Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

evet ankaragücü maçında 18in üzerinde topu havaya dikmesi ve ibb maçında defanstan çıkarken topu mustafa sarpa nişanlamasını saymazsan yapmadı, ya da yapmıştır şimdilik bunları hatırlıyorum

aynen katılıyorum loric cana çok hırslı bir oyuncuydu ama sıradan düz bir oyun oynuyordu srumluluk aldığı maçları da gördük ne hale geldiğimizi ayrıca düzgün karakterli olması bir futbolcunun berbat bir oyuncu olmasını engellemez

Sözleşme imzalama konusunda sıkıntı olmaz ama ilk 11 için olacak. Amrabat,Melo,Riera,Dany'den biri hatta ikisi topun ağzında. Yekta,Emre,Hakan Balta'ya gün doğar.

Dany niye topun ağzındaymış ki? Takımda ayakta kalan 2-3 oyuncudan birisi olduğu için mi?

yaptığın yakıştırma hiç hoş olmadığı için terbiyeli ol dedim

yaptığı yakıştırmayı hak edecek ne yaptı. saçma sapan konuşma

neyse uzatmıyorum o rezil günlere dönmeyelim , takım o kadar rezildi ki sırf mücadele ediyor diye baştacı yapılıyordu bazı topçular , şimdiki durumları da ortada o topçuların

neyse uzatmıyorum o rezil günlere dönmeyelim , takım o kadar rezildi ki sırf mücadele ediyor diye baştacı yapılıyordu bazı topçular , şimdiki durumları da ortada o topçuların

Arkadaşım başı kesik tavuk, bir Arnavut a söylenecek en son sözlerden birisidir.

Sözleşme imzalama konusunda sıkıntı olmaz ama ilk 11 için olacak. Amrabat,Melo,Riera,Dany'den biri hatta ikisi topun ağzında. Yekta,Emre,Hakan Balta'ya gün doğar.

Evet lig icin biraz öyle olacak. Ama hedefimizi gösteriyor. CL icin aliyorum diyor. Helal olsun.

Bu kontenjan meselesi uzun konu, ama ben serbest kalmasindan yanayim.

Türkler de bir zahmet adam gibi egitim alsin, adam gibi calissin, kadroya da girsinler.

Türk futbolu sadece böyle gelisebilir.

Madem Avrupa´yla yarisiyorsun, Türkler de Avrupalilari gecmeyi ögrenecek.

Öyle yarim yamalak egitimle, kontenjan torpilinden kadroya girmeyecekler.

Benim sahsi sistemim böyle olurdu. Varsin, bi kac sene sikinti cekelim milli takim bazinda.

okullar tatil bugün, ergenler basmış yine. hadi iyi forumlar

Dany niye topun ağzındaymış ki? Takımda ayakta kalan 2-3 oyuncudan birisi olduğu için mi?

Hayır. Daha fazla yabancı sevdamız yüzünden. Drogba'yı alırsak. Muslera,Eboue,Sneijder,Drogba garanti. Amrabat,Riera,Dany ve Melo'dan da ikisi oynayacak o yüzden. Dany'e karşı olduğumdan değil yani.

ligde dany her türlü oynar, oyunu rakip yarı sahaya yıkıp bir de savunmada hakan baltayı falan oynatırsak her maç +7 olur

Muslera-Eboue-Dany-Riera-Melo-Sneijder-Amrabat-Elmander-Drogba(?)-Toure(?)

Ujfalusi ve Baros'u katmadım bile. Bu halde bile 2 yabancımız kadro dışı kalmak zorunda olur.

Evet lig icin biraz öyle olacak. Ama hedefimizi gösteriyor. CL icin aliyorum diyor. Helal olsun.

Bu kontenjan meselesi uzun konu, ama ben serbest kalmasindan yanayim.

Türkler de bir zahmet adam gibi egitim alsin, adam gibi calissin, kadroya da girsinler.

Türk futbolu sadece böyle gelisebilir.

Madem Avrupa´yla yarisiyorsun, Türkler de Avrupalilari gecmeyi ögrenecek.

Öyle yarim yamalak egitimle, kontenjan torpilinden kadroya girmeyecekler.

Benim sahsi sistemim böyle olurdu. Varsin, bi kac sene sikinti cekelim milli takim bazinda.

Zaten çekiyoruz:) Daha kötü olamazya..

Ben bu konuda aynı fikirdeyim ama takımla her sene bu kadar oynanması hatta her transfer döneminde bu kadar oynanması ne kadar doğru bilemiyorum.

ligde dany her türlü oynar, oyunu rakip yarı sahaya yıkıp bir de savunmada hakan baltayı falan oynatırsak her maç +7 olur

dany iyi bir oyuncu ah o bir de kendine aşırı güveni olmasa , bazı pozisyonlarda biraz fazla değil birazcık basit oynasa süper ötesi bir stoper bence

Arkadaşlar anlatmaya çalıştığım şu:

Drogba gelince;

Amrabat,Riera,Dany ve Melo'dan en az ikisi yedek kalacak.

Hakan,Gökhan,Emre ve Yekta'dan da en az ikisi 11 başlayacak.

Elmander,Baros,Ujfalusi'de kadro dışı kalacaklar. Hatta bir de stoper alacaklar iş daha da vahim.

Defansa bir türk alsak Forvete Drogba gelir Dany de maçına göre fırsat bulur.

Arkadaşlar anlatmaya çalıştığım şu:

Drogba gelince;

Amrabat,Riera,Dany ve Melo'dan en az ikisi yedek kalacak.

Hakan,Gökhan,Emre ve Yekta'dan da en az ikisi 11 başlayacak.

Elmander,Baros,Ujfalusi'de kadro dışı kalacaklar. Hatta bir de stoper alacaklar iş daha da vahim.

anladım renktaş da bence forum durumlarına göre ligde eboue bile kesilebilir , dany en bankolardan biri yani bence çünkü ona yakın seviyede oynayacak bir alternatifi bile yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt