Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya bu drogba için 5 milyonlardan bahsediyolar. Bu sizi de korkutmuyor mu arkadaşlar. Ben de çok istiyorum ama daha yeni şartlar zorlandı sneijder için dendi. Şimdi bide drogba korkutuyor beni

emre vurmaz. fatih hocasindan dayak yer korkusundan orda topun yanindan bile gecmez :asd:

Madem Avrupa´ya mesaj yolluyoruz, meydan okuyoruz, o zaman isimizi tam yapmaliyiz.

Tamam, büyük is basardi yönetim (Drogba´yi da dahil ederek) ama laubali davranmamaliyiz.

Toure 32 yasinda. Ne kadar maliyeti olabilir ki? 1.5 + 1 opsiyon anlasmasi yapalim iste mis gibi.

Ya bu drogba için 5 milyonlardan bahsediyolar. Bu sizi de korkutmuyor mu arkadaşlar. Ben de çok istiyorum ama daha yeni şartlar zorlandı sneijder için dendi. Şimdi bide drogba korkutuyor beni

hangi şartlar zorlandı arkadaşım Sneijder aşağı yukarı Hamit ve Melo nun aldığı paranın aynısını alıyor

Korkmak yerine bütcemizi sonuna kadar zorlayarak forma , ürün vs almalıyız renktaş . Ben almayım başkası alır demeyelim lütfen bu cok önemli

emre vurmaz. fatih hocasindan dayak yer korkusundan orda topun yanindan bile gecmez :asd:

renkdaşlarım ben emre çolak hakkında çok fazla olumsuz mesaj yazdım biliyorum belki bazılarınız bana kızıyordur ama inanın o çocuk bizde oynamaya başladı başlayalı takımdan soğudum yaaa geçen hafta kasımpaşa maçında baktım emre ilk 11 de yeminle maçı izlemedim başka kanalı izledimo kadar nefret ediyorum o çocuktan

selçuk var sneijder var köşe vuruşlarını yine emre çolak kullanırsa ben maç falan izlemem bidaha

ben açık ve net şunu diyorum.

başkan ikili ilişkilerle falan filan reklam gelirleri ile o paranın yarısını gelmeden kazandırır.

3 yıllık sponsorluk anlaşması yapar 2 milyon euro kazandırır. direk para vermesine gerek yok.

bu gelen isimlerle-mevcut başarılarla zaten marka değerini artırıyor ve kullanıyor. başkan.

ben maliyetinde değilim. snejder gelipte bilmem şu kadar forma satıldıysa, bu taraftar drogba için ondan daha fazlasını alır. yakında bazı localar için kombine çıkacak yeniden. elini cebine artırır bazılarının.

BURDA TEK DÜŞÜNCENİZ ŞU OLSUN. FATİH HOCA VE TEKNİK EKİP OLUMLU BAKIYORSA GERİSİ HALOLUR...

renkdaşlarım ben emre çokal hakkında çok fazala mesaj yazdım biliyorum belki bazılarınız bana kızıyordur ama inanın o çocuk bizde oynamaya başladı başlayalı takımdan soğudum yaaa geçen hafta kasımpaşa maçında baktım emre ilk 11 de yeminle maçı izlemedim başka kanalı izledimo kadar nefret ediyorum o çocuktan

hayirdir ne yapti o sana. namuz meselen mi var onunla

Ujfalusi´nin sözlesmesini feshederiz, Baros gider veya feshederiz, Cris gitti

Stoper icin bir engel yok :) Ama aliyorsak da lider birini alalim. Bu cok önemli

Ama Toure de uzun zamandir oynamiyor.

hayirdir ne yapti o sana. namuz meselen mi var onunla

valla ben nefret etmiyorum ama oyun içindeki laubali tavırları ve şımarıklığı takıma zarar veriyor.

en son Kasımpaşa maçında bile o sessiz efendi Selçuk'tan bile fırça yedi

selçuk var sneijder var köşe vuruşlarını yine emre çolak kullanırsa ben maç falan izlemem bidaha
emre çolak mümkünse kaleye şutda çekmesin bundan sonra, sadece koşsun, pres yapsın ve gelen topları kaptırmasın yeter

ne alakası var dostum sevmiyoum çocuğun futbolculuğunu seven varsa söylesin desin ki emre şu maçta iyiydi bizi kurtardı var mı bunu söyleyecek

ilk K.paşa maçı. sen maçları nasıl izliyorsun. sıkıldıkça kanal mı değiştiriyorsun

renkdaşlarım ben emre çolak hakkında çok fazla olumsuz mesaj yazdım biliyorum belki bazılarınız bana kızıyordur ama inanın o çocuk bizde oynamaya başladı başlayalı takımdan soğudum yaaa geçen hafta kasımpaşa maçında baktım emre ilk 11 de yeminle maçı izlemedim başka kanalı izledimo kadar nefret ediyorum o çocuktan

Alt yapıdan yetiştiği için mi adamla sorunların var... Çünkü geçen sezon gayet iyidi.. Hatta ilk hafta kasımpaşa maçından sonra herkes onun oynaması gerektiğini söylüyordu.. Bir insanla bu kadar kişisel sorunların varsa bu ciddi bir durum çünkü Emre kötü oynasa da en azından insiyatif alıyor ve Kasımpaşa maçında hemen hemen herkes çook çook kötüydü.. Ben de isterim ki o kasımpaşa maçında Şutları Selçuk çeksin ama Selçuk hiç insiyatif almadı.. Ve kaleye bile gidemiyorduk.. Emre'de başladı vurmaya doğru mu yaptı yanlış mı yaptısında değilim ama en azından yenilgiyi hazmedemediği ve birşeyler yapma çabasında olduğu izlenimi uyandırdı bende..

Ujfalusi´nin sözlesmesini feshederiz, Baros gider veya feshederiz, Cris gitti

Stoper icin bir engel yok :) Ama aliyorsak da lider birini alalim. Bu cok önemli

Ama Toure de uzun zamandir oynamiyor.

Onların gözünden eboue ve zokora - YouTube

1.35 BAK REİS.

takımı kim motive ediyor.. toure-drogba. bu bile önemli. bizde şu anda takım içinde o tecrübe yok. biri defansta-birir ilerde. nasıl olur...

ne alakası var dostum sevmiyoum çocuğun futbolculuğunu seven varsa söylesin desin ki emre şu maçta iyiydi bizi kurtardı var mı bunu söyleyecek

gecen sene baya iyi maclar cikarti. en basda arenadaki f7 macinda baya iyidi ki alexe adim atirmadi top kapti bir kac kez ondan ki türkiye liginden kim alexden top kaptim diye bilir ?! emre yetenekli . biraz tecürbe eksikligi var bide fizigi daha tam oturmadi okadar. 2-3 sene sonra bomba gibi olur emre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt