Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan ntvspor bir kerede düzgün habercilik yap

Ali Dürüst ne dedi Drogba ile ilgili

yarıdan canlı yayına girdiler çünkü

Hay seref aydın pompalasın sizi nasıl bi egonuz varmıs sizin lafı nerenle dinlersen orana girermiş sizin nerenizden dinliyonuz acaba:o

Yenilsen de Yense de programında BJK'liler yürek olarak bu ligin üstündeyiz dedi. Bunu anlayan var mı?:lol:

ali durust ne dedi doktor ogba ile ilgili

Transfer Nöbeti

şeref aydınınız da patladı şu adamın şakşakcılığnı yapmayın artık adam olabilme olasılığı yüksek isimler hakkında yorum yapıyor bazısı tutuyor bazısı tutmuyor bi halt bildiği yok

Arkadaşım beğenmiyosan okuma, Sneijder'i de söylemedi mi adam???? Böyle zevzekçe yorumları gördükçe insanların ne kadar nankör ve balık hafızalı olduğunu birkez daha anlıyorum.

Adam gayet nazik ve iyi niyetli olduğu için mi saldırıyorsunuz sürekli anlamıyorum ki.

Yildirim Demirorenden nefret ediyorum . Yabanci sayisi dusunce Turk futbolunu kurtaracak akli sira ...

Şeref Aydın'a saldırmanın tek açıklaması, iki sebebi var:

1. Ben neden o kadar popüler olamıyorum kompleksi?

2. Madem duyum verip popüler olamıyorum, o zaman O'na saldırıp olurum.

Resmi siteden yalanlama yada onaylama gelmeden inanmam ben ama şu da bir erçek ateş olmayan yerden duman çıkmaz bu eski totomaç haberleri gibi değil beyler her yerden çıkıyor ve olası,eskisi gibi olsa bir gazete fenerde bir gazete GS de biri de paraları olsa bjk de derdi ama hepsi ağız birliği etmişçesine aynı şeyi yazmakta ayrıca başkan da gelmeyecek demedi Ali Dürüst e sorun dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt