Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

adam resmen yalanlamis drogbayi umut aramayalim bence artik

Başkanın "Evet ilgileniyoruz, hatta yöneticilerimiz şu anda Afrika'da, bitirmeye çalışıyorlar, alacağız, hepsini alacağız" demesini mi bekliyordunuz? Gerçekten bu kafaya sahip misiniz?

şeref aydınınız da patladı şu adamın şakşakcılığnı yapmayın artık adam olabilme olasılığı yüksek isimler hakkında yorum yapıyor bazısı tutuyor bazısı tutmuyor bi halt bildiği yok

Kimse kimsenin şakşakçılığını yapmıyor. Buraya heyecan geliyor ve bence adam belli bir süre önce ilgilendiğimiz oyuncuların %90'ını doğru olarak söylüyor. Kaldı ki Adam biliyorsa bilmiyorsa da biz verdiği duyumlardan memnunuz ve ona karşı nasıl davranacağımız konusunda da öğüt alamaya ihtiyacımız yok.

Ha ben de Drogba transferinde riske girdiğini belirtmiştim zaten.

şeref aydınınız da patladı şu adamın şakşakcılığnı yapmayın artık adam olabilme olasılığı yüksek isimler hakkında yorum yapıyor bazısı tutuyor bazısı tutmuyor bi halt bildiği yok

Drogba'yı aldık demedi ki.

Teklif götürdüğümüzü söyledi.:SS:

yaw he he.ne gareziniz var şu adama anlamadım gitti

patlayan Şeref değil sizsiniz ... Şeref Aydın hepinizi teker teker patlattı Sneijder ve Hawkins olayında :asd:

Bence Sneijder sürecinin bir benzerinin yaşanmaması için gizlemek istedi. Mantıklı.

Ben takmıyorsunuz dünden beri . Ben size ama bir tüyo vereyim o zaman. Bülent tulun ingiltere'de şu an. Sadece bunu biliyorum.İsim bilmiyorum. Aklıma sadece Kolo toure geliyor.

ya aslında ben dile getiremedim acı geldi ama 8 milyona çok daha faydalı biri de alınabilirdi ama bu seferde yıllık ücreti vs yüksek olurdu yine deAllah tan ümit kesilmez aynı ümidim hamit için de geçerli bekliyoruz yapacak birşey yok ama hamit bugün olsa yine alınsın derdim kaliteli yerli oyuncuya ihtiyaç var hem de çok

aynen ama ben olsam hamitide kanatta oynatmam amrabatıda keserim çünkü takım oyununuda çok etkiliyor amabat anadoluda oynar anca

Galatasaray1905 ‏@Futbol_5

Ünal Aysal ''Drogba gündemimizde yok'' diye birşey demedi ...Ntvspor kendi görüşünü yazmış sanırım..

Belkide Kolo Toure için gitmişlerdir afrikaya? Bizim medya Drogba sanmıştır :)

transferi ali dürüste sorun dedi başkan:SS:

bende diyorumki bunu söyleyen başkan ise.

muhabir nasıl bir ekleme yapıyor maşşşalah.

başkan drogba yı soralımmı diyor muhabirler, olmayan adamın neyini soruyosunuz diyor

sonra muhaberler sorunca, bana bişey sormayın ali dürst analtır düyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt