Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yarınki maç gerçekten çok önemli, lige yarın nokta bile koyabiliriz psikolojik açıdan. ama malaesef öyle bi transfer havasına girdikki bi türlü çıkamıyoruz, umarım bu takıma da yansımıyordur. resmen ayaklarımız yerden kesik vaziyette çünkü :o

bjk'nin bir de tupcu faktoru var.

Tupcu bjkyi samp. Yapmak isteyecektir. Kac maci ofsayttan golle aldilar.

Bu yuzden sansa birakmayip farki acmaliyiz artik.

Yarinki mac cok ama cok onemli.

yarinki mac bide haftaya bursa maclari sampionluk icin kilit maclar. bu iki maci 3 puanla kapata bilirsek sampionuz cünkü sonraki maclar hem biraz daha hafif hemde kadro tam olur. Drogba gelirse dükani kapata bilirsin :D

Dedikleriniz belki doğrudur da Aysal'ın ticaretten anladığı da malum ama koskoca şirketleri olan diğer yönetimin başkanı ve yöneticileri de anlıyordur herhalde.

Renkdaş sana sadece şu kadarını söyleyeyim bu güne kadar yönetime gelmiş (başkanlar dahil yönetimin tamamı) en zengin ve en başarılı iş adamı Ünal Aysal'dır. Bu güne kadar gündeme gelmemiş medyatik olmamış ancak adam bu ülkenin en büyük gizli zenginlerinden. Unit Group'u kuran adamdır. Diğer yönetimden farkı nedir dersen Ünal Aysal daha Global bir iş adamı. Sneijder transferinde Moratti ile olan ilişkileri yüzünden adam bu kadar yardımcı oldu (enerji işi için global ortaklık yapılacak) sermaye arttırımı bu klüp için yapılmış en zekice hareketlerdne biridir.

Baros ayrılıyor!

G.Saray'da sezon başından bu yana kadro dışı olan Milan Baros, Sarı - Kırmızılılarla yol ayrımında.

Fatih Terim’in kendisine kadroda şans tanımadığı ve şu ana kadar herhangi bir takımla anlaşmayan Baros’un İtalya’ya transfer olacağı iddia edildi. Rusya ve Katar’dan gelen tüm teklifleri reddeden Baros’un, Palermo’nun teklifini kabul ettiği dile getirildi

PAZARTESİ GÜNÜ İMZA ATACAK

Palermo yönecilerinden Renzo Barbera’nın Baros için İstanbul’a geldiğini ileri süren İtalyan medyası, tecrübeli santrforun da bavullarını hazırlamaya başladığını iddia etti. Çek futbolcu ile tüm şartlarda el sıkışan Barbera’nın G.Saray yönetimi ile de anlaşmak üzere olduğu ve Baros’un en geç pazartesi günü İtalyan kulübüne imza atabileceği vurgulandı.

ajansspor

yarinki mac bide haftaya bursa maclari sampionluk icin kilit maclar. bu iki maci 3 puanla kapata bilirsek sampionuz cünkü sonraki maclar hem biraz daha hafif hemde kadro tam olur. Drogba gelirse dükani kapata bilirsin :D

2 hafta

üst üste galip gelirsek şampiyonluğu büyük oranda alırız.5 Puan öne geçip zor maçları aşmak önemli.

Transfer Nöbeti

İnsallah renktas ama bu sene cok ilginc oldu.

İlk devre ben de ayni seyi diyordum, 5-6. haftadan sonra tamam acayip fark yapariz diyordum ama oyle maclarda puan verdik ki aklim almiyor.

Ama dedigin gibi kadro tam oldugunda ve oyuncular artik isin ciddiyetini anlar ve biraz fark yapariz.

Baros ayrılıyor!

G.Saray'da sezon başından bu yana kadro dışı olan Milan Baros, Sarı - Kırmızılılarla yol ayrımında.

Fatih Terim’in kendisine kadroda şans tanımadığı ve şu ana kadar herhangi bir takımla anlaşmayan Baros’un İtalya’ya transfer olacağı iddia edildi. Rusya ve Katar’dan gelen tüm teklifleri reddeden Baros’un, Palermo’nun teklifini kabul ettiği dile getirildi

PAZARTESİ GÜNÜ İMZA ATACAK

Palermo yönecilerinden Renzo Barbera’nın Baros için İstanbul’a geldiğini ileri süren İtalyan medyası, tecrübeli santrforun da bavullarını hazırlamaya başladığını iddia etti. Çek futbolcu ile tüm şartlarda el sıkışan Barbera’nın G.Saray yönetimi ile de anlaşmak üzere olduğu ve Baros’un en geç pazartesi günü İtalyan kulübüne imza atabileceği vurgulandı.

ajansspor

Baros geldiğinden bu yana en sevdiğim futbolculardan biriydi gitmesi takım için iyi benim için biraz üzücü olacak.

Arkadaşlar maçlar oynanmadan kazanılmaz böyle rüya takım olduk uçarız kaçarız muhabbetlerini yapmayalım. Üst düzey futbol oynanması öyle hemen olacak bir şey değil bu kadro gelecek yaz son halini alıcak. Bekleyelim iyi mücadele edilsin şu aşamada.

İnsallah renktas ama bu sene cok ilginc oldu.

İlk devre ben de ayni seyi diyordum, 5-6. haftadan sonra tamam acayip fark yapariz diyordum ama oyle maclarda puan verdik ki aklim almiyor.

Ama dedigin gibi kadro tam oldugunda ve oyuncular artik isin ciddiyetini anlar ve biraz fark yapariz.

bu yil takim iyi degil.kesinlikle.gecen sene takim defansdayken her kes topun arkasini gecerdi bu yil o durum yok.

shalcke maçına kadar kayıpsız gidersek

1-sneijder-stoper- olur ise drogba. havası ile moral olarak tavan yaparız. daha iyi odaklanırız

2-şpl maçına kadar kayıpszı olmak, sonrasında rövanş için ligte puan kaybetme kredimizi artırır. çünkü akıllar orda olacak.

3-takım olarak istikrarı tutturmak gerekli, hem mevcut ,hem gelen oyuncular için bu çok önemli.

4-puan kaybı olmadan gidilmesi fatih hoca-yönetimin üzerindeki transfer-tartışma giib medyanın abarttığı durumlardan sıyrılmak demektir. fatih hocanın dediği gibi, sadece başarılarımız konuşulacakdrı. ben güveniyorumm.

5-kayıpsız demek. beşiktaş-antalya-bursa gibi takımlarla puan farkı açıp, zor maç döneminden kurtulup daha iyi bir ortam yakalamakdır.

drogba meselesine gelince:

fatih terim: "bana drogba ve DROGBA getirdiler, ben bunlara hayır. dider drogba ya evet dedim":lol:

Drogba bu yaşta Chelsea den gelmiş olsa!! yuh medyayı düşünün, baskıyı düşünün, yok yatacak, keriz Galatasaray, paraya geliyo zart zurt..

Ama Çinden geldiği için öyle bi şey diyemeyecekler??

Eee niye gelecek bu adam buraya (sinmiş kuşları görebiliyorum :asd: )

1280px-276158_Papel-de-Parede-Meme-Trollface_1920x1200.jpg

Yardırmaya :lol:

shalcke maçına kadar kayıpsız gidersek

1-sneijder-stoper- olur ise drogba. havası ile moral olarak tavan yaparız. daha iyi odaklanırız

2-şpl maçına kadar kayıpszı olmak, sonrasında rövanş için ligte puan kaybetme kredimizi artırır. çünkü akıllar orda olacak.

3-takım olarak istikrarı tutturmak gerekli, hem mevcut ,hem gelen oyuncular için bu çok önemli.

4-puan kaybı olmadan gidilmesi fatih hoca-yönetimin üzerindeki transfer-tartışma giib medyanın abarttığı durumlardan sıyrılmak demektir. fatih hocanın dediği gibi, sadece başarılarımız konuşulacakdrı. ben güveniyorumm.

5-kayıpsız demek. beşiktaş-antalya-bursa gibi takımlarla puan farkı açıp, zor maç döneminden kurtulup daha iyi bir ortam yakalamakdır.

drogba meselesine gelince:

fatih terim: "bana drogba ve DROGBA getirdiler, ben bunlara hayır. dider drogba ya evet dedim":lol:

Artık şu alınacaklar alınsında bir an önce takıma yoğunlaşılsın önemli maçlar var.

Artık şu alınacaklar alınsında bir an önce takıma yoğunlaşılsın önemli maçlar var.

beni bilen bilir. snejder işinde yönetim ne kadar iyiyse, stoper-sol bek içinde okadar yavaş davrandılar.

şpl defansın önemi çok büyük. ligte ise hücüm hattı ve orta saha.

niye transfer yapmadılar diye kızmıyorum ama stoper-sol bek konusunda ben heycan ıyaşayamadım ciddi adımlar olmadı transfer dönemi başladığından beri.

stoper alınmadan (yerli veya yabancı mutlaka orayı en kötü yedekleyecek biri gerek) devam etmek biraz bana garip geliyor. haaa asıp kesip sallamayada gerek yok. ara transfer dönemi sonuçta.

drogba olayı ap ayrı bence.

bugun birkaç kez drogbalı-drogbasız kadrolar yaptım. drogba gelmesede melo veya riera yine yedek kalacak çift forvet oynayacaksak.

umut-burak olacak. hadi kalmadı yedek diyelim. sol açık yine yok.

tek forvetin verimli olması için kanatların akıcı-skora katkısı olması lazım. amrabat verimsiz. hamit ise belirsiz

cidi saka bi yana bu freekick sorun yarata bilir takim icinde. her macdan önce kura ceksinler ne bileyim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt