Sabri - Zan - Ufuk - +çağlarda gitsin anca çekirdek çitliyo adam. Melo gidecekse inleri napıp edip alalım ama melo gitmez herkes gideceğini sanıyor ama bence kalacak. Kalmalıda. Ne demişler istikrar. Selçuk melo ikilisi birbirini çok iyi tanımış olacaklar 2 sene yan yana oynamak önemli.

Ayrıca melo'nun arkasına toure gibi bir adam koyduğunda geçen seneki meloya merhaba dersin. Ve ayrıca geçen seneki ofansif melo olmasınada gerek yok şu dakikadan sonra yapacağı tek şey defansif ortasaha görevini başarı ile yerine getirmek. 2.devre bam başka melo izleyeceğiz net.

Benim canımı sıkan selçuk ile hamitin durumu. Bunların 2sini aynı anda sahaya koydunmu yanlarına birde emre ç tamam orta saha çöküşlerde. Herkes bir suçlu arayıp meloyu buluyor.

Bence biz hamiti boşa aldık. Seneye almanyaya geri dönsün. Umarım beni yanıltır ama yanılmayacağım gibi:sad007:

sol bek için yarım sezonluğuna VEDERSON'u önersem ne dersiniz ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt