Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şeref abiye çamur atmaktan sıkılmadınız mı ? Başkanın KAP'tan ceza almamak için böyle söylemediğini tahmin edemiyor musunuz ? ki Şeref abi de dedi henüz biten bir şeyin olmadığını . Ünal Aysal Drogbayı açıklarsa ve transfer gerçekleşmezse nelerle karşılaşacağını bilmiyor mu ?

Kap'tan dolayı böyle bir açıklama yapmıştır başkan + derbiden dolayı...Ben Drogba'nın geleceğini düşünüyorum hatta maçtan sonra bile açıklanabilir...Drogba + Stoper transferini yapar sonra uçuşa geçeriz...Sol bekte bu yıl idare eder seneye orayada takviye yaparız...

Ali Dürüst "Derbi var, 2 gün transfer konusmayacagiz" dedi diye mi bu olumsuzluk? :)

sol bek ve stoper LAZIM! forvet değil...

Lüzum olarak öyle fakat ; ilgilenilen isim forvet bilmiyorum , Fatih Hoca'nın haberi olmadan böyle bir şeyi kimse yapamaz.

Demekki haberi var ve istiyor , aklında bir şey var ki sesi çıkmıyor ya da Drogba haberleri yalan yarın öbür gün Serdar Taşçı'yı , Carlinhos'u falan parçalı ile görebiliriz.

Sorumu tekrar edeyim arkadaşlar.

Drogba gelmezse eksik kaldık? Nasıl olmaz bu transfer diye düşünür müsünüz?

bn açık söleyeyim evet takımımda her daim iyi bir santrafor olması gerektiğini söylüyorum burakı zaten hiç tutmam burda bilenler bilir ama şu anda stoper ve sol bek lazım ikincisi illa bir forvet olacaksa bu drogba olmasın daha geniş düşünerek yapmalıyız o bölgeye transferi başka adam mı kalmadı ya 34 yaşına gelmiş adam :o

Transfer Nöbeti

Niye zorla kendinizi Drogba'nın geleceğine inandırmaya çalışıyorsunuz? Bu transfer olmaz geçiniz.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Drogba topu önde tutar. Ayrica burakla da cok uyumlu olurlar. Sneijderin paslariyla bu ligin...

bn açık söleyeyim evet takımımda her daim iyi bir santrafor olması gerektiğini söylüyorum burakı zaten hiç tutmam burda bilenler bilir ama şu anda stoper ve sol bek lazım ikincisi illa bir forvet olacaksa bu drogba olmasın daha geniş düşünerek yapmalıyız o bölgeye transferi başka adam mı kalmadı ya 34 yaşına gelmiş adam :o

Drogbayi hic izlemedin sen galiba .

Lüzum olarak öyle fakat ; ilgilenilen isim forvet bilmiyorum , Fatih Hoca'nın haberi olmadan böyle bir şeyi kimse yapamaz.

Demekki haberi var ve istiyor , aklında bir şey var ki sesi çıkmıyor ya da Drogba haberleri yalan yarın öbür gün Serdar Taşçı'yı , Carlinhos'u falan parçalı ile görebiliriz.

Fatih Terim'in onay verdiğini düşünmüyorum. Forvet mevkisini sene sonuna kadar idare edecek iyi isimler var. Burak, Elmander, Umut... Ancak defansımız çok sıkıntılı. Şampiyonlar liginde hüsran yaşayabiliriz bu savunma hattıyla. Geçen Shalke'nin maçını izledim 5-4 biten. Hızlı kontralarla ve hava toplarıyla bize büyük şok yaşatabilirler. Maalesef çok yüksekten uçmaya başladık. Drogba GEREKSİZ şu an için...

Drogba'nın yaşına laf eden Drogbayı hiç izlememiştin. Açık ve net. Bekleyip görelim Başkanlar temkinli konustu. Sanırım derbi'den ve kap'tan dolayı sustular.

Neden benim takımım sol beki yok ...bi sol bek kaç para he...

Niye zorla kendinizi Drogba'nın geleceğine inandırmaya çalışıyorsunuz? Bu transfer olmaz geçiniz.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ben kendi adima konusuyorum. Tam tersine yapmaya calisiyorum 2 gündür. yani gelmez diyorum ama güvendigim bir sürü kisilerden gelme olasiligi yüksek deniliyor. Bu Transfer olma olasiligi benim gözümde 99% durumunda su an.

footylatest.com Status:vage

Turkish giants Galatasaray are preparing to make a bid for Chelsea striker Didier Drogba at the end of the season despite the 32 year seemingly destined for his former club Marseille when he departs Stamford Bridge.

It is almost certain that this is Drogba’s final season at Chelsea and even though Marseille appear his likely destination, there were always going to be clubs that would try and land Drogba if at all possible.

Galatasaray have never been shy when he comes to taking aged players on to their books and can afford to pay Drogba a sizeable wage for one last hurrah, question is, will Drogba be tempted?

Chelsea have already brought Fernando Torres and are fully expected to continue the buying spree in the summer as they overhaul their ageing squad and the future plans at Stamford Bridge do not include Drogba.

Whether Drogba ends up in Turkey or back in France is now down to the Ivorian International.

başkan yalanlamadı diyorlar sadce konuşmak istememiş.başkanın yalanladığını duyan oldu mu?

footylatest.com Status:vage

Turkish giants Galatasaray are preparing to make a bid for Chelsea striker Didier Drogba at the end of the season despite the 32 year seemingly destined for his former club Marseille when he departs Stamford Bridge.

It is almost certain that this is Drogba’s final season at Chelsea and even though Marseille appear his likely destination, there were always going to be clubs that would try and land Drogba if at all possible.

Galatasaray have never been shy when he comes to taking aged players on to their books and can afford to pay Drogba a sizeable wage for one last hurrah, question is, will Drogba be tempted?

Chelsea have already brought Fernando Torres and are fully expected to continue the buying spree in the summer as they overhaul their ageing squad and the future plans at Stamford Bridge do not include Drogba.

Whether Drogba ends up in Turkey or back in France is now down to the Ivorian International.

Şubat,2011

Beyler konuyla ilgili değil ama bu yenilsende yensende programına bu forumdan biri katıldı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt