Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

iyi iyi gelmesini istemiyoum bn drogbanın başka adam kalmadı sanki ya

Arkadaslar söyle bir durum var:

Ünal Aysal baskan geldigini günden itibaren Drogbayi Galatasaray formasi altinda görmek istiyor. Adamdaki bu istekle gercekten yarim sene bile olsa Drogba Galatasaraya GELECEK! Buraya yaziyorum

Anlaşılmayacak bi durum yokki Ali Dürüst ne derse tersi işte olay bu :)

çok enteresansınız ha başkana inanmıyorsunuz şeref aydına inanıyorsunuz :D

Besiktasi takan varmi ciddi ciddi? Yani bu dünyada Besiktas takimini ciddi'ye alan varmi? :D

onları kimse takmadığı için geldiler ikinci oldular bjk ile oynuyacak takımın futbolcusunun ruh hali şu : la bunlar menemen yiyo bunlara karsı hazırlansak ne hazırlanmasak ne

Sorumu tekrar edeyim arkadaşlar.

Drogba gelmezse eksik kaldık? Nasıl olmaz bu transfer diye düşünür müsünüz?

Yau beyler yarin BJK Maci var, bir Renkdas'in dedigi gibi baskan neden böyle Mac'tan bir gün önce Transfere 100% aciklik getirsin ?

Iki ihtimal var, ya Pazartesi günü Resmi sitede yalanlanacak, yada ilgilendigimizi yazacaklar. Ondan sonrasini bilmem artik.

kesinlikle düsünmem ben. gelirse inanilmaz fayda saglayacak bir isim olarak görüyorum ama yönetim benim gözümde bu sezon Transfer konularinda sinifi gecmisdir. Savunmaya ama transfer gerekiyor . orda elestire bilirim acikcasi yönetimi cünkü orasi icin transfer yapilacak denildi haykirildi hata. cümle alem orda eksigimizi biliyor.

Hocam acayip bir ikilem , Drogba'nın gelişi ile ilerde çok çok etkili oluruz + ayağımızda topu daha rahat tutabiliriz , bu da defansımızın rahatlamasına yardımcı olur ek olarak Sneijder'in gelişi ile Melo tam görevini yani defansif orta saha olarak tüm savunma hünerlerine daha çok yoğunlaşıp bunları daha rahat sergileyebilir , keza Selçuk'ta o mücadeleciliğini , yaratıcılığını vs. daha rahat konuşturacaktır. :)

Edit ; Fakat bir yandan da Dany ve Riera yan yana daha yeni Kasımpaşa hezimeti yaşadık. Bilemiyorum karar Fatih Hocamızın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt