Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Rüya değil Drogba | ********************* Spor Gazetesi

UMUT&BURAK OUT, SNEIJDER&DROGBA IN10 numara transferini Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’a havale eden Fatih Terim’e Wesley Sneijder hediye edilmişti. Drogba ismini ise yönetime bizzat Terim verdi. “Gerekirse stoper almayalım, yeter ki Drogba’yı kadromuza katalım” görüşünü bildiren İmparator’un bu transfere göre oyun planları hazır.

İlk yarıda hem Süper Lig’de hem Şampiyonlar Ligi’nde çift forvetten vazgeçmeyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hücum hattını Umut Bulut ile Burak Yılmaz’a emanet etmişti. Sneijder transferi sonrası tek forvete dönmeyi düşünen Terim, dört gözle Drogba’yı bekliyor.

Şu kısım inşallah kendi yorumudur. Burak out demek sen git demek. Küfür etmek demek.

footylatest.com Status:vage

Turkish giants Galatasaray are preparing to make a bid for Chelsea striker Didier Drogba at the end of the season despite the 32 year seemingly destined for his former club Marseille when he departs Stamford Bridge.

It is almost certain that this is Drogba’s final season at Chelsea and even though Marseille appear his likely destination, there were always going to be clubs that would try and land Drogba if at all possible.

Galatasaray have never been shy when he comes to taking aged players on to their books and can afford to pay Drogba a sizeable wage for one last hurrah, question is, will Drogba be tempted?

Chelsea have already brought Fernando Torres and are fully expected to continue the buying spree in the summer as they overhaul their ageing squad and the future plans at Stamford Bridge do not include Drogba.

Whether Drogba ends up in Turkey or back in France is now down to the Ivorian International.

Çok eski bi haber bu, 1.5 sene öncesinin

Drogbayi hic izlemedin sen galiba .

izledim hemde çok izledim müthiş bir oyuncu bnce işimize de yarar ancak bn bakış açısından bahsediyorum nasıl wesley bu ülkeye 28 yaşında geldiyse artık hep bunları hedeflemeliyiz yahu drogba bize verip vereceği en fazla bir sene bilemedin iki bu bir ergen bakışıyla yapılan transfer olur ki ben hala olmayacağını da düşünüyorum da neyse :)

şeref aydınınız da patladı şu adamın şakşakcılığnı yapmayın artık adam olabilme olasılığı yüksek isimler hakkında yorum yapıyor bazısı tutuyor bazısı tutmuyor bi halt bildiği yok

İyi biri olursan sende Şeref Aydın'ı görebilirsin.

arkadaşlar affola bilmediğimden soruyorum.. bu beşiktaş menemen muhabbeti nedir :-) sürekli görüyorum menemenciler menemenspor vs . aydınlatabilecek biri varmı?

şeref aydınınız da patladı şu adamın şakşakcılığnı yapmayın artık adam olabilme olasılığı yüksek isimler hakkında yorum yapıyor bazısı tutuyor bazısı tutmuyor bi halt bildiği yok

Piyasada Drogba ismi yokken söyledi yalnız. Takip etmiyor olabilirsinde insanlara sallamak bu kadar kolay mı ?

Besiktas´i yenersek cok güzel bir hafta geciririz transferlerle birlikte :)

Ama hafta sonu bir gelisme olmayacagini ögrenmis olduk.

Besiktas macina full konsantrasyon artik

Afrika kupası başladı mı başlayacak mı ve ne zaman bitecek :asd: bilgisi olan var mı ?

"Drogba'da Türkiye yolcusu, transferde ise Eboue ikna etmiş gibi. Galatasaray'ı Sneijder kesmemiş gibi görünüyor. " L'equipe

Drogba gelirse kayıp sayar mısınız? Eksik kaldık der misiniz?

çakallll soruya bak..

:D

drogba gelmezse eksik kalmıyokmu?? stoper in gelmesi ile drogba gelmesi arasında bağlantı yok bence. ikiside olsun. olmazsa 1 olsun.

drogba diye ölmeye gerek yok. drogba heycanı gelen duyumlar haberler üzerine arttı sadece. geliyorsa niye geliyor demem. :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt