Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Emre Çolak daha 21 yaşında geçen seneki şampiyonlukta payı olan futbolculardan bir tanesi.Alt yapımızdan çıkan futbolculara biraz daha sahip çıkmalıyız.

selçuk var sneijder var köşe vuruşlarını yine emre çolak kullanırsa ben maç falan izlemem bidaha

Selçuk'un kullandığı köşe vuruşlarını da görüyoruz.. Şurada Emre'yi savundurmayın bana .. Sanki takımda Korner organizasyonu var da niye Emre kullanıyor diyoruz.. Selçuk kaç tane korner harcıyor allahını severseniz.. Selçuk'u çok severim de oda kornerleri iyi kullanamıyor şimdi..

Kornerleri Sneijder kullanmali. Selcuk kornerleri cok iyi kullanmiyor acikcasi.

Kaleyi direk gören yerlerden Selcuk disinda kimseye attirmazdim ben frikigi.

Biraz caprazdan olan frikikleri de Sneijder kullanir.

İddialıyım Emre Çolak beynini kullanabilse büyük topçu olur...

Defansimiz kabak tadi verirken ; Drogba'nin okadar da gelmesini istemem ama gelirse hayir demem ama; Defansa da transfer olmasi sart !!

beyler wesley ve yenge showda magazin programındalar , yenge göz kamaştırıyor harbiden :rolleyes:

gecen sene baya iyi maclar cikarti. en basda arenadaki f7 macinda baya iyidi ki alexe adim atirmadi top kapti bir kac kez ondan ki türkiye liginden kim alexden top kaptim diye bilir ?! emre yetenekli . biraz tecürbe eksikligi var bide fizigi daha tam oturmadi okadar. 2-3 sene sonra bomba gibi olur emre.

bişi olmaz Emre den abi. mentalite 0

Alt yapıdan yetiştiği için mi adamla sorunların var... Çünkü geçen sezon gayet iyidi.. Hatta ilk hafta kasımpaşa maçından sonra herkes onun oynaması gerektiğini söylüyordu.. Bir insanla bu kadar kişisel sorunların varsa bu ciddi bir durum çünkü Emre kötü oynasa da en azından insiyatif alıyor ve Kasımpaşa maçında hemen hemen herkes çook çook kötüydü.. Ben de isterim ki o kasımpaşa maçında Şutları Selçuk çeksin ama Selçuk hiç insiyatif almadı.. Ve kaleye bile gidemiyorduk.. Emre'de başladı vurmaya doğru mu yaptı yanlış mı yaptısında değilim ama en azından yenilgiyi hazmedemediği ve birşeyler yapma çabasında olduğu izlenimi uyandırdı bende..

bu mantıkla bence olmaz renkdaş o zaman lorik cana da sahada başı kesik tavuk gibi nereye koşacağını bilmeyen saçma sapan hareketler yapan bir oyuncuydu ama o da sorumluluk alıyor ama sonuç felaket,emre nin sorumluluk alması onun kendisini büyük topçu sanmasından ve şımarıkça oynamasından kaynaklanıyor ben emrenin oyunculuğunu hiç beğenmiyorum size de saygım var siz beğenebilirsiniz sizde belki benim iyi bulduğum oyuncu hakkında olumsuz düşünebilrsiniz

Stoper değil ama gerçek bir sol bek'e ihtiyacımız var

tamam Riera iyi niyetli elinden geleni yapıyor ama taşıma suyla değirmen dönmüyor işte

Orjin bir sol bek olmadığı için çok hatası var mesela en son kasımpaşa maçında 2. gol direk onun hatası

kısacası sol bek transferi defansımızda ki açıkları kapatır

Emre Çolak Büyük Topçu Olcak Biraz Daha Hırs Lazım.

bu mantıkla bence olmaz renkdaş o zaman lorik cana da sahada başı kesik tavuk gibi nereye koşacağını bilmeyen saçma sapan hareketler yapan bir oyuncuydu ama o da sorumluluk alıyor ama sonuç felaket,emre nin sorumluluk alması onun kendisini büyük topçu sanmasından ve şımarıkça oynamasından kaynaklanıyor ben emrenin oyunculuğunu hiç beğenmiyorum size de saygım var siz beğenebilirsiniz sizde belki benim iyi bulduğum oyuncu hakkında olumsuz düşünebilrsiniz

Lorik Cana düzgün bir karakteri olan insandı. Başı kesik tavuk gibi yakıştırmasını hak edecek hiç bir şey yapmadı. biraz terbiyeli ol

Ya sorumluluk alan adam şımarık ve kendini büyük topçu sanan mı olur? Bende ne kadar iyi topçu olsam da olmasamda yenilgiyi kabullenemiyorsam deli gibi koşar dururum her yere saldırırım.. Ne yapacağını bilip hiçbirşey yapmamaktansa.. Ne yapacağını bilmeyip mücadele etmek daha iyi benim için açıkcası ben Selçuk'tan o şutları bekledim ama her zaman ki gibi 1 tane bile şut çekmedi al gülüm ver gülüm oynadı.. Son dakikalarda da boş boş şişirip durdu..

Lorik Cana düzgün bir karakteri olan insandı. Başı kesik tavuk gibi yakıştırmasını hak edecek hiç bir şey yapmadı. biraz terbiyeli ol

evet ankaragücü maçında 18in üzerinde topu havaya dikmesi ve ibb maçında defanstan çıkarken topu mustafa sarpa nişanlamasını saymazsan yapmadı, ya da yapmıştır şimdilik bunları hatırlıyorum

gecen sene baya iyi maclar cikarti. en basda arenadaki f7 macinda baya iyidi ki alexe adim atirmadi top kapti bir kac kez ondan ki türkiye liginden kim alexden top kaptim diye bilir ?! emre yetenekli . biraz tecürbe eksikligi var bide fizigi daha tam oturmadi okadar. 2-3 sene sonra bomba gibi olur emre.

Emre 1 adım daha ileriye götüremez kendini. hiçbi cacık olmaz

Ujfalusi´nin sözlesmesini feshederiz, Baros gider veya feshederiz, Cris gitti

Stoper icin bir engel yok :) Ama aliyorsak da lider birini alalim. Bu cok önemli

Ama Toure de uzun zamandir oynamiyor.

Sözleşme imzalama konusunda sıkıntı olmaz ama ilk 11 için olacak. Amrabat,Melo,Riera,Dany'den biri hatta ikisi topun ağzında. Yekta,Emre,Hakan Balta'ya gün doğar.

Onların gözünden eboue ve zokora - YouTube

1.35 BAK REİS.

takımı kim motive ediyor.. toure-drogba. bu bile önemli. bizde şu anda takım içinde o tecrübe yok. biri defansta-birir ilerde. nasıl olur...

Müthis olur tabiki. Keske ikisi de alinsa. Uyum acisindan da faydali olur. Takima da nese, motivasyon getirir.

Ama bu acik ara favori olma durumlarini ben sevmiyorum ya :) Ama Fatih Terim´e cok güveniyorum.

Böyle kadro kuruyorsan, basinda da anca Fatih Terim olmali.

Kaliteli kadro + Skibbe

Rijkaard + lesh kadro

durumlari bu sefer yok cok sükür :)

terbiyeyi bana sen öğretemezsin ayrıca ben terbiyesiz bir kelime de yazmadım iyi oku benzetme yaptım sadece

yaptığın yakıştırma hiç hoş olmadığı için terbiyeli ol dedim

evet ankaragücü maçında 18in üzerinde topu havaya dikmesi ve ibb maçında defanstan çıkarken topu mustafa sarpa nişanlamasını saymazsan yapmadı, ya da yapmıştır şimdilik bunları hatırlıyorum

yaptığı yakıştırmayı hak edecek ne yaptı. saçma sapan konuşma

şuan yabancı olayı tam olarak nasıl ya , 6 + 2 + sonsuz mu yoksa 6 + sonsuz mu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt