Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yildirim Demirorenden nefret ediyorum . Yabanci sayisi dusunce Turk futbolunu kurtaracak akli sira ...

Tam tersi yabancı sayısı sınırsız olacak ki yerli futbolcular kendini daha çok geliştirecek , yabancılar arasında forma şansı bulabilmek için yırtınacak ; böyle yaptıkça vasat , vasata yakın topçuların bonservisini şişiriyorlar başka yaptıkları hiç bir şey yok.

baskan öle bise dememis ya,milleti olumsuzluklara sürüklemek cok hosuna gidiyor bazılarının...

Derbiden önce kesinlikle transfer açıklanacağını sanmıyorum zaten

Laa bu basın Ali Dürüst'ten bilgi alabilir mi ?

Ben açıkçası Sneijder'in imza töreninde bile ilgilenmiyoruz açıklaması bekliyordum...

Derbi öncesi , Galatasaray kulübüne yeni üye olan isimlerin beratlarının dağıtıldığı törenin çıkışında neden söylesin ki ;

Tüm konsantrasyon oraya yönlenir , derbi falan unutulur ; ama iyi bir oyunla farklı kazanılan bir derbinin ardından , Drogba ile anlaştık demek , acayip bir bomba olur açıkcası :) Düşünülen de bu zaten bence :)

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
BuraqKA - 26.01.2013 11:46[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

bunu da alırlarsa ligi oynamaya gerek yok.yaşa Aziz Başkan yaşa nice gs şampiyonluklarına.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Ali Dürüst yalanladıysa Drogba hayırlı olsun diyebiliriz :ayatollah:

Başkan yalanlamadı yanlış anlaşılıyor konuşmak istemedi

Hamit ve Amrabat'ı almıyoruz.Melo yakında biter demiş.Tam tersi oldu,Melo bir türlü bitmek bilmedi..Hamit ve Amrabat Temmuz'da burdaydı :D:asd:

Keza Burak'ta öyle , Burak için hiç bir girişim ve tasarrufumuz olmadı , Ts'nin sözleşmeli oyuncusu , almayı düşünmüyoruz demiş :D

Adam coşturuyor şuan 17 numaralı parçalının altında :D

Ali Dürüst'ün bu konularda sadece Allah bir dediğine inanın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt