Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beni Drogba'dan çok Kolo Toure heyecanlandırıyor.Ama ikisi de gelirse muazzam olur.Yok böyle bir takım.

ikisid gelirse Türkiye ligi cepte görürüm. Eboue-toure-drogba hem kalitel oyuncular hem motivasyon saglayan oyuncular hemde kaybetmesini sevmeyen oyuncular. adaptasyon sorunu desen ...oda ne olur resmen eboue sagolsun. sol bek hakan olsun umrumda degil. avrupada hakan yetersiz kalir ama hedef ilk olarak lig olmali ki garantiye almis olursun onuda büyük olasikla. yaz döneminde de alirsin artik bir sol bek carlinhos mesela. melonun yerine iyi bir türk bulursun alper potuk diye düsünüyordur hoca is biter. alperin yerine gökhan inleri isterim ben ama cok masrafli olur diye mümkün görmüyorum onu acikcasi.

ikisid gelirse Türkiye ligi cepte görürüm. Eboue-toure-drogba hem kalitel oyuncular hem motivasyon saglayan oyuncular hemde kaybetmesini sevmeyen oyuncular. adaptasyon sorunu desen ...oda ne olur resmen eboue sagolsun. sol bek hakan olsun umrumda degil. avrupada hakan yetersiz kalir ama hedef ilk olarak lig olmali ki garantiye almis olursun onuda büyük olasikla. yaz döneminde de alirsin artik bir sol bek carlinhos mesela. melonun yerine iyi bir türk bulursun alper potuk diye düsünüyordur hoca is biter. alperin yerine gökhan töre isterim ben ama cok masrafli olur diye mümkün görmüyorum onu acikcasi.

Gökhan Töre değil Hacı,Gökhan İnler olacak o.

Drogba gelsin lütfen ya. Su takimin en büyük eksigi hala buldugunu atabilen bir golcü. Kendini kral sanan Burak felanda birseyler ögrenir. Burak,Umut felan kacirdi pozisyonlari Drogba bulsaydi en az 20 gole ulasmisti bile sirf ligde.

arkadaslar su alt tribündeki nalet duvarın akıbeti ne olucak stadın ömrü boyunca orda sırıtıcakmı ?

Anelka Juve'de sezon sonuna kadar 1.2 milyon + bonus para alacakmis.

arkadaşlar varmı bir gelişme drogba ve stoper konusunda?

arkadaşlar varmı bir gelişme drogba ve stoper konusunda?

Kolo toure+Didier Drogba gelecek gibi sanki. Grquist ola bilird ama menajeri ayilmayacak ocakda diye aciklama yapmis.

her yol bu ikiliyi gösteriyor. umarim gerceklesir. Manyak takim ortaya cikiyor.

Beyler Almanya liginde bugün maç varmı?

Sergen'den yeni Sneijder yorumu :pp:

[video=youtube;vPH1eX0bZGU]https://www.youtube.com/watch?v=vPH1eX0bZGU[/video]

burak-umut-elmander= kafa toplarında kaç golleri var acaba.. eksik 1

burak-umut-elmander=top tutmada ne kadar iyi düzeydeler... eksik 2

burak-umut-elmander=kaleye arkası dönük top alıp çalımla gidebeliecel-birebirde etkilermi eksik-3

son vuruşlerına bişey demem, açık alanda boş koşulara bişey demem, pres anlamında bana göre eksikler tempolu değiller yaşları ile orantılı..

burak-umut başka yere koyalım birbrinin alternatifi diye. elmandermi-drogba mı burak ın yanında tercih sizin?

stoper-sol bek ekiskleri var. ama drogba geliyor diye erteleniyorsa kızarım o ayrı, ama stoper alıp-drogbayıda alam fırsatın varsa drogba kalsın demem. maliyete girmeyin bence. hoca-yönetim olumlu bakıyorsa takılmayın.

şampiyonluk-forma-tv gelirleri-kombine vs ile zaten gelir kaynağın olacak. bunu garantiye almak için böyle hamleleri çok görmem sorgulamam. gelen adamın oynaması faydalı olması gerekir sonuçta..

Devre arası skor 3 -1 dev vizyona bir video giriliyor : ekranda drogba , eboue ve kalou ; hello galatasaray fans , see you soon :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt