Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ambrabat a 8 milyon vermiyeydik iyiydi,adam birşey almıyor genç ama bonserviste kyseri feci kazıkladı bizi adam bence onun stresini yaşıyor hala düşünsenize

valla usta ben amrabatın sadece kaysei fb maçını izledim iyi bir topçu sandım bende yanıldım muhtemelen herkes benim gibi sandı çok genç bir oyuncu değil 25 yaşıdna galiba ve ben o kadar maç izledim amrabat yetenekl igelmiyor top ayagına elince saga çek doldur başka bişey yaptıgı yok

Benim önümüzdeki 3-4 sezon için düşündüğüm 11 şöyle:

Muslera-Eboue-Semih-Yabancı(Chedjou)-Yabancı-Alper(Gökhan)-Selçuk-Hamit(Emre)-Sneijder-Amrabat(Yabancı biri)- Burak

Keşke önümüzde ki 3-4 sezon da şu yabancı sınırı düşmesi zırvalığı gerçekleşmese hatta AB statüsünde ki oyuncuların sınırsız olarak kadroda bulundurulması vs. çıksa , EPL , Bundesliga , La Liga'da ki gibi.

Resmi siteden de yalanlayın yalansa.

ali dürüst çıakr birazdan yalanlar. resmi siteye düşer.

ntvspor muahbiri bi yerinde uydurmuyorsa.. adama drogbayı soralımmı diyor, sonra drogba konusunda bana bişerşey sormayın ali dürüst burda diyor. ? bu nasıl bir eklemedir bilmiyorumm

şeref aydınınız da patladı şu adamın şakşakcılığnı yapmayın artık adam olabilme olasılığı yüksek isimler hakkında yorum yapıyor bazısı tutuyor bazısı tutmuyor bi halt bildiği yok

Baskan canli yayinda mi konustu?

Yaw Baskan zaten var diyemez.. Ozaman KAP'a açiklama yapmasi lazim degilmi.. Bence o yüzden boyle bir açiklama yapti

şeref aydınınız da patladı şu adamın şakşakcılığnı yapmayın artık adam olabilme olasılığı yüksek isimler hakkında yorum yapıyor bazısı tutuyor bazısı tutmuyor bi halt bildiği yok

Oke sen dedin ya yapmayız hep bu anı bekledik bizde

İnanmazsan inanma zorla inan diyen yok sana.

Aman ne yaptın sen :) Şimdi yandın birazdan linç edilceksin:)

Laa yeter bi bitmediniz yahu...

ya aslında ben dile getiremedim acı geldi ama 8 milyona çok daha faydalı biri de alınabilirdi ama bu seferde yıllık ücreti vs yüksek olurdu yine deAllah tan ümit kesilmez aynı ümidim hamit için de geçerli bekliyoruz yapacak birşey yok ama hamit bugün olsa yine alınsın derdim kaliteli yerli oyuncuya ihtiyaç var hem de çok
valla usta ben amrabatın sadece kaysei fb maçını izledim iyi bir topçu sandım bende yanıldım muhtemelen herkes benim gibi sandı çok genç bir oyuncu değil 25 yaşıdna galiba ve ben o kadar maç izledim amrabat yetenekl igelmiyor top ayagına elince saga çek doldur başka bişey yaptıgı yok

adam tetikte bekliyor...

du ama gelince görecem sizleri....

Peki usta söyle hawkinisn doping olayı açıklanmadan önce söylediğide mi uydurma ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt