Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

izledim hemde çok izledim müthiş bir oyuncu bnce işimize de yarar ancak bn bakış açısından bahsediyorum nasıl wesley bu ülkeye 28 yaşında geldiyse artık hep bunları hedeflemeliyiz yahu drogba bize verip vereceği en fazla bir sene bilemedin iki bu bir ergen bakışıyla yapılan transfer olur ki ben hala olmayacağını da düşünüyorum da neyse :)

o vere bildigi 2 sene sana yeter. 1. sampionluk yarisinda cok önemli adim atmis olursun ama en önemlisi burak olsun gele bilecek daha genc forvet oyuncusu olsun ondan cok sey ögrene bilir mental hem yetenek bakimindan. Drogba bu ya. Dünyada en iyi forvetlerin arasindaydi ve yinede gayet cok iyi durumda. Afrikali atelik zenci olmasi kendisi icin avantaj ve kendisine bakiyor tam pro yani. gelsin kesinlikle. hem bu sene hemde seneye sampionlugu getire bilecek gücde birisi. Juventus hem anelkayi aliyor onlarda visyon yokmu ?! maldini giggsler kac yasina kadar oynadilar ve halen oynuyorlar. bazi oyuncular vardir yasina bakmayacaksin pek.

Drogba'nın menajeri olan Pierre Frelot, Milli oyuncumuz Mevlüt Erdinç'in de menajeri.

bence çok ayıp.. adamlar maç sonu tesislerde menemen partisi yapmış ne var bunda. bizim yazın çıkan Şampiyonluk dergisinde eboue nin de tesislerde menemen yediği görüntüler ver ekmek bandırarak!

Besiktas´i yenersek cok güzel bir hafta geciririz transferlerle birlikte :)

Ama hafta sonu bir gelisme olmayacagini ögrenmis olduk.

Besiktas macina full konsantrasyon artik

onur maç başlayıncaya kadar herkes aynı şeyi söylecek

sneijder oynarmı-bu kadro ile çıkalım filan. maç başlamadan çok önemli kritik /tur-final-şampiyonluk) değil ise kimse önceden konuşmaz. fener maçı olsa belki.

onun için biz gelsin-oynasın dediğimiz oyuncular var veya yok.

ama kadrodaki oyuncular işini yaparsa bişey olmaz.

Drogba + stoper + sol bek hiçbiri Gelmez..

Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur

Emenike'nin avukatı Rezan Epözdemir, bugün düzenlenen törenle Galatasaray Spor Kulübü'ne üye oldu.

naughty.gif

başkanın ilk geldiği bugünden itibaren parantez içinde söylediği iki kalıp var. biri müspet ivme diğeri ' fırsat transferi ' .. drogba da FIRSAT TRANSFERİ dir..

[video=youtube;9PHDZqvEnME]https://www.youtube.com/watch?v=9PHDZqvEnME[/video]

Adam hala tabanca gibi..

bence çok ayıp.. adamlar maç sonu tesislerde menemen partisi yapmış ne var bunda. bizim yazın çıkan Şampiyonluk dergisinde eboue nin de tesislerde menemen yediği görüntüler ver ekmek bandırarak!

Kimse menemen yediklerine takılmıyor ki.Bende çok severim mesela menemeni.İnsanların dalga geçtiği bunların ajitasyon yapması.

Hoca onayi vermis daha ne konusuyorsunuzki??? Hem o alinacak diye stoper gelmeyecek diye kural mi var?

iyide fatih terim sezon ortasında menemen yeme görüntülerni basına servis edip bakın biz ıstakoz yıyemıyoz menemen yiyoz gibisinden salakca acıklamalar yapmadı

Beni Drogba'dan çok Kolo Toure heyecanlandırıyor.Ama ikisi de gelirse muazzam olur.Yok böyle bir takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt